Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 13:44:31
|
|
|
|
moja ciklama
|
Devojke.. mnoge koje me znaju a i koje me ne znaju, znaju da sam detaljista..ali evo ovo vam dugujem: Prošla sam kroz 4 IUI, i kroz VTO u Ftontu. Drugu Vto u Frontu sam čekala od 25. Marta 2013. (prošla drugostepenu) i red je bio da 5.Okt (21.dan ciklusa) počnem da se bockam Diferelinom. I počela sam.. 18.Okt 2013. Moja Beta je bila 689.4 Taj dan sam primila 14.Diferelin. Bila sam kod Eliane..umirila me je što se tiče tih Diferelina, i čestitala, kao i svi ostali na odeljenju . Danas sam UZ ustanovila da je moj mešak u materici, i da ću na srčanu radnju doći za 2 nedelje, tj. 5.Nov. Dunji od sveg srca čestitam, a svima ostalima želim da poželim sa im se snovi ostvaruju.. P.S. "Dok svi kukaju o kojekakvim problemima, ja i dalje verujem, đavo ga odneo, da na svetu ima i lepih stvari. A ima ih. Verujte.." M.Antić Ljubi Vas moja ciklama.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 13:50:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunja, cestitam ti od srca! Nek ti lako i brzo prodju naredni meseci! Ciklamice, mnogo si me obradovala! Cestitam i tebi i zelim isto kao i Dunji lepu i laku trudnocu!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 13:53:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Ciklamice evo i ovde da čestitam, prošle godine nam se nije dalo da budemo zajedno trudne, ali zato ćemo sada
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 13:58:10
|
|
|
|
bea83
|
Ciklamoooooo dugo te nije bilo i sad donosiš divne vesti Koliko sam razumela ti nisi ni stigla sad do VTO?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 14:02:40
|
|
|
|
branki*
|
ciklama,bas mi je drago zbog tebe,divna vest!divna! znaci ti si prirodno,spontano zatrudnela?u cemu je,bese,bio vas"problem" sto nije dolazilo do trudnoce? uzivaj sad
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 14:06:58
|
|
|
|
Jole84
|
Ciklamice čestitam,baš si me obradovala Ima nešto u tom zatrudnjivanju pred vto,valjda se bebe predomisle u zadnjem trenutku Neka ti je laka trudnoća Čekamo Dunju i tebe u prvom tromesečju,kreveti su spremni
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 14:47:01
|
|
|
|
pozitivna
|
Dunja CESTITAM OS SVEG
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 14:47:54
|
|
|
|
pozitivna
|
CIKLAMO CESTITAM OD POVUCI ME ZA NOSSSSS
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 14:50:45
|
|
|
|
wivern
|
Ciklamo nista lepse nije moglo da ti se dogodi
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 15:13:34
|
|
|
|
iva80
|
Joj Moja ciklama divnih li vesti!!! Bravo ženo!!! Uživaj u trudnoći tj novom osećaju!!! Što volim lepe vesti jaoooo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 15:42:59
|
|
|
|
Dani.kv
|
Za pocetak cestitam ciklamici iz sveg srca. Ipak pre ili kasnije sve zabebimo. Javila se Joka. FET je prosao odlicno. Endo je 9.8. Lekari prezadovoljni. Vratili dva junaka a treceg zamrzli opet za svaki slucaj. Licno se nadam da ce ovog puta uspeti jer je opustenija i nema crnih misli. Navijamo ja i moji eskimi za nove drugare i majke borce i pratimo vas redovno. Ipak je ova stranica nasa prva ljubav
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 15:47:24
|
|
|
|
Snekile7
|
Ciklamooo, divnooo , cestitam . Anamari mi je javila, pa to je cudo, predivno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 15:55:20
|
|
|
|
Dani.kv
|
Joka sve pozdravlja i zahvaljuje se sto mislite na nju. Ciklama je obradovala do suza
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 17:11:44
|
|
|
|
imperial
|
Bravo za ciklamu,ovih dana se o tome priča u frontu,došla devojka da primi diferelin,izvadili joj betu i ustanovili trudnoću,divnoooo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 17:57:53
|
|
|
|
Meisje
|
Cesttam Ciklamo,da bude skolska! Lepa.beta!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 18:18:31
|
|
|
|
tillia
|
Ciklama cestitke, pa to je neverovatno!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 18:20:07
|
|
|
|
hanka
|
Ciklamo cestitam i zelim ti skolsku trudnocu Dani prenesi Joki i ocekujemo ih s nestrpljenjem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 19:02:07
|
|
|
|
Bebana17
|
Ciklamo, pa ostala sam bez teksta, joojjjjjjjjjjjjj srce mi je poskočilo od radosti!!!! Nemaš pojma koliko mi je drago Kakav zaplet i rasplet Draga moja, konačno si trudna, uživaj u svojoj bebici i stomačiću, a mužić nek te pazi i mazi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 19:08:46
|
|
|
|
vonavoj
|
rasplaka me moja ciklamo,zenoo! mnogo sam srecna,dunja i ti,joj,divote! aj vucite i mene
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 19:21:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Ciklamo čestitam od sveg srca!!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 19:21:49
|
|
|
|
Trcosava
|
Ciklamo čestitam!!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 19:25:54
|
|
|
|
mtajcica83
|
Ciklamo, cestitam od srca!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 19:26:14
|
|
|
|
minnica
|
Čestitke dunji i mojoj ciklami!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 19:58:27
|
|
|
|
mina@
|
za nove , Dunja Ciklamice, predivna prica, svaka cast!!!! od navijam za vas i vase
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 22.10.2013 20:15:01
|
|
|
|
Maslacak15
|
Dunja cestitam od draga!! Juce smo bili ceo dan u putu pa nikako da stignem da se javim. Bice to sve ok ovaj put veruj mi . Ciklamo bravo !!!! Zelim ti lepu i laku trudnocu.
|
|
|
Anketa
Ime za dečakaDakiliKoje ime Vam se najviše dopada?Lazar (
43%)
Vidak (
6%)
Damjan (
22%)
Pavle (
29%)
Ukupan broj glasova: 146Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!