Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 18:41:22
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dunjci juhuhuhuhuhuhhuuuu Cestitam od srca i želim ti laganih i ugodnih 9 mjeseci. Bit ce sve ok, eskimko je veliki junak.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 18:42:23
|
|
|
|
madre
|
diiivno, dunja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 18:46:30
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči čestitam,naježih se,znala sam da mora da bude Neka ti je ovog puta sve lako ko pero!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 18:54:26
|
|
|
|
milicicak
|
Dunja divneee, divneee vesti cestitam od srca
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 18:54:59
|
|
|
|
Bebana17
|
Dunja, jadan tvoj muž puž (neobavešteni) ali bitno da se sve dobro završilo, a neka to dobro potraje još devet meseci! Da ovog puta dođeš do cilja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 18:57:08
|
|
|
|
MamaJaca
|
Dunja, ovo sa muzem ti je najbolje , stvarno si zena zmaj sto bi neko ovde vec rekao!! Sad samo napred, polako, sigurno ce sad biti ok
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 19:01:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Kaže on: Šta, kako ..ček, moji ..zamrznuti ... su uspeli i sada je u stomaku? .. Ma ćovek pojma nema šta priča, vžno da je shvatio d je u stomaku, zbunko moj I poljubi stomak, tamo gde me žiga
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.10.2013 19:02:11 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 19:04:45
|
|
|
|
New Mom
|
Pa naravno da su pozitivne vesti. Sta drugo? :-) Cestitke Dunjice draga! :-*
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 19:13:45
|
|
|
|
Figaro88
|
Dunja cestitam Divne vesti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 19:42:59
|
|
|
|
alex88
|
Dunja cestitam u svoje i u ime IVANICASALE,ona trenutno nije kod kuce a nemoze da pise preko mob pa me zamolila da ti cestitam u njeno ime.Setila sam se svog muza kad smo saznali za pozitivnu betu kako je bio zbunjen,kad sam treci put ponavljala bila je samnom jedna drugarica kojoj nazalost nije bila pozitivna i ja mu kazem kako joj nije uspela a on me pita a nama jer uspela,nije mogao da dodje sebi i da veruje 10 dana.Zelim ti skolsku trudnocu i da sve prodje u najboljem redu do kraja.
< Poruku je uredio alex88 -- 21.10.2013 19:44:04 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 19:58:47
|
|
|
|
Powerpuff Girl
|
Dunja, 310 poljubaca ti saljem!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:09:57
|
|
|
|
tamaricapn
|
cao devojke ja sam nova na forumu i citam vase iskustvo i drago mi je sto postoji ovaj foruk imam jedno pitanje ako neko zna i moze da mi odgovori.Dali je neka od vas dobila poziv od rzzo i koliko ste cekale?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:17:29
|
|
|
|
hanka
|
Dunjaaaaaa cestitam draga,uzivaj u trudnoci i razmisljaj pozitivno Meni su jutros zakazali drugostepenu komisiju za 1 novembar
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:24:45
|
|
|
|
degu
|
Dunja, bravo držim fige i dalje iako čvrsto verujem da je sve ok
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:30:32
|
|
|
|
Lepterija
|
Cestitam Dunja od srca! Ja sam na dan bete radila prvi ultrazvuk i video se mesak, pa 4 dana posle dva meska, e sad cekam ponedeljak da idem u Leskovac da vidimo konacan broj, mozda se pojavi i treci IZVORNA PORUKA: dunja RR Hvala vam devoke, sjajne ste! Cvećkice, razbijamo čaše za 2.5 nedelje P.S. vratio mi se muž sa puta (pojma nije imao da sam bila na transferu) u šoku je, rekla sam mu za betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:33:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Ovo mi je danas pevala Erato, 310 poljubaca od Indeksa KLIKOVDE Slušam pesmu sada i plačem! IZVORNA PORUKA: Powerpuff Girl Dunja, 310 poljubaca ti saljem!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:34:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke, sjajne ste, volela bih da ovaj osećaj sreće nikada ne prođe, i da sve žene borci oset_e tu neizmernu sreću
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.10.2013 20:36:00 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:36:41
|
|
|
|
Lepterija
|
Ne panici, ja sam prosli mesec imala tu cistu, mislim da sam je dobila od Mikroginona. Punktirali mi je u Leskovcu 4 dana pre nego sam dobila ciklus u kom je pocela stimulacija. Nisu hteli da cekaju da sama pukne, pa su je punktirali pre da bi jajnici lepo reagovali na terapiju. Radi se kao i aspiracija, samo bez anestezije, nista strasno. U Sprebu to kosta 5000din. Srecno! IZVORNA PORUKA: Snekile7 Devojke, ocajna sam. Danas bila na uz treci dan, cista je i dalje tu, moracu a punkciju sledece nedelje, nista ne znam o tome. Da mi da pijem mikroginon od 5 - 25 dana ciklusa, na dugom sam protokolu. Zna li neko o ovoj punkciji cite, vodena je, prosto ne mogu da verujem. Jel neka radila to u Visegradskoj? Ostale devojke, Daco... navijam od srca.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:38:01
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Duuunjaaa ceeestiiitaaam !!! Fenomenalna vest
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:38:06
|
|
|
|
Modessty
|
Draga moja Dunjice čestitam ti od srca! Želim ti laku i lepu trudnoću!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:52:14
|
|
|
|
Dani.kv
|
Dunci javila se Joka iz Praga. Puno te ljubi i cestita na beti koja i njoj daje vetar u ledja. Cuvaj se i navijamo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 21:00:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Joka nam je sledeća, šaljemo joj puno pozitivne energijeeee Danče, pozdravi je punoooo!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 21:06:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunjci cekaju te prvaci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 21:10:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Dolazim u fenomenalno društvo odmah posle UZ
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 21:22:06
|
|
|
|
smeško
|
Dunja, jedva sam čekala da pročitam takve vesti i od tebe! Divna si osoba i zaslužila si, potpuno!
< Poruku je uredio smeško -- 21.10.2013 21:23:46 >
|
|
|
Anketa
Bake i dekeVVVVDa li bake i deke kad cuvaju decu postuju vase instrukcije ili zanemare to sto ste im rekle i rade kako oni misle da je bolje?Rade kako oni misle da treba (
28%)
Rade sve kako im kazem (
16%)
Kako kad (
56%)
Ukupan broj glasova: 99Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!