Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 13:53:08
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ali zar na forumu i ne treba da postoje debate, a debate obuhvataju različita mišljenja? Mislim, koja je poenta ako svi mislimo isto? da to je i smisao foruma.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 14:41:42
|
|
|
|
lanajelena
|
Dunja ...Tash(Peace) upravo tako,zato ja i najvise zadirem u te teme gde ima puno razlicitih misljenja,volim da cujem i one koji ne misle kao ja pa cak i da usvojim ako su im pametniji argumenti
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 14:43:39
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Tash(Peace) Slatka, nemoj da mi jedeš nick-ove: Tasha (Tasha RR, Tash, Peace) Jesam preskočila koji??
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 14:49:09
|
|
|
|
minavb
|
E bre žene, ja sam mislila da na rr više nema problema.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 14:50:39
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 14:50:55
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Peace* IZVORNA PORUKA: lanajelena Tash(Peace) Slatka, nemoj da mi jedeš nick-ove: Tasha (Tasha RR, Tash, Peace) Jesam preskočila koji?? ,najlakse mi je Tash ali mozda me neko nece razumeti
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 14:54:21
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: minavb E bre žene, ja sam mislila da na rr više nema problema. Vrebas iz prikrajka
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 14:55:22
|
|
|
|
minavb
|
Aha, dok lakiram nokte
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 9.9.2013 14:56:06
|
|
|
|
Peace*
|
Ja sam mislila da ti imaš vremena da odsediš kod manikira.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.9.2013 9:31:42
|
|
|
|
lesica
|
Jovice, Verolina DOSTA!!! Ovo vam je poslednja opomena od strane administratora! Još jedno prepucavanje, ili provokacija, i sledi udaljavanje sa portala! Sve svoje nesuglasice rešavajte preko privatnih poruka, jer ovde niko nije dužan i ne želi da to čita! Hvala, nadam se da sam bila jasna!
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.9.2013 9:48:14
|
|
|
|
Trcosava
|
Mortiša darlig pa gde si bre ti???? IZVORNA PORUKA: minavb Aha, dok lakiram nokte
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.9.2013 10:06:09
|
|
|
|
jovicaa
|
lesice i vise nego jasna, sto se mene tice. i zao mi je sto sam dozvolila sebi takav ispad juce, mislim zbog ostalih forumasica naravno...
< Poruku je uredio jovicaa -- 10.9.2013 10:10:41 >
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.9.2013 13:37:41
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Jovice, Verolina DOSTA!!! Ovo vam je poslednja opomena od strane administratora! Još jedno prepucavanje, ili provokacija, i sledi udaljavanje sa portala! Sve svoje nesuglasice rešavajte preko privatnih poruka, jer ovde niko nije dužan i ne želi da to čita! Hvala, nadam se da sam bila jasna! Meni nije jasno. Stvarno mi nije jasno za sta sam ja opomenuta. Zena mi se obraca kao da sam pas i stocar. Optuzuje me kako je ja napadam po temama, sto nije istina, jer joj se uopste ne obracam. Ne bih ni mogla da joj se obracam jer je mesecima nije bilo ovde, ali tu je kad treba da se svadja i nekoga vredja na ovakav nacin.Lepo sam izlozila zasto mi smeta ona tema, i to ne samo meni koliko vidim, a onda dobijam epitete psihopate i sotone. Kakav je ovo nacin? Ni na onoj temi doticnu gospodju nisam uvredila, niti mi pada na pamet. Ovo njeno direktno obracanje je toliko bezobrazno da nemam reci. Takodje ne zelim da se sa gospodjom nastavljam preko privatnih poruka jer nemam zasto da se nastavljam sa njom. Meni ona kao persona ne smeta, jer me njena persona i ne zanima, ali njeno ponasanje upuceno meni me zanima. Takodje me ne zanima sto moj stav nije isti kao neki stavovi. Moj je i mora da se postuje. Moje pitanje je zasto sam opomenuta?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.9.2013 13:49:45
|
|
|
|
bea83
|
Trudim se, baš se trudim da ne komentarišem. Samo me zanima zašto nije izbrisan post u kome se stoje stvari tipa "DA SJAŠEŠ","LJUDIMA SE OKREĆE ŽELUDAC OD TEBE", " LAJEŠ" i ostale uvrede kome god su upućene???
