Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.7.2013 13:54:41
|
|
|
|
Cindarella
|
Pepelka tuzan jer nece da te vidi. Uzivajte zene,lepo se provedite.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.7.2013 14:02:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Lesece, ako je kod tebe onda ću morati mog razbojnika da dovedem Potrudiću se da dođem, sve zavisi od planova kanađana, da li skitamo negde sa njima.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.7.2013 14:12:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Buu ocu i jaaa..buuu.... eto svako jutro kafenisem s Trcom al niko uzivo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.7.2013 16:39:14
|
|
|
|
Trcosava
|
Evo Trća turila zube. Nadrljala sam. Kaže da mora obe osmice gornje da mi vadi. U sredu idem da mi sredi još jedan zub (plomba) i da mi izgleda vadi jednu osmicu. Ko preživi pričaće u četvrtak.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.7.2013 16:54:40
|
|
|
|
dunja RR
|
Juhuuuu Wiv, što volim kada upoznam nove divne devojke Još Viking da nam bude dobro, pa da dođe I prizivam Pandinuuuuu, javi se IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: wivern Ulovila me Trca, samo da potvrdim da stizem :))) Mislim stizem kad god bude trebalo :)))
< Poruku je uredio dunja RR -- 15.7.2013 16:57:21 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 15.7.2013 17:04:11
|
|
|
|
Trcosava
|
E di da vam turim slike pre i posle zube?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.7.2013 8:47:49
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Pepelka tuzan jer nece da te vidi. Uzivajte zene,lepo se provedite. A zašto ne možeš da dođeš? A generacija mi? NE može ni ona?
< Poruku je uredio Trcosava -- 16.7.2013 8:48:31 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.7.2013 11:18:52
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Evo Trća turila zube. Nadrljala sam. Kaže da mora obe osmice gornje da mi vadi. U sredu idem da mi sredi još jedan zub (plomba) i da mi izgleda vadi jednu osmicu. Ko preživi pričaće u četvrtak. Hahahahaha...izgleda de je neki dobar cika zuba, cim ti sredjujes sve odjedared
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.7.2013 12:18:59
|
|
|
|
cvećka
|
Daj sliku Trco, daj!! A gde vam je taj Tavanko za slucaj da uspem da se dokotrljam...?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.7.2013 13:33:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Cvećko, u Braće Nedića, preko puta hotela Metropol. Dođiii
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.7.2013 14:40:11
|
|
|
|
cvećka
|
Ah, kod bivseg mi faxa, milina.. cu da vam javnem taj dan, ne mogu da znam mnogo unapred (:
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.7.2013 15:51:10
|
|
|
|
Trcosava
|
Eve vi jedan beeeeeeeeeeeeli osmeh @Wiki - zubar je stručan, ali mator čak i za mene plus je oženjen čo'ek i veoma religiozan
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.7.2013 16:47:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Eve vi jedan beeeeeeeeeeeeli osmeh @Wiki - zubar je stručan, ali mator čak i za mene plus je oženjen čo'ek i veoma religiozan Lepotooooooo!!!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.7.2013 17:15:23
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Lepotooooooo!!!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.7.2013 17:34:00
|
|
|
|
wivern
|
Mozda je za tebe mator ali za mene su sad svi mladi :-)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.7.2013 20:28:31
|
|
|
|
adulence
|
Ako se dobro secam gde lesica zivi meni je to bas daleko sa ivom,kolicima itd...ako se odlucite za tavanka javljajte....
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.7.2013 20:48:07
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja glasam za Tavanka, plus sam obećala Adulence da ću joj nositi kolica Tako da četvrtak, 17h, 18.7. Tavanko. LEsice zakazuj. Ja sutra uveče defintivno vadim jedanj umnjak. Dolazim u četvrtak makad i otečena!!! Jasno?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.7.2013 21:08:42
|
|
|
|
adulence
|
razumem i nije mi tesko....hihihihi vala ima da nosis,pomoci cu ti malkice...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.7.2013 22:44:02
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: adulence razumem i nije mi tesko....hihihihi vala ima da nosis,pomoci cu ti malkice... Toliko da držiš Anu moju za ruku hahah
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.7.2013 22:57:46
|
|
|
|
minna
|
Mislim da cemo Vlada I ja doci, Nisam bas 100% sigurna jer odjednom imamo hiljadu obaveza Ali trebalo bi da stizemo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.7.2013 23:15:20
|
|
|
|
adulence
|
bice mi zadovoljstvo... IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: adulence razumem i nije mi tesko....hihihihi vala ima da nosis,pomoci cu ti malkice... Toliko da držiš Anu moju za ruku hahah
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.7.2013 23:37:19
|
|
|
|
godo
|
Blago vama devojke,bas uzivate u druzenju i ispijanju kafice...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.7.2013 23:39:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Godo pridruži nam se
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.7.2013 23:44:52
|
|
|
|
godo
|
Vrlo rado,ali sam se nesto u zadnje vreme bas pobabila u Beogrd idem samo kad idem kod lekara .
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 17.7.2013 0:10:28
|
|
|
|
dunja RR
|
E onda ti želim da se vidimo u zdravlju Trco tek sada vidim, super zubi
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Kravica bez laktoze i mleko za miran sanDaca88Imlek je izbacio u promet dva nova mleka.Imlek moja kravica bez laktoze,i Imlek mleko za miran san.Neverujem da"pali"mleko za miran san (
40%)
davala sam detetu,i zaista je mirnije,duže i lepše spavalo (
1%)
Probala sam kravicu bez laktoze i dopada mi se (
6%)
Dajem mleko detetu netolerantnom na laktozu(12+ meseci) (
0%)
ne koristim ni jedno od dva navedena (
53%)
Ukupan broj glasova: 104Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!