Zemunka85
|
UM, zelim vam da i UK sutra bude OK. Ja prolazim PAKAO. Sinoc sam pisala ne sluteci sta ce se nocas/danas desiti. Lezemo, sve je OK. Budim se u 1 i kazem MMu da mi je Lara vruca, on kaze nije. Jutros ustajem u 6, navijen sat, da joj ugrejem mleko, da bi posle piskila, da nosimo urin na kontrolu - ona je vruca. Izmerim - 38,2. MRAK! Da li se eserihija vratila? Ako jeste KAKO? Zato?Sta sad? Da li nas za koji sat ponovo zadrzavaju u bolnici? Produzuju profilaksu? HOROR! Odlazimo u bolnicu, temp je 37,4. Na pregledu, ostalo je OK, kaze DR moze biti i viroza, moramo da proverimo. Dajemo urin, odlazimo privatno da krv, a tamo - mlad decko, ruke mu se tresu jer krv vadi bebi, krv je i po njemu i meni i njoj, mrcvari je, ona place .. UZAS! Dolazim kuci - 39,3! UH! Dajem joj Brufen sirup. U medjuvremenu stizu rez krvi - kako sam shvatila bakterija NIJE. CRP je u granicama normale, ostalo katastrofa. Ne znam sto. Do sada je uvek bila OK, sada su snizeni i LE i Trombociti, HGB 97. Ma opsti haos. Da li je viremija mogla da napravi ovo, NE ZNAM! Rezultati urina su tkdj OK (ne znam pojedinacno stavke, tati su samo rekli "OK je. DR je tako i mislila, sto dokazuje da je virus u pitanju). Cekam jos sutra UK i boga molim da nije eserihija. Iako je ocigledno da nije, ne verujem dok mi to i ne saopste. A sta dalje videcemo. Pomenula je da bi nam produzila profilaksu jos 3m, ne znam sto, ako se ur inf nije vratila i ako kontrolni UZ u Decembru bude OK, ali o tom po tom. Pricacu sutra sa njom i zasto joj je tako losa KS. Ali mislim da i to sto je 2 meseca pod antibioticima ima veze. Temperatura ovaj put spava pod sirupom, sto prosli put kada je bila eserihija u pitanju nije bio slucaj. Presla sam ipak na Panadol, jer ne mogu cekati 6h da prodje, Nastavicu sa njim, jer su mi rekli da je to mnogo promena i da sam preopteretila jetru sa AB+dva sirupa....
|