Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 18.11.2012 21:45:49
|
|
|
|
aalisa
|
Marinče RR Dobrodošla
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 28.11.2012 22:34:29
|
|
|
|
lesica
|
Evo izmena dragi naši, i nadamo se da se, osim promene na administratorskoj poziciji ništa drugo neće promeniti, te da ćemo lepo raditi kao i do sada :) Aktuelan spisak moderatora: Moderatori porodičnog portala Ringeraja.rs važi od: 28.11.2012. Administrator portala je lesica RR. Urednik portala je Tatamata. Viking RR, Lu RR, Ana RR, Olga RR, Nada RR,Dunja RR i marince RR ---> su moderatori celog portala (=veliki šefonja) aalisaRR --->moderator podforuma Kampanje,promocije
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 28.11.2012 22:40:01
|
|
|
|
bratzz
|
lesice cestitam
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 28.11.2012 23:20:42
|
|
|
|
oxy7
|
Meni je jasno da pravila na forumu treba da postoje, ali molim uvažene administratora i moderator da obrate pažnju na nezadovoljstvo koje se ovdje ispoljava u poslednje vrijeme. To sigurno nešto znači. Poslednjih godinu i devet mjeseci družim se sa vama i nikada nigdje nisam došla u sukob sa bilo kim. Medjutim, ovakvo ograničavanje mišljenja je razlog da i mi miroljubivi malo poludimo. Bila bi šteta da se ovako nastavi....
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 28.11.2012 23:26:28
|
|
|
|
isidora88
|
ja se nadam da ce adminstrator da mi odgovori, izgleda je na rr obicaj da jednom godisnje stari clanovi odlaze a novi dolaze
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 29.11.2012 6:45:14
|
|
|
|
Lu
|
Članovi odlaze i dolaze, moderatori se izmenjuju, tako je na svim forumima pa i na našoj dragoj RR
< Poruku je uredio Lu RR -- 29.11.2012 6:47:58 >
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 29.11.2012 6:52:47
|
|
|
|
minavb
|
Nema nista cudno u tome sto clanovi odlaze i dolaze. Cudno je sto odlaze odjednom u velikom broju, i to upravo oni koji su forum i napravili takvim kakav jeste. Cudne su price i prepricavanja, spletkarenja i optuzivanja. Praviti se da je sasvim normalno to sto su neki otisli, a da si upravo ti u to umesala prste, vrlo je licemerno.
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 29.11.2012 6:57:40
|
|
|
|
Lu
|
Ovaj forum smo svi mi, trudilice, trudnice, majke, a ne nekolicina članova.
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 29.11.2012 7:04:43
|
|
|
|
minavb
|
A ta fraza ima veze sa mojim postom kako? Smesno mi je sve sto pises nakon onoga sto si iskonstruisala.
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 29.11.2012 7:11:09
|
|
|
|
Lu
|
Ako imaš nešto protiv mog rada kao moderatora, izvoli se obratiti adminu
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 13:49:04
|
|
|
|
lesica
|
Ovih dana došlo je do pojačanja u moderatorskim redovima Novi moderatori koji su nam se priključili su: dijana1 RR nela79 RR Leax RR Pored novih devojaka, ceo moderatorski tim čine još i moderatori bez kojih do sada Ringeraja nije mogal da funkcioniše i koje daju maksimum da bi naša RR bila ono što jeste. Dakle sada nam ceo moderatorski tim izgleda ovako: Ana RR, Lu RR, Nada RR, Olga RR, Viking RR, marince RR, Leax RR, nela79 RR, dijana1 RR i svakako naša neizostavna Dunja RR Administrator portala je lesica RR. Poželimo dobrodošlicu novim moderatorima!!!
< Poruku je uredio lesica RR -- 2.4.2013 13:50:11 >
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 13:53:00
|
|
|
|
Verolina
|
Diksi, unapredjena si Cestitke tebi i curama
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 13:55:30
|
|
|
|
Olga75
|
jeeeej sad smo pojacaneeeee
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 13:58:16
|
|
|
|
NadaR
|
Dobrodosle curee Hvala Lesice na pohvalama , ti si divna sefica!
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 14:03:28
|
|
|
|
dijana1*
|
Devojke hvala vam na pozivu I nadam se da cemo se lepo druziti O da Verka sada imam veci cin
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 14:34:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Dobrodošli novi moderatori, kakav sjajan tim, bravo Lesice
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 14:36:58
|
|
|
|
Modessty
|
Čestitam!
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 14:41:59
|
|
|
|
nela79
|
Cudo jedno od tima :D
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 14:46:47
|
|
|
|
sneza24
|
Čestitam novim moderatorima!
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 14:51:14
|
|
|
|
Leax
|
Hvala svima
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 21:46:03
|
|
|
|
Snelle
|
Opa, novi modovi! Čestitam svima! P.S. Dijana, menjaj tiker, dete će ti uskoro 3 godine
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 2.4.2013 22:12:28
|
|
|
|
Jole84
|
Čestitam novim moderatorkama
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.4.2013 1:55:09
|
|
|
|
vikiveki
|
Sve čestitke novim moderatorima
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 3.4.2013 8:31:02
|
|
|
|
lanajelena
|
Cestitam novim moderatorima
|
|
|
|
RE: Ko su RR moderatori? 25.10.2013 11:35:46
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jedva pronadjoh temu Danas setam nasom RR-om i moram da pohvalim Administratora Lesicu na izuzetno svestranom i korektnom vodjenju portala!
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?