Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 4.10.2013 0:00:20
|
|
|
|
jovicaa
|
lo ne mogu recima da opisem koje je sve emocije u meni probudio klip... savrseno! andrea je preslatka, prepametna, sve naj naj! a za mamu i tatu svaka cas_t na snimcima, klipu i izabranoj muzici... stvarno predivno... isto kao i zemunka, ne pamtim da sam nesto lepse gledala. uf ma odmah pozelim jos petoro dece da rodim kada vidim ovakve secere!
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 4.10.2013 8:13:29
|
|
|
|
pipi_coco
|
Mame predivne ste, a bebe su preslatke LO super je snimak, sva sam se raznježila
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 4.10.2013 9:09:38
|
|
|
|
jole82
|
Ovu smizlu opasnic-svilenkosic a.k.a Lenka ...ma necu ni da komentarisem... fotka sa lopaticom je rekla sve LO evo reci cu..ja koja nisam placko, pustih suzu u nekim momentima od dragosti...Video je fenomelanan Ninaaaa ja ne znam koja je lepsa od vas dve, sto rece Zemunka, boginje(grcke) Ana...Mare kao i uvek prosto pleni svojom pojavom...smerek je pravi nema sta
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 4.10.2013 9:22:36
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Nina ne znam kako je drugačije? ima neka tajna veza izmedju mame i sinova
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 4.10.2013 9:23:30
|
|
|
|
NadaR
|
Evo i nas dvoje na svadbi
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 4.10.2013 9:24:52
|
|
|
|
lesica
|
Nado
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 4.10.2013 10:55:14
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: nina26 IZVORNA PORUKA: Ana RR Nina ne znam kako je drugačije? ima neka tajna veza izmedju mame i sinova Apsolutno se slažem
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 4.10.2013 10:57:16
|
|
|
|
Olga75
|
jao zene nemoj da me vucete za jezik posle kad vam snajke budu pisale u temi svekrve nemoj da se cudite
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 4.10.2013 14:55:03
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR jao zene nemoj da me vucete za jezik posle kad vam snajke budu pisale u temi svekrve nemoj da se cudite Preslatki ste svi!!!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 4.10.2013 16:06:50
|
|
|
|
viktori
|
Neke vidjam cesce, a neke samo ovde na rr. Uh bre, little raspalaka me, a onda sam od miline krenula da placem sa svim slikama. Nekako mi slatko sve smo ovde pisale zalile se, iscekivale, prolazile krzo isto, a sad vidi mali veliki ljudi. uh. evo mene i Nikolice kad je bio manji. Dok se slikamo opet a da nije pizama...mislim mamina
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 4.10.2013 16:08:48
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR jao zene nemoj da me vucete za jezik posle kad vam snajke budu pisale u temi svekrve nemoj da se cudite Hahahahaha Viktori, preslatki ste
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 4.10.2013 16:10:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Nado
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 4.10.2013 18:21:57
|
|
|
|
little_one
|
IH koliko reakcija na video...drago mi je da ste uzivali...hvala vam zenice... Viktori sto kazes, ja samo zagledam ovdje slicice i svaka mama i beba/dijete su predivni, svako svoju pricu nosi....
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 4.10.2013 20:43:39
|
|
|
|
nina26
|
Viktori Nado,vi ste bas veliki
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 5.10.2013 19:50:13
|
|
|
|
serpica
|
http://www4.slikomat.com/13/1005/es-S30000.jpg Valjda sam uspela da prebacim ovde.. Ovo smo Toma i ja i njegovo prvo rr druzenje danas
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 5.10.2013 19:56:00
|
|
|
|
lesica
|
Joooj Šerpi
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 5.10.2013 19:56:53
|
|
|
|
17 joka
|
Šerpi, ma skroz ste medeni za vas
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 5.10.2013 20:34:58
|
|
|
|
nina26
|
Serpi, konacno da ga vidimo presladak je
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 5.10.2013 21:55:08
|
|
|
|
serpica
|
Hvala vam devojke
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 5.10.2013 23:31:24
|
|
|
|
Maslacak15
|
Serpi super ste tandem! Lepa mama , lepo dete Pozdravi za Tomu i za devojcice. Sigurna sam da obozavaju malog batu.
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 8.10.2013 12:35:11
|
|
|
|
Meisje
|
Meden nema sta!!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 8.10.2013 14:12:48
|
|
|
|
Hajnalka
|
evo i nas pre krštenja
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 8.10.2013 14:27:59
|
|
|
|
lesica
|
Hajnalka, pa ja tebe sad prvi put vidim Ma kao lutke ste
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 9.10.2013 9:14:05
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
mame ja mogu da kazem da su vam deca prelepa a i da sve mame super izgledaju. Cini mi se da sam ovde ja najdeblja
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 17.10.2013 9:59:46
|
|
|
|
jovicaa
|
evo meni jedne jako drage slike sa aleksom, kada je bio malo mladji nego maksim sada...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?