|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DEDA MRAZ 2013.
2.11.2013 12:52:11   
little_one

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Banjalucanke imacemo i snimateljauser posted image naravno besplatnouser posted image
Verovatno cemo imati i fotografa ali to cu znati tacno par dana pre dodele paketica.

Bravo Dijana! Svaka cast! A hoce li biti bas Deda Mraz....ona foto radnja u Merkatoru ima svog djeda i svake godine imaju slikanje tamo ispred radnje...super im je fazon, mi smo tako slikali ANdreu prosle godine, iako je imala svega 3 mjeseca a nisu puno naplacivali za sliku odlicne kvalitete! Pa ako nemate nikog u vidu, eto ti ideje, vjerujem da bi se moglo nesto dogovoriti.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 326
2.11.2013 13:10:50   
Leax

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Novi Sad, Mogli, potvrđeno 28.12. od 12 do 14.30.

Superiska sto je za vikend user posted image user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 327
2.11.2013 14:20:29   
Didy
Možete li dodati iz moje ime još jedno dete (Dunja, 4 godine) i još jednog odraslog? Drugarica bi htela sa svojom ćerkicom da nam se pridruži.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 328
2.11.2013 16:28:17   
smeško
Prijavljujemo se. Nikola (3 g) i 2-oje odraslih.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 329
2.11.2013 16:54:13   
mati
Jer ima neke novosti za Nis? Ili cemo i ove da imamo najgore vlasnike igraonica za saradnju, bas neki cudni ljudi svi... I prosle god je najvise problema bilo oko nase organizacije.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 330
2.11.2013 18:44:20   
Nestrpljivaa
Da i meni bi trebala da se ponese slika od proslog puta nikako da je uzmemuser posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 331
2.11.2013 19:01:44   
serpica
Dunja kontaktiraj Smajli jer ocigledno necemo naci igraonicu,pa izdrzacemo tih par sati a mozda i ne bude hladno na kraju krajeva bolje ista nego nista.Slazete li se nislijke?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 332
2.11.2013 23:46:03   
engimengi
Pa moze smiley ako nema druge...sve koje su mi pale na pamet ili su male ili ne organizuju zabave takve vrste. Nema veze...
Meni najvise odgovara 20.12 ako bude moglo user posted image

Mnogo ih volim!!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 333
2.11.2013 23:52:57   
Ivanka 75
Atmosfera u Smiley-ju je bila vrela, ionako ćemo imati pune ruke posla user posted image

(odgovor članu engimengi)
Direktna veza do poruke: 334
3.11.2013 1:41:22   
World

IZVORNA PORUKA: lady_b

neka bude SUBOTA 14.12. OD 11-13h.

I nama isto odgovara user posted image

Superuser posted image
World ako se nesto promeni javi nam, bilo bi lepo da se i Ana druzi sa nama.
Jos nam samo ostaje Malenac da potvrdi.

Mi se skontavali i prekontavali, pa izgleda da cemo onda ipak ostati tu, tako da se prijavljujemo. Moze u subotu kad god, valjda mi dijete ustane do 11. user posted image Nadam se da nisam zakasnila.

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 335
3.11.2013 5:07:20   
dijana1*
Bravo Worlduser posted image
LO znam na koga mislis. Ali oni imaju odelo Sv. Nikole a ne deda mraza. Mozda se nesto promeni ove godine. Samo sto su oni jako skupi. Nece ti oni doci samo da bi uslikali 10 slika po 3 KM. Znam ja gazdu Ivicu, pokusacu sa njim nesto da dogovorim ali sumnjam u tu pricu jer je tezak covek. Uglavnom imacemo dekicu ali sigurno necemo nekog kineskog u odelu od 20 KM user posted image

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 336
3.11.2013 7:12:59   
Adriana83
Evo i mi se prijavljujemo. Andjela (5),Viktoria(4),Anita i Sofia (2).Dakle deca-4 Odrasli 2
Prosle godine je bilo super,klinci su bili odusevljeni Deda Mrazom,nadam se da ce doci i ove godine.

