Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.10.2013 11:26:41
|
|
|
|
Jole84
|
Mod,predivan je Ljubi ga teta Jole pu pu pu
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.10.2013 12:00:19
|
|
|
|
jole82
|
Mod Nikola ti je, sto kaze Jole pu pu pu mnogo je sladak kako pajki sa ovim slatkim rucicama A Danilo veliki ponosni bata
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 1.10.2013 12:07:13
|
|
|
|
jovicaa
|
divne su mi sve slike a nikola je presladak, kakva je samo to glavica jedna slatka
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 21:20:48
|
|
|
|
lesica
|
Mod <3 Evo i moje bebe
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 22:00:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Divna ti je ta bebica
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 22:03:30
|
|
|
|
lokica77
|
slatkisi svi od reda
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 22:06:33
|
|
|
|
dijana1*
|
Slatke ste mi obe
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 22:08:08
|
|
|
|
little_one
|
MI se nikako nismo oglasili ovdje, al evo poslije duzeg razmisljanja htjedoh da vam postavim video koji je moj dragi sastavio nedavno...eto pa ko ima volje da pogleda nek izvoli KLIK
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 22:13:02
|
|
|
|
lesica
|
LO, prebaciću snimak u temu Video snimci naše dečice Inače, Andrea je med medeni.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 22:14:24
|
|
|
|
little_one
|
hvala...nisam znala da ima tema...nepravedno zapostavljena izgleda
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 22:15:38
|
|
|
|
nina26
|
Adulence, tu zabu cu da ti udavim Mod Lesice, nista niste lepi Joj da ne zaboravim nikoga nenamerno, stvarno ste svi prelepi Lo, raznezi me ovaj vas video super je i muzika u pozadini, i bas je lepo spojio sve odlomke iz njenog zivota evo i nas dve sa krstenja, bas nikako nismo sto kaze Lo, bile u ovoj temi [/url]]KLIK p.s ko je spomenuo ruku ?
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 22:16:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Šećeri, ma svi
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 22:16:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Preslatko je LO Andrea je kao šećer kad se samo setim tih prvih koraka i padanja na guzu.. neprocenjivo!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 22:18:19
|
|
|
|
lesica
|
Nina, khm, khm... pa vas dve ste Mi'sim izvi'nte!
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 22:19:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Nina prelepe ste obe
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 22:31:46
|
|
|
|
Janncica
|
Nemo' da vam ja sad moju ruku metnem ovde... LO divan je video...Skroz sam se raznezila.Bebana je preslatka... Lesice lepotica prava,a kosa odusevila sam se Nina...Prava mamina lepotica...
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 22:35:09
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Janncica Nemo' da vam ja sad moju ruku metnem ovde... ti ces da metnes, sto si se vratila na kilazu pre ma idiiiiiiii hvala vam devojke, sve mame zrace pored svojih andjela, a deca kao deca, prelepa i neodoljiva
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 22:45:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo i jedna naša
< Poruku je uredio Ana RR -- 3.10.2013 22:46:29 >
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 22:46:41
|
|
|
|
Janncica
|
A citas ti sta ja pisem? Veruj mi,rodila mi mama ruke...ljubim je ja i da imam onih Olginih 49kg opet bih imala komplekse. Ana tvoje dete je Super vam je slika
< Poruku je uredio Janncica -- 3.10.2013 22:47:32 >
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 22:49:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Mame sve ste divne, a i decica...neke slicice sam vidjala i na fb, al moram reci jedno LO divni ste, Andera je predivna, rasplakao me ovaj klip, jaoooojjjj tako brzo porastu, covek se ne okrene , a oni su vec veliki, evo moja za mesec dana puni dve godine, a sve se cini kao da sam je juce rodila pomalo budem i setna sto vreme tako brzo prolazi
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 22:49:52
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Janncica A citas ti sta ja pisem? Veruj mi,rodila mi mama ruke...ljubim je ja i da imam onih Olginih 49kg opet bih imala komplekse. Ana tvoje dete je Super vam je slika Citam, ali samo ono najbitnije memorisem, a to su kilogrami i pis pis sto me muci ovih dana Anci, vi ste kao iz nekog casopisa, ali ozbiljno a tacno se vidi, kad mama ljubi sina, da je drugacije nego kad mama ljubi cerku ne znam sto mi pade to sada na pamet
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 22:56:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Nina ne znam kako je drugačije?
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 23:02:13
|
|
|
|
pocahontas
|
kakva preslatka mala i velika decica i mame!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 23:04:33
|
|
|
|
dijana1*
|
Svi ste mi lepi ih kako je Mare napucio obraze i ceka cmok
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.10.2013 23:24:36
|
|
|
|
Zemunka85
|
Joj preprepreprepreslatko. LO predivno, dugo nista lepse nisam videla. Nina, kao boginje ste. Ma svi ste diiivni.
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?