|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DEDA MRAZ 2013.
31.10.2013 19:23:14   
mati
Pa znam... Nije valjda da smo samo ti i ja na temi,gde su nam sugradjenke? Da se dogovorimo i da olaksamo Dunji. Samo se kilavimo.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 276
31.10.2013 19:24:31   
Modessty
sad ću da cimnem Šerpi, a Ivanka ima sada časove

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 277
31.10.2013 19:26:14   
mati
I ja bi volela da dodju nase crtice i trudnjace...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 278
31.10.2013 21:47:54   
dunja RR
Pa to bi bilo predivno, da mi ne zamere ostali gradovi ali ekipa iz Niš (A) ;) je neprevaziđena user posted image
Ali vlsnici igraonica su vam isto neprevaziđeni (ali u onom drugom smislu) user posted image
Nađite mi nekog normalnooog user posted image

IZVORNA PORUKA: mati

I ja bi volela da dodju nase crtice i trudnjace...

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 279
31.10.2013 22:06:18   
dunja RR
user posted image

Ma ja se ne brinem za organizaciju, znam ja kakve zmajeve imamo i u Nišu, u Novom Sadu, Banja Luci, a i našem Bgu user posted image

Inače, ja nisam ni kontakrirala Smiley, čisto da se zna, slušam vaše želje, i želim da probam da nađem nešto drugo :)
IZVORNA PORUKA: Modessty

Ja sam za 21. 12, pošto je 22. 12 već zauzet.
A ti ako ti bude zabranjeno putovanje nemoj da si slučajno došla! user posted image Što sam fina i gostoljubiva! user posted image

Sve što treba oko organizacije javi!

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 280
31.10.2013 22:11:09   
bubulence

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Novi Sad - Mogli je potvrdio sada smo se čuli, 28.12. od 12 do 14.30.

didy, malecka i ja smo danas sa decicom bile da izvidimo prostor user posted image .
meni je igraonica super, kao i cafe jedino sto ce mooozda biti malo tesno, ali sam sigurna da to nece pokvariti uzitak user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 281
31.10.2013 22:35:31   
srna001
Do kad je rok za prijavu za BG?Meni je termin 26.12. pa ne znam gde ću biti 22. ali bih jako volela da prisustvujemo.Bilo nam je lepo prošle godine!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 282
31.10.2013 22:40:30   
dunja RR

Srnče, do 25.11.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 283
31.10.2013 22:41:17   
lesica
Srna, do 25.11 je prijavljivanje. Pa videćeš već user posted image

Jeste nam bilo lepo prošle godine user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 284
31.10.2013 22:54:13   
Torbica
Suuuper za Mogli, jedino nema sanse da bebac izdrzi taj termin, jos cu razmisliti, njega cu najverovatnije ostaviti kod komsinice. Ovo dvoje svakako ne spavaju, oboje su prestali sa oko dve godine. Ljubim

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 285
1.11.2013 6:50:50   
serpica
Dunja zovi te igraonice koje ti je mati predlozila,ionako nemamo bogzna kakav izbor a i vreme ide.Na kraju krajeva nije ni bitno gde se okupljamo samo da se okupimo,ta dva sata izdrzacemo pa makar i na sred ulice,neces moci svima da ugodis zato probaj da kontaktiras te ostale igraonice pa valjda cemo nesto naci. Pa i Smaily nije bas tako los,ajde da ne ostanemo bez Deda mraza ove godine...
Dunjauser posted image cuvaj se i ne brini.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 286
1.11.2013 7:36:26   
big mum

Za Banja Luku, dobili smo potvrdu od igraonice SMJESKOSMILEY (Hvala Dijanče na pomoći :)

Datumi koji su u opticaju su 14.12. ili 15.12., vreme u periodu od 11 do 15 h, znači može od 11-13h ili od 13-15h

Koji datum i vreme vam odgovaraju (što pre da odlučimo)?

Meni odgovara 14.12 od 11-13h

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 287
1.11.2013 9:50:46   
Didy
IZVORNA PORUKA: bubulence

Novi Sad - Mogli je potvrdio sada smo se čuli, 28.12. od 12 do 14.30.

didy, malecka i ja smo danas sa decicom bile da izvidimo prostor user posted image .
meni je igraonica super, kao i cafe jedino sto ce mooozda biti malo tesno, ali sam sigurna da to nece pokvariti uzitak user posted image

Igraonica je stvarno super, sve je novo, lepo, ali će stvarno možda biti malko tesno... Ali dobro, malo ćemo da se zbijemo. user posted image
Dunja, ti si zvala baš kad smo nas tri s decom bile tamo.user posted image
E, sad, potšto vidim da se i Torbica oglasila povodom termina, rekla bih da nisam sigurna da li će Sofija izdržati, jer ona tačno u to vreme spava, kao i većina dece koja uopšte imaju popodnevni odmor. U svetlu novih okolnosti, mislim da je možda ipak bolji prepodnevni termin nego ovaj u podne (ako sad uopšte može da se menja).user posted image
Ne mora ranom zorom, ali od 10h mislim da je bolje nego u podne.

