|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XI deo
29.10.2013 18:14:34   
17 joka

IZVORNA PORUKA: ivanicasale

Pa da li i ja da pocnem da ga pijem?Meni je tsh bio 2.7!

mozes slobodno jednu tableticu da steti nemozeuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1501
29.10.2013 18:29:29   
sunascee
Joko ti jos par dana do bete, navijam jako user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1502
29.10.2013 18:30:30   
Brbljivica
user posted image user posted image joko !!!user posted image user posted image user posted image

ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad...
oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum
mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!)
1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu
2. vto KC Nis 2013-beta 0...

(odgovor članu sunascee)
Direktna veza do poruke: 1503
29.10.2013 22:24:53   
17 joka
najgore je ovih par dana , hvala devojke divne ste user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Brbljivica)
Direktna veza do poruke: 1504
30.10.2013 0:35:20   
Modessty
Joko da budeš jaka i da nas obraduješ za neki dan! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1505
30.10.2013 7:19:20   
daca77
Podnosim izvestaj od juce:
Bila kod dr Macuta i on mi je zadrzao dozu Eutyroxa od 25mg rad.danima i po 50mg vikendom. Glukofaz mi je povecao na 2x1 od 850 i po njemu ne smem imati stimulaciju, niti biti na kontracepciji narednih meseci, dok se stitna ne dovede u red i dok se ne vidi njen pozitivan uticaj na rad jajnika. Smatra da je ona prilicno doprinela da dodje do istrosenosti jajnika. Kontrola za 3 meseca, kada cu uraditi hormonski status, ukljucujuci AMH, inhibinB, antiovarijalna i antispermatozoidna antitela, kao i UZ jajnika. Napisao mi testosteron -30,15 i 0 min.user posted image
A sto se tice antiTPO, slaze se sa tobom Maslacak da ih je eutyrox spustio. Zgranut je cinjenicom da 5 god.endokrinolozi u Nisu nisu nista preduzeli kada je u pitanju moj ogtt.

Joko, navijam jakoooouser posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 30.10.2013 7:25:44 >

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1506
30.10.2013 7:59:16   
Maslacak15
Dobro jutro draga vrsnjakinjo,

Pretpostavljala sam da ce ti dici dozu metformina ( sifora)... Znas sta draga ja ti najiskrenije preporucujem da se poslusas i strpis i ta tri meseca kad si ovoliko cekala. Jer stvarno mislim da je jako vazno da se tvoje stanje stabilizuje koliko je najvise moguce pred bilo kakav naredni korak. Pokloni mu poverenje, on je stvarno iskusan strucnjak. Sve sto znam o njemu, govori tome u prilog. I jesi ti pila siofor i do sad ali ocigledno u niskoj dozi, neadekvatno a terapiju za stitnu si pocela nedavno. Veruj mi svasta je moguce kad se sklope kockice. Imas jedan otvoren jajovod, nije nemoguce da zatrudnis i prirodno, a u krajnjem slucaju docekaces spremna naredni pokusaj VTO. Puno te pozdravljam.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1507
30.10.2013 8:04:02   
daca77
Hocu, vrsnjakinjo...poslusacu dr. On je i napisao da mogu raditi VTO iz spontanog ciklusa, ali bilo kakvi hormoni ne dolaze u obzir. Veruje da ce nakon 2-3meseca doci i do povecanja AMH-ostaje mi da sacekam. A ne znam zasto radim antiovarijalna i antispermatozoidna antitela...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1508
30.10.2013 8:15:34   
Maslacak15
Pa verovatno hoce da proveri da li postoji imunoloska komponenta za losu funkciju jajnika. A anti spermatozoidna uzgred, posto eto postavlja se pitanje zasto ne dolazi do spontanog zaceca. Pa da proveri sve potencijalne faktore. Kao sto rekoh, kad neko jako dugo ceka kao ti i prodje kroz svasta, prosto ocekujes da je resenje jako komplikovano ali resenje je mozda vrlo prosto. Zato me jako ljuti kad lekari ne rade analize, nego slezu ramenima odmahuju glavom, ubedjuju zene da treba da se opuste a onda ih posalju na VTO. Ni VTO ne moze da uspe ako endokrini sistem nije izbalansiran.... Kad si planirala novi pokusaj? Oces kod Ivanovica?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1509
30.10.2013 8:44:38   
daca77
Uh...vrsnjakinjo...receno mi je na klinici da mogu pokusati iz prirodnog novembra meseca, tj.krajem meseca, kada dodje user posted image . Sada, posto dr odlazi za inostranstvo, pitanje je da li ce me uzeti Goca ili ce me odmah uputiti na donaciju jc. Ostaje mi da 2.dc u novembru odem na razgovor i vidim sta dalje. Ukoliko ne zele da bilo sta rade, mozda odem u N.Sad.

Direktna veza do poruke: 1510
30.10.2013 8:49:03   
17 joka
Dacika,bas mi je drago da neko radi kako treba pridrzavaj se terapije Gluformin je meni jajnike sredio super i sad Eutyrox koristim. Sad pred sledeci pokusaj sve da se sredi i bice mala beka za tebe.

