Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li znate da šijete? 12.3.2013 21:56:34
|
|
|
|
vikiveki
|
Neznam ali imam jaku volju da naučim
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 12.3.2013 21:56:38
|
|
|
|
indy_25
|
znam da sijem i volim to. upravo se spremam ovih dana da sasijem sari haljinicu za rodjendan.
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 12.3.2013 21:58:27
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja sam pokusavala da nucim,ali jednostavno mi ne ide.Ako treba nesto da se zasije mm preuzima
|
|
RE: Da li znate da šijete? 12.3.2013 23:04:15
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 znam da sijem i volim to. upravo se spremam ovih dana da sasijem sari haljinicu za rodjendan. To mi je tako super Ja imam neotpakovanu germany masinu,bas razmisljam ,kako poceti,rado bih minimalna uputstva ili''opleti''pa sta ispadne,za pocetak
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.3.2013 0:25:28
|
|
|
|
Suncicabg
|
Bas nista, a volela bih da znam
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.3.2013 0:30:26
|
|
|
|
pandina
|
Znamsamo da zakrpim neku rupu
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 13.3.2013 0:31:53
|
|
|
|
cicibanns
|
i to je nesto :)
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 12.9.2013 4:02:01
|
|
|
|
Bebilina
|
Znam, jos kao tinedzerka sam naucila od mame i tad sila sebi suknje i bluzice. Ali odavno nisam sila, retko sta zatreba i nema se vremena... Pre par godina sam jos i sila, najcesce ceri kostime za maskiranje, banere, garderobu za lutke, sitne pokloncice itd. Danas kad sam rekla mm-u da mi izvuce masinu on me pitao odakle nam masina Znaci toliko je dugo nisam koristila, zaboravio covek da postoji Sasila sam upravo 28 vrecica za poklone sa inicijalom iz imena dece i zapocela ceri haljinu princeze. Mogla bih da joj cesce sijem, posebno te kostime i haljinice, iz toga ne izlazi... Inace imam Singer-icu, dobila od sveki.
|
|
RE: Da li znate da šijete? 12.9.2013 7:52:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Slabo, znam da zakrpim nesto kad se pocepa carapa il slicno to je sve, al nisam se ni trudila puno da naucim. Mama ima masinu i stalno me treala da ucim al .. eto ne da mi se. A bas gldam juce kako da sasijem sama lejzi beg...pa me sad kopka
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 12.9.2013 7:54:52 >
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 12.9.2013 8:11:53
|
|
|
|
Adriana83
|
Znam da sijem pomalo.Deci poneku majcicu ili trenerke donji deo.Sila sam sebi suknje i torbe ali sve je to sitno.Mama mi sije ceo zivot,to joj je posao i nikad nije htela da me nauci.Uvek je govorila da ako naucim,pocecu da sijem i kuci za pare a to je za nju strasno. Ne u smislu da je sramota ili nesto slicno vec je ona tako pocela i sad se evo iskrivila sva od sedenja za masinom jer je pre podne sila na poslu a posle podne kuci.Ceo dan za masinom vec 20 godina...
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 12.9.2013 8:18:12
|
|
|
|
Adriana83
|
Anck nije njega tesko sasiti,tesko ga je napuniti! Pa zamisli da ti se raspe taj stiropor,ko ce to pokupiti posle?Znas li ti koliko se to vrlja po kuci posle?
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.11.2013 13:12:12
|
|
|
|
Torbica
|
Evo haljince sto sam sasila ceri za 4-i rodjus!
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.11.2013 14:50:51
|
|
|
|
minnica
|
Svaka čast! Preslatka haljinica. Ja ne znam da šijem. Nije imao ko da me nauči. Mama ne zna, jedna baka rano umrla, a druga živela daleko.