< Poruku je uredio Didy -- 1.11.2013 9:52:34 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 288
1.11.2013 9:55:59   
dunja RR
Didy nema termina, sve je zauzeto, ja bih uzela da je bilo. Žena mi je rekla da joj čak sada ne treba reklama, nego tek u februaru, jer joj SVE pono, sve. Uzela sam ovaj termin da nam i on ne bi otišao, jer je svuda ista istuacija, sve rezervisano odavno (rođendani).

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 289
1.11.2013 9:58:40   
dunja RR
Jedino da probam 27.12. ili 29.12. mada ne verujem da i tada ima, ali javite ŠTO PRE da li da probam?i KOJE vreme?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 290
1.11.2013 10:16:28   
vikiveki
Evo ja se javljam za Novi Sad.Meni je bitno da bude termin kada možemo stići da dođemo iz S.Mitrovice,može subota ili nedelja.
Dvoje odraslih i troje dece, devojčica od 9 godina,dečak 6 godina i dečak 2 godine

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 291
1.11.2013 10:21:32   
NadaR

IZVORNA PORUKA: big mum

Za Banja Luku, dobili smo potvrdu od igraonice SMJESKOSMILEY (Hvala Dijanče na pomoći :)

Datumi koji su u opticaju su 14.12. ili 15.12., vreme u periodu od 11 do 15 h, znači može od 11-13h ili od 13-15h

I meni isto ! user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 292
1.11.2013 10:58:24   
Didy

Jedino da probam 27.12. ili 29.12. mada ne verujem da i tada ima, ali javite ŠTO PRE da li da probam?i KOJE vreme?

Onda da ne komplikujemo dalje, verujem da si dala sve od sebe. 28. je subota, to je najzanimljiviji dan za rođendane, zato je krcato.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 293
1.11.2013 11:02:26   
dunja RR
Napiši imena dece pls user posted image
IZVORNA PORUKA: vikiveki

Evo ja se javljam za Novi Sad.Meni je bitno da bude termin kada možemo stići da dođemo iz S.Mitrovice,može subota ili nedelja.
Dvoje odraslih i troje dece, devojčica od 9 godina,dečak 6 godina i dečak 2 godine

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 294
1.11.2013 12:07:44   
Leax

Dunja molim te samo da nije radni dan jer onda se ne mogu nikako uklopiti. Mm radi u N.S a ja u Gospodjincima a imamo jedan auto tako da nam je neizvodljivo radnim danom. Meni je sve jedno da li je subota ili nedelja a i u satnica mi nije problem uklopicemo se sa ostalim mamikamauser posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 295
1.11.2013 12:34:43   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Nada RR

IZVORNA PORUKA: big mum

I meni isto ! user posted image

Posto su Anajid i LO napisale da im nije bitno koji je dan a i meni je svejedno onda neka bude SUBOTA 14.12. OD 11-13h.
Dunjci napisi na prvoj strani termin za BL posto smo mi odluciliuser posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 296
1.11.2013 12:38:19   
lanajelena
Sutra sam u Nisu u nekoj igraonici na rodjendanu,ako bude dovoljno interesantna uzecu broj/mail

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 297
1.11.2013 12:46:57   
Torbica
Draga Dunjice, ja stvarno ne bih da zakeram, naopako, ali to bebece spavanje je problematicno, jer moj ako ne spava, plakace sve vreme, takav je, nikad ne preskace spavanje. Jos mi je mali... Vikendom inace legne oko 11-12 i nema ga do 14-15. A sta je sa tom nedeljom, 29-i, bilo prepodne bilo popodne? Mislim, nema veze, ja cu ovo dvoje dovesti svakako, nemoj da ispadnem najgora od sve dece. user posted image user posted image Ljubim

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 298
1.11.2013 13:05:17   
lady_b

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

neka bude SUBOTA 14.12. OD 11-13h.

I nama isto odgovara user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 299
1.11.2013 13:25:51   
dunja RR
Novosađanke, molim danas za odluku, zvala sam, ponuđeni termini:

29.12.

15-17.30.

ili

15.30. - 18

< Poruku je uredio dunja RR -- 1.11.2013 13:26:15 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu lady_b)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here