Direktna veza do poruke: 1511
30.10.2013 9:01:31   
Maslacak15
Nemoj jos o donaciji da razmisljas Daco molim te,
Imas svoje jajnike jos uvek. Eto i u takvom suboptimalnom stanju dosli ste do embriona ok kvaliteta iz prvog pokusaja. I donacija je resenje ali nema bas ni jedan jedini razlog zasto to ne moze da se uradi za godinu ili dve ili bilo kad ako zakljucis da si iscrpla mogucnosti da ostanes u drugom stanju sa svojom jajnom celijom. Ali ja sam ubedjena da ces ti biti nama trudna uskoro user posted image .
Drzi se Joko sve je spremno za selidbu u prvo tromesecje! Pomazemo ti za vikend da preneses sve kutijeuser posted image Trudnice ne treba da tegle teske stvari ....

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1512
30.10.2013 9:09:08   
17 joka
Maslacko,ja vise nisam normalna treca noc za redom sanjam da sam dobila, zaista vise neznam imam li cemu da se nadam. Juce sam uz gluformin morala jesti med i grozdje uzas. Neznam ni da li je dobro osecati sta ili ne ,nekako me uvece najvise boli stomak u tom predelu materice i sa strane iznad kukova to od lezanja predpostavljam. U svakom slucaju u subotu znam da mi nece biti dobro.

Direktna veza do poruke: 1513
30.10.2013 9:11:03   
ivanicasale
Joka i ja sam pila Gluformin za PSCO i nista posebno mi nije pomoglo i dalje imam PSCO.

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1514
30.10.2013 9:15:10   
Maslacak15
Joko odmah da ti kazem pripremi se na blesave snove devet meseciuser posted image . Ja evo rodih dvoje dece, mislim da sam sigurno vise desetina puta u obe trudnoce konstantno sanjala da sam dobila. Ukljucujuci i blesave stvari, tipa znam u snu da sam trudna ali dobila sam ?!?! Uzas pa se probudim sva isparanoisana. Psiha je cudo. Valjda sam se toliko trauma nahvatala u borbi da zatrudnim prvi put da je ostavilo prilicne posledice na podsvest. A sta ste vi tek prosli, nije ni cudo da sanjas... Ali lako cemo za to, izguraces nekako samo da ugledas zeljeneuser posted image u subotu.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1515
30.10.2013 9:21:36   
daca77
Maslacak, o donaciji ne razmisljam,jer to dovodi do user posted image ...nekako nisam spremna za to.
Pokusacu sve da dodjem do neke ove moje jadne jc, pa cemo videti...
Joko user posted image

Direktna veza do poruke: 1516
30.10.2013 9:23:48   
madre
joko,jedva cekam subotuuser posted image
sada je, joko, pred tobom najtezi zadatak, a to je da budes pribrana, strpljiva i mislis pozitivno, kao sto si uvek bila i uvek savatovala zenice ovde.

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 1517
30.10.2013 9:25:31   
madre
a sto se snova tice, u trudnoci sam imala takve kosmare da sam vristala u snu... to mi se samo tada desavalo!

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1518
30.10.2013 9:38:10   
17 joka
Ivanice, ja vise nemam ni PCOS ni IR, hormoni su se sredili nemogu opisati koja razlika, smrsala sam 22 kg ukupno za 2god, sav trud sam ulozila da bih pomogla svom telu i sebi da dobijem bar jednu bebu

Daco, znas kako i ja sam plakala oko tih jc. moji eskimi su iz donacija a sad nemogu opisati da mi je drago da sam ipak donela ispravnu odluku,da svojoj deci nezelim ono sto sam prošla
tesko je kad odem na UZ. KAZE Dr da mogu imati dece koliko hocu,a ja cutim nemogu nista reci objasnjavati, oci se napune suzama a ipak sam ponosna na nas nasu odluku i borbu
moj AMH je 3 i opet sve kaze ali neka, zato mi sad sve ovo jako tesko pada nisam se još oporavila od one negativne bete toga me i sad strah jakooo

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1519
30.10.2013 9:53:27   
daca77
Joko, zaboravi na strah i budi pozitivna user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1520
30.10.2013 9:59:59   
17 joka
Daco, trudim se ali veciti pesimista zivi u meni

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1521
30.10.2013 10:05:38   
Trcosava
Joko ne želiš da ti pričam šta sam sve sanjala u trudnoći user posted image krene od cigala i ruševina preko ogromnih paukova koji jure mene i bivšeg!!!???

Mislim da većina naših snova proizilazi iz onoga što nam okupira misli tokom dana. Mogu samo da zamislim pod kojim si stresom, ali i sama znaš da je jako bitno da pozitivno misliš user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1522
30.10.2013 10:08:57   
17 joka
Trco , sve znam user posted image user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1523
30.10.2013 11:23:25   
ivanicasale
Joka kazi mi sta si pila za PSCO?Cula sam da se leci kontracepcijom,ali kada sam pitala mog gin.on mi je rekao da se to ne leci?! Najvise bih volela da se resim toga.Ja imam 60kg,kog bi mi lekara za PSCO vi preporucile?

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Ivanice, ja vise nemam ni PCOS ni IR, hormoni su se sredili nemogu opisati koja razlika, smrsala sam 22 kg ukupno za 2god, sav trud sam ulozila da bih pomogla svom telu i sebi da dobijem bar jednu bebu

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1524
30.10.2013 11:49:40   
dunja RR
Ivanice, koliko ja znam PCOS se ne leči, može privremeno da se smiri, ali PCOS je sklonost, kao što ja imam sklonost ka endometriozi. Neke žene nažalost imaju imaju i endometriozu u PCOS.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here