Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 6.11.2013 15:20:26
|
|
|
|
isidora88
|
vidimo se
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 6.11.2013 20:00:46
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.11.2013 13:18:02
|
|
|
|
isidora88
|
da li se vidimo sutra?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.11.2013 13:24:24
|
|
|
|
pocahontas
|
sto se nas tice da!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.11.2013 13:31:16
|
|
|
|
vikiveki
|
Devojke,možete li videti i naći nekog Deda Mraza za Novi Sad,ostaćemo bez njega
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.11.2013 17:57:42
|
|
|
|
lanajelena
|
Meni L ima neki rodjus sutra moram ja da je vodim nema ko drugi ,vidimo se drugi put
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.11.2013 20:36:58
|
|
|
|
Torbica
|
Mi smo tu, cerka mi ima engleski do 15, pa cemo oko 15 i 20 otprilike stici. Lanajelena, falices!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 8:58:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Devojke,možete li videti i naći nekog Deda Mraza za Novi Sad,ostaćemo bez njega Evo bicu ja deda Mraz Ja neverujem da cu stici, devojke ne mogu da vodim a mm ce tek doci oko 17h sto je vec kasno... tako da... zao mi je, lepo se provedite
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 9:06:47
|
|
|
|
Torbica
|
Zene, tj Isidora i Pocahontas, da pricekamo onda kad budu mogle i Anck i Lanajelena? Ili samo nas tri?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 10:14:10
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Neznam ako vam odgovara da pomerite na 17-18h mozda bih i dosla ali vama je onda kasno???
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 10:51:27
|
|
|
|
New Mom
|
Izgleda ovde nikad neće biti dogovor da mogu i ja da vam se pridružim.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 10:52:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
NM ajde ti kazi kad ti odgovara pa da se uskladimo s tobom, jer ovo je izgleda postala tema u kojoj samo nas 5 pisemo i dogovaramo se !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 10:55:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
hehehe ja uvek citam ali ja nikad ne mogu da planiram da dodjem . Evo danas mm posle posla ima obaveza i ja opet nemam kola da dodjem. Inace pocahontas mislim da sam te videla u dunavskoj u gradu ali mi bilo bezveze da te salecem i sta ako nisi ti hihiih..ispalila bih se zesce. Uglavnom ja cu vas samo jednom iznenaditi i puf eto mene
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 11:32:49
|
|
|
|
Torbica
|
Anck, 17h je ok, moji u 19 veceraju pa kupanjac i spavanjac. Sta kazu ostale? NM, pa stvarno bi bilo lepo da se uklopimo sa tobom!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 11:37:00
|
|
|
|
isidora88
|
meni je svejedno,kako odlucite ja cu verovatno svakako morati da idem jer sam rekla jutros mateji da cemo ici pa da ne lazem dete
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 11:45:04
|
|
|
|
New Mom
|
Meni ostaje četvrtkom ako planirate sa klincima i posle podne. Utorkom, četvrtkom i petkom mogu da se iskombinujem ako je pre podne, pa da dođem sama.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 11:50:57
|
|
|
|
Torbica
|
Mi cetvrtkom imamo skolicu slikanja od 17h pa mozemo pre toga. A prepodne mogu bilo koje, kad su klinci u vrticu. Onda bi bilo druzenje mama! Onda nista za danas?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 11:55:48
|
|
|
|
New Mom
|
Klinci su u vrtiću do 15h, mm radi do 17h, preuzima Kolju, a ja Kaću vodim na balet do 18h. To je jednostavno previše za nju, jer odbija da spava u vrtiću. Ponedeljkom i sredom držim edukacije i nisam u NS-u, al ostalim prepodnevima se isto vadim na klince u vrtiću.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 12:01:29
|
|
|
|
Torbica
|
Jeste previse, slazem se, moji veliki su izbacili to dnevno spavanje isto rano. Ali se komiraju uvece oko 19 i 30, najkasnije 20h i nema ih do sutra. Pa ne znam, nije lako ukombinovati se, svako ima svoje aktivnosti. Mozda bi stvarno bilo lepo da se nadjemo bez decice pa da na miru popijemo kaficu? Ili ne? Gde steee?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 12:27:03
|
|
|
|
isidora88
|
ide li jos ko sa mnom danas? a za druzenje mama sam za, samo od sledeceg utorka,cim mi prodju ispiti, sada koristim vreme da ucim dok je mateja u vrticu.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 12:50:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moozeeee, jos bolja ideja! Ja svako pre podne slobodna! Onda ovako.... NM cetvrtak jesi slobodna pre podne? Moze li tako devojke? Bez dece, mislim ako neka mora nek povede i dete nema problema, npr.neznam da li je Poc. slobodna da bude kez bebare, ali eto da mozzemo da se dogovorimo da to ne budu igraonice i cuda nego na miru mi da popijemo kafu negde!? Moze???
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 12.11.2013 12:51:54 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 13:04:53
|
|
|
|
Torbica
|
Anck daaaaaaaaaa!!! E sad mi je zao zbog Isidore danas.. Ali ovo - cetvrtak prepodne mi je ekstraaa!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 13:11:35
|
|
|
|
isidora88
|
ja ove nedelje ne mogu prepodne, mogu tek od utorka.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 13:15:50
|
|
|
|
New Mom
|
Kad tačno i gde?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 12.11.2013 13:20:56
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa ujutru od 7:30 tada vodim klinceze pa do 14 sam free ... sve mi odgovara, izaberite neki fin lokal da nam je svima tu negde? Lanajelena...Pocahontas... javite se!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?