Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 10.7.2013 17:51:17
|
|
|
|
Jole84
|
Trćo aj skokni i do Niša Ja znam kako je to sa zubima,prošlog leta sam stavljala jedinice i dvojke,jednostavno nisi za život tih dana. Posle nekog vremena navići ćeš se ko da su ceo život tvoji,srećno!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.7.2013 1:01:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Dijanče, putuješ li u petak ili nam ostaješ do sledeće nedelje?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 11.7.2013 1:12:16
|
|
|
|
dijana1*
|
Dunjci ja danas imam pregled i ako sve bude uredu idem u BL, bicu tamo sigurno dve nedelje. Bas mi je zao sto necu biti tu da kafenisemo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.7.2013 8:45:58
|
|
|
|
Trcosava
|
Klovn IT se javlja na dužnost! Sastrugano juče, u ponedeljak u 15 idem da mi turi nove. Da čujem predloge kad možemo da kafenišemo? Pretpostavljam neki dan popodne? Ja bi što pre željna sam da vi upoznam. U sredu idem opet kod zube u 18, tako da sreda otpada. KAko vam zvuči utorak? Četvrtak? PEtak?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.7.2013 8:51:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Trcooooo, pisala sam ti poruku juče, ali greškom poslah Lesici
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.7.2013 8:53:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Lesica, Dijanče i ja smo juče pili kafu inače, do uveče naravski Meni odgovara sve osim ponedeljka sledeće nedelje, pišite kada.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.7.2013 9:01:35
|
|
|
|
lesica
|
Može!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.7.2013 9:07:51
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Lesica, Dijanče i ja smo juče pili kafu inače, do uveče naravski Meni odgovara sve osim ponedeljka sledeće nedelje, pišite kada. Još ako mi kažeš da ste bile negde oko Vuka, zadaviću vas Evo - utorak? Kada? 17? Onaj vaš tavanko?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.7.2013 9:11:23
|
|
|
|
adulence
|
ja slobdna...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.7.2013 9:12:54
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Trcooooo, pisala sam ti poruku juče, ali greškom poslah Lesici Jednu sam od tebe dobila? IZVORNA PORUKA: adulence ja slobdna...
< Poruku je uredio Trcosava -- 12.7.2013 9:13:26 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.7.2013 9:14:29
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Lesica, Dijanče i ja smo juče pili kafu inače, do uveče naravski Meni odgovara sve osim ponedeljka sledeće nedelje, pišite kada. Prosli put smo zatvorile Costa Cafe, sada je malo Falilo Dunjci hvala za poklon, Vuk se odusevio i naravno nije znao koju pre da otvori
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.7.2013 9:16:42
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR IZVORNA PORUKA: dunja RR Lesica, Dijanče i ja smo juče pili kafu inače, do uveče naravski Meni odgovara sve osim ponedeljka sledeće nedelje, pišite kada. Prosli put smo zatvorile Costa Cafe, sada je malo Falilo Dunjci hvala za poklon, Vuk se odusevio i naravno nije znao koju pre da otvori Reci da niste bile u onom u Bulevaru, moooolim te (i naravno da niste oko 3 bile tamo već)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.7.2013 9:20:26
|
|
|
|
dijana1*
|
Nismo u 3 vec u 5 Trco lepo sam ti rekla idemo da kafenisemo koga zanimaju zubi pored traceva Ja danas idem za BL pa na more i necu biti tu. Bas mi je zao sto se necemo upoznati
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.7.2013 9:21:23
|
|
|
|
lesica
|
Kod Djerma, ali tek od 17 Ta costa nam je nekako zborno mesto kad smo bez dece
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.7.2013 9:28:10
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Kod Djerma, ali tek od 17 Ta costa nam je nekako zborno mesto kad smo bez dece pa GRRRRRR Meni bre zubar preko puta đerma!!!!!!!!!!!!!! Ijaooooooo Šalu na stranu, stvarno nisam ni za gde. Samo što moram do prodavnice da ne maltretiram mamu, pa to sama. Sad pogotovo, ni ne gledam se u ogledalo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.7.2013 9:34:40
|
|
|
|
Lu
|
Trco izbrušeni ti zubi? Jel imaš privremene ili ne otvaraš usta?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.7.2013 9:48:44
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Lu Trco izbrušeni ti zubi? Jel imaš privremene ili ne otvaraš usta? Ne otvaram usta - postala sam mimičar Nije mi palo na pamet da tražim te privremene, ma još dva dana pa imam zube. @ Jole - ja bi tako rado i do Niša skoknula, samo ne znam kako
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.7.2013 11:20:04
|
|
|
|
dunja RR
|
Pa Trco ti reče da ne možeš, a Dijanče i Lesica su nekoliko puta rekle da im je žao što nisi mogla, pogotovu Dijanče, jer te one neće videti ni sledeće nedelje. Ali ajd sada, šta da se radi. Viđamo se sledeće nedelje
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 12.7.2013 11:34:52
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Pa Trco ti reče da ne možeš, a Dijanče i Lesica su nekoliko puta rekle da im je žao što nisi mogla, pogotovu Dijanče, jer te one neće videti ni sledeće nedelje. Ali ajd sada, šta da se radi. Viđamo se sledeće nedelje Šalim se malo, mada da smo se potrefile u isto vreme - došla bi da vas vidim i otišla kući. Ne bi sedela. Makar samo Dijanu da vidim. Ma ima dana za megdana, a mi se viđamo iduće nedelje
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 14.7.2013 1:09:21
|
|
|
|
dunja RR
|
E bzv da sam znala :( Nego, jel vam odgovara četvrtak ili petak popodne, lokaciju najbolje vi predložite? Ja ću ipak u sredu van Beograda, najverovatnije ..
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 14.7.2013 8:42:26
|
|
|
|
Trcosava
|
Šta otpade utorak? Jau ponedeljak imam zubara i u sredu u 18, tako da sreda i kod mene otpada. Dakle da vidimo sad odma' koji vam datum odgovara: 16.7; 18.7 ili 19.7.? Mesto, valjda najvolje onaj vaš Tavanko - zbog dece. Planiram da vam dovedem ovo moje dete (Dunja je samo videla ) Meni vreme odgovara bilo koje posle 3 (Ana ruča oko 2)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 14.7.2013 10:18:24
|
|
|
|
lesica
|
Može Dogovorite se kad vam odgovara i može što se mene tiče
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 14.7.2013 10:21:58
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Može Dogovorite se kad vam odgovara i može što se mene tiče Šta može? Od tri datuma tebi je - može!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 14.7.2013 11:27:29
|
|
|
|
Ana RR
|
Ako uspem da dođem, neću voditi Marka (meni se ne dopada Tavanko super im je terasa za nas matore ali za klince nema ništa posebno). Javljam još pošto nam se u utorak vraćaju kanađani sa mora pa ne znam da li imaju neke planove.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 14.7.2013 11:41:34
|
|
|
|
viking
|
Meni odgovaraju svi datumi, ali su male šanse da ću biti sposobna da dođem. Spavam po ceo dan, muka mi je, boli me glava... ali ako mi slučajno bude bolje, rado ću doći.
|
Anketa
kreme protiv celulitamtajcica83Da li koristite kreme ili gelove protiv celulita i strija i koje su to,ali provjereno dobre?? (
56%)
(
44%)
Ukupan broj glasova: 45Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!