Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 2.9.2013 19:36:29
|
|
|
|
alex88
|
Hvala Joko,nadam se da cu sledeci put uspeti i dobiti svoju
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.9.2013 16:56:22
|
|
|
|
17 joka
|
Hoces mila, mora biti dobro
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.9.2013 17:26:06
|
|
|
|
Brbljivica
|
devojke ,ima li neka nova trudnica tj sveza beta kojoj je postupak bio u Spebu ? nesto me hvata panika i pitanje dali je Spebo dobar izbor klinike ?
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.9.2013 21:19:10
|
|
|
|
ivanicasale
|
Brbljivice kjlinika je dobra a uspesnost zavisi od zene do zene.Samnom je bila zenica kojoj je tada bila cetvrta vantelesna,dve je radela u Nisu ,jednu u Bgd i uspela joj je tek u Spebu.Meni vracena tri embriona medju kojima jedna blasta i svi su verovali da ce da uspe mi smo bili sigurni ali nazalost nije tako da za to nemas pravila.Ja cu sada u neku drugu verovatno zato sto idem o trosku fonda,ali imam u Spebu zamrznutog eskimcica za ne daj boze.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.9.2013 21:22:00
|
|
|
|
Brbljivica
|
znam ali bi mi nekako lakse bilo ako cujem da je neka vec trudna tj da joj je uspelo u spebu...
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.9.2013 14:20:13
|
|
|
|
alex88
|
Brbljivice oni su bili na odmoru avgusta tako da nisu radili oplodnje,a i bas nas slabo ima na ovoj temi.Najbitnije da se opustis i prepustis,to jeste najteze ali pokusaj.Ja sam zakazala pregled za sredu u Leskovcu,rezultati sa patologije jos nisu stigli,rekli su mi da bi trebali sledeceg petka.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 6.9.2013 15:59:15
|
|
|
|
Brbljivica
|
znam maco da su bili na odmoru ,da -bas je slabo posecena ova stranica i bas i je krivo ....javi nam rezulatate speba i patologije ....
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.9.2013 10:50:47
|
|
|
|
Dana 72
|
Cao SVIMA , evo jedna lepa vest da prenesem malo pozitivne energije na ovaj forum. Ja "uspela ponovo" da ustanem u ds na prirodan nacin. Prosle god. u Oktobru takodje prirodna trudnoca , spontani u 7 nedelji. Prva vt u Spebu ove god. u Maju , nije uspelo i sada sam odprilike u 7 nedelji prirodnim putem. 05.09. imala sam prvi uz , srce kuca , za sada sve ok , nadam se da cu ovaj put imati vise srece. Misljenje moga doktora je da mi je ipak pomogla hormonska terapija koju sam imala u Spebu da dodje do trudnoce. Inace plan mi je bio da ponovo u Februaru idem u Spebo ali hvala Bogu da sad ne moram i nadam de da ce tako i ostati. Svima puno srece i da bude sto vise ovakvih vesti. Pozz
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.9.2013 11:04:08
|
|
|
|
17 joka
|
Danooooo Cestitam draga zelim ti lepu i zdravu trudnocu, ovoga puta ce biti sve dobro
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.9.2013 11:53:43
|
|
|
|
nata11
|
Dana cestitam prelepa vest
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.9.2013 15:53:36
|
|
|
|
Brbljivica
|
bravo za prirodnu trudnocu !!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.9.2013 18:21:21
|
|
|
|
Dana 72
|
Hvala vam svima
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.9.2013 19:04:29
|
|
|
|
Brbljivica
|
dano 72,a sta je bio vas problem -pa ste isli na vto ?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.9.2013 21:51:49
|
|
|
|
lalojedac
|
dano cestitam i zelim ti zdravu,lepu i laku trudnocu...znaci prirodno posle svega,pa to je divno cuti,meni si ulila nadu a verujem i ostalim devojkama...ja sam u junu imala neuspesnu,ko zna mozda i ja za mesec dana javim lepe vesti...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.9.2013 7:40:10
|
|
|
|
daca77
|
DAno72, divne vesti...cestitam od srca
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.9.2013 10:59:58
|
|
|
|
Dana 72
|
