|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dojenje - vase iskustvo II deo
2.9.2013 11:36:59   
pocahontas
dauser posted image

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1951
2.9.2013 15:15:58   
Zemunka85
Jaaaaaao ne zezaj!! Cestitam i srecno!!!

Mi jos sikimo. Ne brojim podove. Ovo je i njoj i mene bio spas u bolnici, s tim sto je sad navucena vise no ikad.

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 1952
2.9.2013 15:23:24   
pocahontas
hvala user posted image

jesu ti rekli kako je pokupila ur.inf.? zelim vam da te muke sto pre budu iza vas!

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1953
2.9.2013 16:12:31   
ivaMark
Pocahontas, cestitam na trudnoci user posted image

LO, ja pisala da sam dobila user posted image , kod nas i dalje ista situacija, moram da joj ubacujem (.) u usta.. malo se mozda stanje popravilo, ali imamo drugi problem sada... pisem na drugoj temi!

Direktna veza do poruke: 1954
2.9.2013 16:26:34   
ivaMark
sad videh i Adulence je dobila user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1955
2.9.2013 19:42:13   
pocahontas
hvalaaauser posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1956
2.9.2013 23:13:25   
Bebilina
Pocahontas cestitke user posted image

Mi evo usli u 14-i mesec i i dalje sikimo, i dalje 4 podoja dnevno, uzivamo u njima oboje, a i tata i seka nas podrzavaju user posted image

You give them life, they give you more to live for...

Direktna veza do poruke: 1957
3.9.2013 15:41:28   
jovicaa
cestitam pocahontas, divnoouser posted image bas mi je drago sto ima mama koje prave jos beba, to me inspiriseuser posted image mada ja moram da zaustavim malo proizvodnju na neko vreme...user posted image

mi evo 10 meseci uspesnog dojenja, i dalje dojim na zahtev i uzivamo obojeuser posted image bilo je puno strajkova i cimanja, ali vredi svaku muku! i najiskrenije se nadam da strajkova vise nece biti

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1958
3.9.2013 15:56:44   
pocahontas
hvala zeneuser posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1959
3.9.2013 16:14:35   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: pocahontas

hvala zeneuser posted image

inace pocahontas, ne moras da prekines dojenje ako si trudna, ako je trudnoca uredna... guglaj malo.. jedino ako ti tako zelis..

Direktna veza do poruke: 1960
3.9.2013 19:36:35   
pocahontas
znam, znam, cekala sam da vidim sta ce mi ginekolog danas reci i posto je sve ok za sada, nastavljamo sa jutarnjim podojem...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1961
3.9.2013 21:14:16   
Janncica
Meni je danas pedijatar ovako rekao:"Jos uvek ga dojis?" i pogled koji ide uz takvo pitanje...user posted image user posted image Rekoh,planiram bar do godinu dana i opet dobih pogled.user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

Direktna veza do poruke: 1962
3.9.2013 21:16:38   
minnica
Pobogu, ni da ima 6 godina, pa da se tako isčuđava! user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1963
3.9.2013 21:21:20   
Janncica
Jos ja pitala za zumance kako da dajem,jer sam juce dala osminu prvi put i bl bla truc...kaze,uvodi to zumance(dobila sam objasnjenje kako) i skidaj ga sa sise... user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1964
3.9.2013 21:46:09   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: Janncica

Meni je danas pedijatar ovako rekao:"Jos uvek ga dojis?" i pogled koji ide uz takvo pitanje...user posted image user posted image Rekoh,planiram bar do godinu dana i opet dobih pogled.user posted image

Janncice a da menjas pedijatra? Taj je dobro skole izucio cim se tako izjasnjava na temu dojenja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja sam nedavno dobila dobronameran savet da prekidam, a u odbranu mi stao moj tata i rekao: "Pa jeste, sad ce da mu kupuje adaptirano ili da ga truje hormonima i antibioticima iz kravljeg, jer njeno mu ne valja." Moj tata je sila!!! On je obavesten i zna da who savetuje dojenje barem do 2god pa nas podrzava 100%. Kaze ostavice i on sam kao sto je i cerkica user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1965
3.9.2013 23:31:24   
leamalamut
Svaka cast za tatu - deku :) . I mene je iscudjavajuce ginekog pitao da li jos dojim i da to prekidam jos pre 2m , dakle beka imala 10m . Cudnih ima stavova kod doktora zaista ...

Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1966
3.9.2013 23:58:41   
jovicaa
neverovatno, pedijatri su bas zivopisna profesijauser posted image
da ni ja to ne mogu da skontam kako bilo ko moze da misli da je za bebu bolje nesto drugo od maminog mleka.... to mi baaaas ne ide u glavu, ali nazalost i vecina ljudi oko mene misli isto sto i taj pedijatar, pa i gore i to me bas deprimira.
cela moja porodica se iscudjava kako ja hranim decu i to dojenje i deca su mi mrsava, i tako neka ludilaaaaa. strasno.

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1967
4.9.2013 7:44:42   
Misha i Ljisha
sad moram da se dovezem na pedijatre. Nasa kaze ako je bebi dovoljno nemam ja nista protiv da vi nju iskljucivo dojite i devet meseciuser posted image . I kaze mi da jos uvek ova moja mora da ima 4-5 podoja na dan, a ima eto jos malo pa osam meseci. I ja to tako i praktikujem. Stvarno su pedijatri smesni ponekad. U svakom slucaju ja sam prezadovoljna nasom doktorkom i nekako sve sto mi ona kaze mi ima smisla. Ja je zvrckam svako malo i zena je uvek na raspolaganju, sto mi se jako dopada. Nikada me nije otkacila ni preko telefona a ni ovako. I uvek mi kaze pisite spisak sta sve zelite da me pitate kad dodjete u savetovaliste.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1968
4.9.2013 8:41:08   
adulence
Evo od sinoc je bolja situacija,siki kao i do sada...huuhhh...sad mi lakse...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1969
4.9.2013 9:27:16   
minnica
Moja ćerka u periodu od 8-10 meseci starosti skoro ništa nije htela da jede od čvrste hrane zato što su je užasno mučili zubi. Jedino što je htela je da sisa i to nam je bio spas. Nije mi padalo na pamet da je odbijam od sisanja.
Pedijatara stvarno ima raznih, ali mi stvarno nisu jasni ljudi koji govore majci deteta koje nema ni godinu da odbija dete od sisanja i da je posramljuje kao da radi nešto pogrešno. user posted image
adulence, super! user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1970
5.9.2013 12:26:29   
ivaMark
Pedijatre ne zelim da komentarisem user posted image

I kod nas je situacija sa sisanjem bolja, tj mogu slobodno da kazem-vratila se u normalu...

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1971
5.9.2013 15:20:09   
Janncica
Inace sam juce bila kod mog lekara opste prakse(jer sam se razbolela) i mora antibiotik,kazem:"ja dojim" tek ce ona: "Dojis? A joj" user posted image kao da imam sidu,a ne da hranim dete svoje. user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1972
7.9.2013 13:22:16   
ivanarepova
user posted image ima 7 . Mjeseci i jos ga dojim PONOSNA SAM

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1973
7.9.2013 20:11:27   
Moiraina
Ja sam počela da radim, a i dalje dojim user posted image
Ujutru obavezno, pa onda kada ga pokupim od moje mame (joj te sreće kada dođem po njega) i pred spavanje. Nemam pojma dokle ću tako, za sada ni ne razmišljam o odvikavanju, a ni on user posted image

(odgovor članu ivanarepova)
Direktna veza do poruke: 1974
11.9.2013 12:11:15   
Rosita
Mame, u kom dobu/uzrastu vam je dete nedvosmisleno i direktno trazilo da sisa? Dakle ne (samo) kroz plac, trpanje rukica u usta i sl. nego kada je nekako posezalo za dojkom i na koji nacin?

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here