< Poruku je uredio Adriana83 -- 3.11.2013 7:13:54 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 337
3.11.2013 7:59:21   
little_one

Bravo Worlduser posted image
LO znam na koga mislis. Ali oni imaju odelo Sv. Nikole a ne deda mraza. Mozda se nesto promeni ove godine. Samo sto su oni jako skupi. Nece ti oni doci samo da bi uslikali 10 slika po 3 KM. Znam ja gazdu Ivicu, pokusacu sa njim nesto da dogovorim ali sumnjam u tu pricu jer je tezak covek. Uglavnom imacemo dekicu ali sigurno necemo nekog kineskog u odelu od 20 KM user posted image

Sad si me natjerala da nadjem slike kad smo se slikali...i ovo sto ja imam je Djed Mraz sigurno user posted image doduse mi smo se slikali negdje pred Pravoslavnu Novu Godinu pa je tad realno i bilo kasno za Sv. Nikolu user posted image

U svakom slucaju, kako god bude vjerujem da ce biti ok....ne moras insistirati na njima, ja sam se samo sjetila njih kao prijedloga...i u pravu si da mozda nece htjeti tek tako da izadju na teren za male pare...

World user posted image ipak se druzimo!

< Poruku je uredio little_one -- 3.11.2013 8:00:54 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 338
3.11.2013 8:10:51   
dijana1*
Onda imaju odelo i deda mraza, mi smo se slikali sa Sv. Nikolomuser posted image
Pitacu ja njih ali znam da traze mnogo para. Ono su bas skupa i kvalitetna odela. Treba da vidimo po igraonicama oni znaju sve animatore koji imaju odela deda mraza, klovna i drugih,i mnogo su jeftiniji.
Ispasce na kraju da cemo lakse naci igraonicu nego deda mrazauser posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 339
3.11.2013 11:26:02   
mati
Moze Smiley, ali ja ne komentarisem puno, jer nama zbog lokacije on i najvise odg, tj skoro pa nam je ispred zgrade user posted image .

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 340
3.11.2013 11:29:20   
Olga75

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Novi Sad, Mogli, potvrđeno 28.12. od 12 do 14.30.

supeeer user posted image
znaci stici cemo da se provedemo i da izbegnemo guzvu u autobusima i da stignemo kuci 29 ujutru da zagrejemo kucu i spremimo se za docek user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 341
3.11.2013 12:57:31   
dunja RR
Smiley još nisam zvala, čekam da mi javite telefon od nekog vlasnika ovih drugih igraonica da pokušam (Ivanka čini mi se predložila da će te otići do njih). Ove ostale sve redom zvala, javljaju se nekulturne radnice i čistačice (kulturne), koje pojma nemaju gde su vlasnici a njihove telefone nemaju.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 342
3.11.2013 13:29:54   
New Mom
Devojke... Rasplakale ste sad jednu trudnicu... Hvala vam! :smajlikojigrli:
Je l planirano da se donese onako nesto sitno za klopanje, kao pre? Ako da, ja definitno donosim da se ikako oduzim!

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 343
3.11.2013 14:15:26   
vikiveki
I mi ćemo videti da donesemo nešto za jelo...i one bedževe od prošle godine donosimo

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 344
3.11.2013 14:30:24   
Mušmulica84
I mi se prijavljujemo za Beograd: dvoje dece Mateja 4 godine i Zona 4 godine. Četiri odrasle osobe.

Prošle godine je bilo super...jedva čekamo user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 345
3.11.2013 15:19:12   
Ivanka 75
Ajde ja preuzimam na sebe da odem sutra u Bla Bla za Niš, pa javljam popodne.
Ako je nekome usput ili blizu neka druga igraonica neka svrati.

(odgovor članu Mušmulica84)
Direktna veza do poruke: 346
3.11.2013 17:17:48   
cockic
i kad je na kraju u BG ?ja nema sanse da pronadjem kad je.koliko sam razumela opet je kamicakuser posted image .nama je tamo bilo super prosle NG user posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 347
3.11.2013 17:20:10   
dunja RR
Cockić, na prvoj strani, u prvom postu, cvreno sa sve obeležila :D

22.12. od 9 do 11.00, Kamičak

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 348
3.11.2013 17:20:55   
lesica
Cockic, u prvom postu na prvoj strani su sva obaveštenja i spisak, tako je uvek do sad bilo.

Deda Mraz u Beogradu je 22.12. od 9-11h

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 349
3.11.2013 17:21:27   
dunja RR
Super devojčice, ja sam poslala ponudu nekoj Jekici, jer nije znala mail igraonice, ni vlasnika, a pitanje je da li je uopšte ona to pokazala vlasniku. Zvala sam juče i danas nje nije bilo, a ova druga koja se javlja je jakooo neljubazna.

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ajde ja preuzimam na sebe da odem sutra u Bla Bla za Niš, pa javljam popodne.
Ako je nekome usput ili blizu neka druga igraonica neka svrati.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here