Hvala svima , divne ste. Daco , moj problem je malo duza prica (procitaj moj dnevnik) da sad ne duzim. Prosle god. kad sam ostala u ds na prirodan nacin , desio mi se spontani u 7 nedelji. Pa su tada ustanovili da imam problem sa stitnom zlezdom , sto mi niko prije trudnoce nije rekao koliko je stitna vazna za trudnocu a isla sam na x drugih preglaea kao sve je ok. Odlucila sam se za vt po savetu mog gin. zbog godina da su vece sanse da ostanem u ds tj da ce biti izabrane najkvalitetnije jc tj. embrion.Ali eto nismo uspeli. Sada nakon 3 meseca uspela sam na prirodan nacin, nadam se da cu ovaj put imati vise srece. Ah da pronasli su mi da imam i gen defek PAI pa moram da se bockam u stomak svaki dan. I samo ovo . Ostale su mi u secanju reci Prof. Stojkov. koi kaze "LJudi pravilo je da nema pravila" Sretno svima
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.9.2013 14:55:08
|
|
|
|
Brbljivica
|
cure ,pomagajte ! saljem spebu nalaze za histeroskopiju i ujedno sam uzela nalaze na bakterije za mm ---oj dragi opet ima ureaplazmu ! a to na je veliki problem uvek ,bas uvek ! ja sam hvala Bogu cista ,evo vec dr put radim nalaz nakon druge vto ,a on uvek ali uvek ima tu bakteriju i pored jakih antibiotika ! zaista mi nije jasno sta da radimo ,mirna sam jer ocekujem od speba da ce ga oni izleciti ! ali e to malo plasi ,jer neznam koliko ce dugo trajati njegovo lecenje .molim Vas ako neka ima iskustva sa lecenjem ove bakterije u Spebu ,neka i se javi. cula sam da daju za hitne slucajeve i antibiotike u venu ,jer je to kao efikasnije ....sta vi kazete ,drage moje ,ima li nade da se on izleci bar u roku od 2 meseca ???
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.9.2013 14:57:01
|
|
|
|
lanajelena
|
Dano cestitam ...Brbljivice nisam upucena pa ne pisem
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.9.2013 16:51:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Dano divno, prelepe vesti!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.9.2013 20:29:59
|
|
|
|
17 joka
|
Brbljivice, kao prvo mora pojacati imunitet bas jako, drugo promenite terapiju i pokusajte uraditi iz krvi ureaplazmu
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.9.2013 20:52:16
|
|
|
|
Brbljivica
|
ma non stop smo na nekim biljnim preparatima ,jakim vitaminima ,skupim i jakim dozama ...zaista ! tako radim jos od pocetka druge vto ,,,ali nista se ne menja .promenili smo labove ,i opet isto .trenutno mm koristi vec 2 meseca prah cordicepsa sinasis,i moringe ...(to na je preporucio jedan lik sa neta radi boljeg spermograma ,a uz to sadrzi bas sve vitamine )....propolis je ranije uzimao ,domaci ,cajevi ,hlamycin (medikal flore -duple doze !!) antibiotike po 4 gr dnevno ! ma kaazem vam ...svasta ! sto se tice krvi ,neznam koliko ce nam too pomoci ,ali ocigledno je tako ,jer nijedan nalaz skoro -zadnjih 2 god u nije bio negativan .osim kad upecamo koji sterilan nalaz za pred komisiju za vto ,kada smo isli .... ma muke zive mi pravi ta bestija !pomagajte !
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.9.2013 20:59:28
|
|
|
|
17 joka
|
mi smo imali jednom Ureaplazmu i dr. iz BG nam dala jaku terapiju isli smo u 10 apoteka da bi uzeli lekove nisu nam davali sem po kutiju u svakoj apoteci za 15-20 dana radili nove nalaze i hvala Bogu dragom nema vise
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.9.2013 21:01:47
|
|
|
|
Brbljivica
|
dr urolog ? koji dr ?ja se nadam da ce ga Spebo izleciti ,,,ipak i njima ide u prilog da se izleci ...mada imam dosta vremena ,,prvo moja histeroskopija ,pa onda vto ...mislim da ce se za 2 meseca izleciti ...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.9.2013 21:06:45
|
|
|
|
17 joka
|
ma hoce za dva meseca naravno, treba malo i da odmori organizam od silnih antibiotika i ostalog moja dr. je reproduktivni endokrinolog i ginekolog ona me vodi u Višegradskoj
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 9.9.2013 22:00:22
|
|
|
|
Brbljivica
|
sa ureaplazmo kuburimo od pocetka nase borbe sa sterilitetom ! u borbi smo oko 6 god ,,a ureaplazmu smo otkrili pre 4 god ,od tada se nismo izlecili ..evo ja kao ...vec zadnjih par puta sam negativna hvala bogu ,a on ....nikako !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
PedijatriAdminKoliko verujete vašem pedijatru100% (
31%)
75% (
31%)
50% (
20%)
25% (
11%)
Ništa (
7%)
Ukupan broj glasova: 132Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!