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.11.2013 14:54:19
|
|
|
|
vikiveki
|
Torbice pa ti baš ozbiljno znaš da šiješ...haljina je predivna
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.11.2013 20:38:11
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala zenice puno! Ma ni meni niko nije pokazao, nego mi je mm poklonio masinu kad sam se udala za njega! I sta cu ja sa njom, ne znam ni da je upalim?!! E kad je rekao - pokazace ti moja mama osnovno!!! Ja se lepo upisem na Narodni Univerzitet Bozidar Adzija, pred kraj prve trudnoce, i zavrsim osnovni kurs. Sasijem sebi i duks za porodiliste. Kad je mala imala 4 meseca vratim se na srednji i odmah nastavim i visi, i zavrsim to. Kaze mm, ne dolazi kuci bez diplome! A ja spremala magistarski inace. i tako ti ja polozim za krojacicu, bez zezanja. jako volim, to me opusta. Sad cu da nadjem u slikama jos ponesto...
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.11.2013 20:42:36
|
|
|
|
Figaro88
|
Torbice svaka cast I za haljinu i za kurs,ja ne mogu da se nateram da odem da zavrsim za poslasticara i ako nemam ni pola tvojih obaveza
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.11.2013 20:45:24
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Hvala zenice puno! Ma ni meni niko nije pokazao, nego mi je mm poklonio masinu kad sam se udala za njega! I sta cu ja sa njom, ne znam ni da je upalim?!! E kad je rekao - pokazace ti moja mama osnovno!!! Ja se lepo upisem na Narodni Univerzitet Bozidar Adzija, pred kraj prve trudnoce, i zavrsim osnovni kurs. Sasijem sebi i duks za porodiliste. Kad je mala imala 4 meseca vratim se na srednji i odmah nastavim i visi, i zavrsim to. Kaze mm, ne dolazi kuci bez diplome! A ja spremala magistarski inace. i tako ti ja polozim za krojacicu, bez zezanja. jako volim, to me opusta. Sad cu da nadjem u slikama jos ponesto... Kakvasi ti kraljica, Torbice! Ti si kao moja kuma koja je završila pravni faks i onda upisala kurs za frizerku da bi znala neki zanat, da zaradi još nešto sa strane.
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.11.2013 22:07:22
|
|
|
|
Torbica
|
Evo jedna iz Dubaija, 5-i mesec treci put trudna. Moja majica a i trendza!
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.11.2013 22:13:20
|
|
|
|
dijana1*
|
Torbice svaka cast a haljinica je prelepa Ja bukvalno ne znam konac u iglu da uvucem a kamo li da sijem
|
|
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.11.2013 22:13:24
|
|
|
|
Torbica
|
Jos jedna iz Dubai marine, moj sivi duks a i onaj namdzarasti ispod, ne vidi se bas
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.11.2013 22:15:54
|
|
|
|
Torbica
|
kad volem! Figaro, Didy, Dijana, hvala! Didy, i ja uvek kazem - nikad se ne zna, zanat je zanat!
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.11.2013 22:27:51
|
|
|
|
Jole84
|
Torbice svaka čast Ti si žena zmaj
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.11.2013 22:54:03
|
|
|
|
Torbica
|
Ma nisam Jole, tako se potrefilo, nisam znala ni da udenem iglu kao svet! Pronadjoh se u tome, dodje mi kao psihoterapija, bukvalno, mozak na pasu!
|
|
RE: Da li znate da šijete? 4.11.2013 23:04:53
|
|
|
|
Jole84
|
Ma kako nisi,ja se divim i tvojim obrocima kako sve postigneš pored troje mališana,a još i šiće,alal vera
|
|
RE: Da li znate da šijete? 5.11.2013 7:38:03
|
|
|
|
Trcosava
|
Torbice imaš zlatne ruke. Ja znam na mašini da zašijem posteljinu i tu se moja umetnost završava Volela bi da me neko nauči, jer ja sam slabi teoretičar. Meni sve mora iz prakse. I moja baba i baba od mm zanju da šiju, ali su ipak previše stare da bi me naučile.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?