Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 3.9.2013 13:26:41
|
|
|
|
bice devojcica
|
Zene,sve ste preslatke,a tek decica... Medici pravi
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.9.2013 14:39:38
|
|
|
|
jole82
|
U subotu smo se krstili, pa evo i par nasih slicica A evo i tortice, pa se posluzite
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.9.2013 16:08:59
|
|
|
|
jovicaa
|
aaaaa, kakve male papice, sandalice i nogice, ma preslatka je, misica i super je haljinica. a i ti si dobra mama
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.9.2013 16:20:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Jole, diiivne ste
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.9.2013 16:59:12
|
|
|
|
minnica
|
jole, čestitam! prelepe sličice!
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.9.2013 18:28:10
|
|
|
|
Janncica
|
Lupkica je predivna...oh...bas me raznezila ona druga(desno) slika. Andjelko mali. A moja neskvik frendica super izgleda. Tortica,mora da se pomene,je fenomenalna...
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.9.2013 18:55:54
|
|
|
|
jole82
|
Hvala zene
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 12.9.2013 19:15:04
|
|
|
|
Jole84
|
Jolence moje baš sam se raznežila,lepotice moje Ljubim vas do neba Čestitam!
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 14.9.2013 20:01:41
|
|
|
|
pocahontas
|
ova tema me uvek raznezi, sve mame i bebice su divneeee! primite morski pozdrav od moje bube i mene
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 14.9.2013 20:52:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Pozdrav lepim devojčicama
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 15.9.2013 11:05:05
|
|
|
|
nina26
|
Jole i Tea divne ste drugarica nam je bas porasla mama bravo za torticu Pocahontas, kakva je to krofnica slatka
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 15.9.2013 11:08:33
|
|
|
|
Verolina
|
Jole, nek je nazdravlje krstenje. Teodora je prelepa. Pokahontas, kakvu krofnicu slatku imas P.S. Ti izgledas stvarno super
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 15.9.2013 13:00:36
|
|
|
|
pocahontas
|
hvala vam
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 15.9.2013 13:40:30
|
|
|
|
jovicaa
|
bas ste slatke i super je fotka pokahontas
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 15.9.2013 14:05:13
|
|
|
|
Torbica
|
" target="_blank">http:// Jole, Pocahontas, divne su curice! Evo i nasa morska! :)
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 15.9.2013 14:22:15
|
|
|
|
lanajelena
|
Mame ne zna se koja je zgodnija ...decica divna
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 15.9.2013 21:33:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Stvarno prelepe porodice Evo malo i nas, ali porodično Jedva smo se slikali, nije htela da se slika sa nama, što se i vidi iz priloženog Ni ovo nije htela
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 15.9.2013 21:38:43 >
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 15.9.2013 21:41:08
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ha...Ivanka, ja obozavam decu kad se dure....Ali, na koga ona lici. Ne lici ni na tebe ni na muza...Bice da je na svekrvu
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 15.9.2013 21:51:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ha ha ha ha...Ivanka, ja obozavam decu kad se dure....Ali, na koga ona lici. Ne lici ni na tebe ni na muza...Bice da je na svekrvu Ova moja 'vako natmurena otkako se rodila, teško joj osmeh izmamiti A jesmo bili dosadni danas, pogotovu ja, htela sam da je slikam svuda. Inače, likom je ista ja kad sam bila njenih godina.
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 15.9.2013 22:29:39
|
|
|
|
dunja RR
|
RR mamike, dečica su vam medena Jole srećno krštenje malene lepotice
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 17.9.2013 7:36:24
|
|
|
|
jovicaa
|
ljiso preslatki ste, svo troje! bas mi skladno delujete! ivanka sto ti je porasla devojcica! a ti super izgledas, kosa ti je predivna.
< Poruku je uredio jovicaa -- 17.9.2013 7:37:58 >
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 17.9.2013 9:25:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Hvala jovice ovo je domaca slika i ja se sakrila iza da se ne vidi da mi je haljina poderana i flekava. Ispali smo svo troje ko debili haha ali mi je draga slika. Ja ne mogu da verujem. Ja popravljam kompjutere, formatiram hardove, vadim delove i td i ja ne mogu da skontam kako se stavlja slika ovde. hahaha...OSecam se glupavo. Molilm vas da mi neko objasni
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 17.9.2013 11:10:11
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha evo pokusavam da kopiram sliku ali ja stvarno nemam pojma kako vi dodajete slike, mogu link da dodam http://static.ringaraja.net/RS33691/big/36f3ba2b5be76855a929ac9ab820b6d0.jpg?tempid=85 MiLJ, imaš na forumu temu sa objašnjenjem, zove se Kako se doda slika, ili odeš odmah na sajt dodaj.rs ili postimage. org, klikneš na browse da odabereš fotku, i kada je učita prekopiraš link za forum ovde u post.
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 17.9.2013 13:58:09
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ana hvala , kako mi nije to palo na pamet a gledala sam kako se dodaje tiker. Bas ponekad samu sebe iznenadim
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?