Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.10.2013 19:44:18
|
|
|
|
New Mom
|
Dusa boli... Umro mi je deda...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.10.2013 19:46:27
|
|
|
|
Ana RR
|
NM.. moje saučešće
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.10.2013 19:51:35
|
|
|
|
isidora88
|
nm iskreno saucesce
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.10.2013 19:52:06
|
|
|
|
branki*
|
new mom,saucesce..zao mi je
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.10.2013 19:53:50
|
|
|
|
Modessty
|
moje saučešće
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.10.2013 19:55:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
NM, moje saucesce...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.10.2013 19:59:05
|
|
|
|
dunja RR
|
NM moje saučešće Bebilina tuga Torbičice
< Poruku je uredio dunja RR -- 20.10.2013 20:03:17 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.10.2013 20:03:05
|
|
|
|
Leax
|
NM primi moje saucesce
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.10.2013 20:06:38
|
|
|
|
lesica
|
NM, draga
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.10.2013 20:41:19
|
|
|
|
New Mom
|
Hvala vam! On i baba su mi bili vise od roditelja bioloskih. Ona je umrla kad sam bila trudna sa KL.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.10.2013 20:54:21
|
|
|
|
Bebilina
|
Nm najuskrenije saucesce IZVORNA PORUKA: ksena bebilina, verujem da su to nesto strani mediji pogresno preneli, ova devojcica ima samo 4 godine i slucajno su je primetili jer su vrsili pretres zbog drugih stvari (taj "otac" je umesan u razne prevare i kriminalne radnje). Ono sto me cudi sad jeste kako se po tv pojavljuju razni strucnjaci i objasnjavaju kako romi vrse te prevare sa otetom/kupljenom decom i kako je ovaj konkretan par prijavio u razlicitim oblastima cini mi se 14 dece za par meseci. Mislim, ako znaju sta se radi, zasto generalno ne pretrazuju i ne bivaju oprezniji? I da li bi se uopste pokrenula cela ova potraga da dete nije tako izrazito plavo? E Kseno nisu mediji, nego sam ja nesto mm-a lose razumela kad mi je preneo. Slabo gledam tv i vesti, tako da mi on iz novina prenese. U pravu si za ostalo... Al ko zna koja mafija ih pokriva kad im to prolazi. Mislim i nadam se da ce sad da se digne velika hajka.
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.10.2013 21:06:22
|
|
|
|
Torbica
|
NM, i od mene najiskrenije saucesce.... Zenice Bas sam se lepo izjadala juce, i danas je vec lakse! Odspavala sam od 23 i 30 do 7 i 30 jutros, jeeee. Oko 5 sam cula malenog da je zaplakao 2 sekunde i tajac do pola osam. Ma san je cudo. A sad opet dizanje u 6... Mm ustaje a ja kad on ustane, gotovo. Iako klince tek oko 7 krenem da spremam za vrtic, ne mogu od 6 i 20 do 7 da zaspim... Vec vrtim film za taj dan i osluskujem klince... Ovo sa otmicama dece, ja stvarno ne mogu da zamislim kako ti ljudi ostanu normalni, nakon gubitka/otmice deteta
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 20.10.2013 21:08:22
|
|
|
|
Klarita
|
NM, iskreno saucesce i od mene. Drzi se!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.10.2013 8:27:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Nm, moje saucesce! Torbice Bebilina, i ja se nadam.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.10.2013 9:31:00
|
|
|
|
milicicak
|
Kseno, T je alergicna na mleko i to bas bas. Bili smo u subotu kod svekijevaca na rucku i sveki je insustirala da nista ne nosim za T iako gde god da idemo nosim obrok za nju. Kao, sta moze da joj se desi od piletine i krompira. I ja debil, ne ponesem. Dobila je prolim i povracala kad smo se vratili, tipicna reakcija kad pojede nesto sto sadrzi trunku mleka. Pa ja nisam spavala u subotu od straha da ne povraca u snu. Juce me naravno tresne migrena, jutros sam se na miris maskare ispovracala.... negativa se nastavlja NM, moje iskreno saucesce
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.10.2013 9:42:07
|
|
|
|
NadaR
|
Zao mi je NM
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.10.2013 18:56:10
|
|
|
|
pipi_coco
|
Žao mi je NM, primi moje saučešće
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.10.2013 19:03:06
|
|
|
|
New Mom
|
Hvala vam, zene, stvarno! Jos samo sutra da prezivim sve oko sahrane. Naravno da me ceo dan boli stomak i da se krvarenje vratilo. Osecam se tako umornom od svega...
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.10.2013 19:10:56
|
|
|
|
pipi_coco
|
NM znam da ti je teško, ali moram ti reci misli na sebe, na bebu i cuvaj se
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.10.2013 19:15:21
|
|
|
|
Figaro88
|
Nm moje saucesce
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.10.2013 19:15:48
|
|
|
|
dijana1*
|
NM stvarno mi je zao iskreno saucesce.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 21.10.2013 19:24:51
|
|
|
|
madre
|
NM, bas ti je naisao tezak period drzi se
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.10.2013 15:49:21
|
|
|
|
dijana1*
|
Kupila sam Vuku nove ciciban cipelice i platila 50 eura sto uopste nije malo, da bi juce u vrticu neko ispao pametan i uzeo njegove nove a nama ostavili stare. Jos teta ubedjuje mm da su to V cipelice. Nase su nove kozne a ove su kao brusena koza i stare i otrcane Nadala sam se da je neko shvatio da je greska i da ce danas vratiti cipelice medjutim niko nista
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.10.2013 16:04:18
|
|
|
|
tijatija
|
E iz tog razloga vise ne kupujem stvari koje su markirane dok ide u vrtic. Niko ti ne moze garantovati da ih neko nece zameniti ( uzeti) Pre dve godine su nama tako dva gornja dela od trenerke( isto skupo placene ) i jakna nestala NOVA.Kao zamenio je neko a taj koji je zamenio ili uzeo nikad vratio nije. Sad su uvedene kamere, nista nam za sada nije nestalo ali ipak nije svejedno kad ti tako nesto neestane
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 22.10.2013 16:12:27
|
|
|
|
branki*
|
ooo,svasta !nezamislivo mi je da tako uzmem,bolje receno,otmem nesto drugom detetu..stvarno..kakvih ljudi ima.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?