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.9.2013 14:25:25
|
|
|
|
lesica
|
Bea, obrisano je. Nadam se da smo ovu nemilu raspravu ostavili iza sebe.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.9.2013 14:36:57
|
|
|
|
Verolina
|
Jesmo
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 10.9.2013 15:06:42
|
|
|
|
bea83
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Bea, obrisano je. Nadam se da smo ovu nemilu raspravu ostavili iza sebe. Hvala
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.9.2013 14:44:26
|
|
|
|
big mum
|
Pozdeav Ja sam vaš novi član i tek se uhodavam.Ali mi malo teže ide.Htjela bih da vam dam par prjedloga pa nek moderatori odluče. Primjetila sam da ima jako puno barem po meni (ne) potrebnih tema. Npr rođendanske čestitke.Za rođendan svakog člana ponaosob se otvara nova tema-možda bi bilo jednostavnije da se otvori jedna tema tipa-RRođendanske čestitke i tako sve bilo na jednom mjestu. Onda trudničke teme.Za svaki trimestar za određeni mjesec pa dio. Možda bi bilo preglednije jedna tema tipa Trudnički razgovori za određeni mj.Ionako koliko sam mogla da upratim ima već otvorenih tema koje interesuju svaku trudnicu-tipa prvi UZ. Nekako mi sve izgleda natrpano. Možda da se otvori tema na kojoj bi se isprobavalo pravilno stavljanje slika,kratica za linkove,smajlići i ostalo. Eto to su neka moja zapažanja i pokoja sugestija.Sve u cilju bolje RR. Hvala
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 12.9.2013 15:19:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: big mum Možda da se otvori tema na kojoj bi se isprobavalo pravilno stavljanje slika,kratica za linkove,smajlići i ostalo. Big mum, hvala na predlozima, razmotrićemo :) A teme za isprobavanje imamo: za linkove KLIK za slike KLIK
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.9.2013 12:48:33
|
|
|
|
Ana13
|
imam pitanje u vezi privatnih poruka. U zadnjih nedelju dana sam kuckala neke bas duge odgovore i pritisnem da posalje,kad ono...nema poruke. Probam ponovo neki dan kasnije i opet ista prica. Mnogo sam bila Jel ima neko vremensko ogranicenje kuckanja ili ogranicenje u duzini poruke? Sad sam uredno poslala kracu poruku. Jole ce da misli da je kuliram i da necu da joj odgovorim
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.9.2013 12:58:59
|
|
|
|
pipi_coco
|
Pridružujem se Ani sa istim pitanjem. I meni se isto desilo. Napišem poruku, kliknem pošalji ono ništa, pa ja opet, pa opet, pa sam pomislila da sam tri puta poslala istu poruku, kad ono nema je na spisku poslanih poruka
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.9.2013 13:15:56
|
|
|
|
Ana RR
|
To sa porukama se i ranije dešavalo tako da ja po difoltu pre slanja lepo idem na copy pa tek onda šaljem.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.9.2013 14:32:08
|
|
|
|
Peace*
|
Kad vam nestane poruka, ukoliko je ne uzmete u Copy (što uvek radim ako kuckam dugačko), probajte desni klik pa back. Tada bi trebalo da se vrati poruka i možete je uzeti u copy, pa ponovo kopirati u odgovor i poslati. Znam da kod objavljivanja postova na foruma ima vremensko ograničenje (tj, izbaci te sa foruma, i ustvari nisam sigurna kada jer mi se dešavalo i da kada kuckam izbaci, i kada uopšte nisam na RR), ne znam dal je tako i na pp.
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.9.2013 14:56:38
|
|
|
|
Ana13
|
Ja nazalost nisam sacuvala poruku,ali sam probala sa back i nista...prazno.Zato sam i bila . Imala sam goste,a htela sam detaljno i nasiroko da odgovorim na poruku. Kad sam videla da sam bezveze potrosila vreme,poludela sam. Sad znam,pa cu da idem na copy pre slanja za svaki slucaj. Za vremensko ogranicenje sam skontala da ima kad se odgovara na forumu,jer sam par puta u toku odgovaranja radila nesto drugo i kad treba da nastavim kuckanje,vidim da me izbaci.Zato i pitam da to slucajno ne postoji i kod pp,jer sam problem imala sa dugackim porukama,kratke idu bez problema
|
|
|
|
RE: Problemi na RR i nove ideje - 2. deo 13.9.2013 16:48:29
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Brbljivica ..i nervira me ovo -ZASTO MI NE STIGNE OBAVESTENJE EMAILOM DA JE FORUM AKTIVAN TJ DA JE STIGLA NOVA PORUKA ,PA JA TO NI NEZNAM DOK NE UDJEM NA SAJT ???!_ dr forumi obavestavaju ..al s ovim nekakko mi skripi...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Anketa
facebookhedonistDa li imate nalog na facebook-u?Da (
72%)
Ne (
28%)
Ukupan broj glasova: 215Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!