Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.6.2013 21:17:56
|
|
|
|
pilence83
|
Maraj draga i mm je operisao varicocelu, imao je srednji splet vena. Operacija nije komplikovana. Sve je isto pio pre operacije kao tvoj muž i ništa. 3 meseca mora da prođe od operacije pa da uradi spermogram. mm je posle operacije imao 60% pokretljivih, pa kad je uradio ponovo 70% pokretljivih i posle nekog vremena je pokretljivost dosta opala. U međuvremenu je imao bakterije u spermi, tj kad je radio spermokulturu tako je pokazalo. Eto njemu to nije pomoglo da bi ja ostala prirodnim putem trudna, nego idemo na vto , ali znam dva slučaja gde su se operisali i posle mesec ipo dana od operacije obe drugarice su mi ostale trudne. Tako da nije loše da uradi operaciju, ako je kod tebe već sve u redu.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.6.2013 21:19:37
|
|
|
|
pilence83
|
degu draga aj pojasni malo šta to znači
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.6.2013 22:06:00
|
|
|
|
degu
|
Pa ima dosta abnormalnih formi, onih dvoglavih, dvorepih. Najčešće do toga dolazi zbog pušenja, stresa, infekcija, a najbolji lek su vitamini, antioksidansi, vitamin, E, C. E sad valjalo bi da proverite jel neka infekcija u pitanju, onda će antibiotici rešiti stvar.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.6.2013 22:35:42
|
|
|
|
Zelimo_bebu
|
MOzda cu ja sada zvucati glupo ali kakvu ulogu ima klomifen kod muskaraca? I kod nas je pilence bila variccocela i operisana i sad azoospermia.....je li moguce da se operacija ne uradi dobro????
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.6.2013 22:38:45
|
|
|
|
degu
|
želimo bebu i ja sam čula kao maraj da je moguće 33 % da bude isto, 33% da bude bolje i 33% da bude lošije mi smo odlučili da mm ne operiše. A klomifen verovatno podstiče spermatogenezu kao kod nas ovulaciju.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.6.2013 23:12:28
|
|
|
|
pilence83
|
degu mm ne puši, ne pije. što se tiče infekcije sve je u redu nema ništa, ali njemu je aglutinacija pozitivna. spermadozoidi se lepe. ma ne znam više šta jeste, a šta nije. Zbog toga se i radi vto
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.6.2013 23:24:41
|
|
|
|
imperial
|
Pilence i kod nas je teratozoospermija,izgleda mi iz fronta svi imamo istu dijagnozu ,nemogu da verujem,ali mi smo rešili samo vitamine,ništa ne diramo,pitali smo doktorku koja nas je sad zadnji put primila i rekla nam je da VTO prevazilazi naš takoreći problem,tako da sam vitamini i kad bude trebalo odradićemo briseve čisto zbog bakterija da vidimo kako stojimo,inače do sad nismo imali problema,nadam se i da nećemo.... Pilence kad vi opet idete u front,mi sad u petak u osam
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.6.2013 23:34:49
|
|
|
|
Maraj
|
pilence, jer ste radili ASA test?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.6.2013 23:36:27
|
|
|
|
pilence83
|
imperijal draga moja biće sve u redu pa da zajedo šetamo naše bebice i mi idemo u petak u 10 imamo zakazano. Kad ste završili u petak oko koliko sati, da se nismo možda srele tamo
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.6.2013 23:37:56
|
|
|
|
pilence83
|
Maraj nismo. Dr nam je rekao da su najverovatnije u pitanju antitela u spermi i da se to leči ali dugo i da košta. tako da nam je odmah preporučio vto.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.6.2013 23:39:44
|
|
|
|
Maraj
|
a ok, mislila sam da se posavetujes sa lekarima na Torlaku, jer su oni "specijalci" za to
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.6.2013 23:40:44
|
|
|
|
imperial
|
Kad ste završili u petak oko koliko sati, da se nismo možda srele tamo Mi smo već u 9 bili gotovi,među prvima smo bili i brzo sve završili,ja sam prezadovoljna sa njima u frontu,za sada....
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.6.2013 23:41:47
|
|
|
|
degu
|
ma da, ni mi se više ne bakćemo što je ovako ili onako, idemo na vto a oni nek traže te što nisu terato, asteno i bla, bla, bla
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.6.2013 23:46:56
|
|
|
|
imperial
|
Degu,jel se spremate za VTO??Dokle ste stigli?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.6.2013 23:50:58
|
|
|
|
degu
|
Ma kod nas se sve pretvorilo u lavirint, prvo sam imala bakteriju u vb, pa i sama malo odlagala analize i sad na kraju nam ostali virusi, meni kolposkopija i uz i ispostavi se da sam pozitivna na toxoplazmu. Sad moram dalje na neke analize, pa valjda lečenje, pa opet da vadim toxoplazmu, opšta komplikacija. Tačno kad sve obavim, istećiće nam brisevi i onda sve u krug.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 25.6.2013 23:55:41
|
|
|
|
imperial
|
A jel si pozitivna Igm ili Igg?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 26.6.2013 0:03:07
|
|
|
|
degu
|
I Igm i Igg, večito iskrsne nešto kad se najmanje nadaš, al dobro, bolje sad nego posle. A sad bolje da šmugnemo odavde jer smo omašile temu
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 2.7.2013 22:42:41
|
|
|
|
Zelimo_bebu
|
Vecer! Danas smo dobili nalaz spermokulture pise da je nadjena streptococcus species,,,da li je neciji muz imao slicno iskustvo, i da li postoji mogucnost da i ja imam??? Hvala vam
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 6.7.2013 12:17:51
|
|
|
|
Maraj
|
Stigao nam je nalaz spermokulture klebsiella enterobacter pa dokle vise. Sad se nosim mislju da i ja uradim bris... jer zna neko prirodni lek za ove bakterije...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 7.7.2013 11:58:16
|
|
|
|
Zelimo_bebu
|
Maraj i mi imamo neku bakteriju i nemam pojma ni sta je...vjeruj mi rado bih ti pomogla ali se prvi put susrecem s njima,,,e sad prirodni lijekovi i mene zanimaju, nadam se da ce se neka od zenica javiti...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 10.7.2013 21:45:17
|
|
|
|
Ksenix
|
Drage moje, definitivno i vi treba da uradite briseve, i to ne u samo jednoj laboratoriji. Rezultati uopste nisu pouzdani. Moj brat je imao ureaplazmu a njegova devojka, kao, nije i dr. je rekao da ona ne mora da uzima terapiju, da bi mu jedan drugi dr., u medjuvremenu, rekao da nema sanse da je ona bila negativna i ponovili su briseve i oboje opet imaju, tj, nisu se ni izlecili, jer se ona nije lecila! Sto se tice prirodnih lekova, znam samo za biljnu apoteku 'Magicno bilje' u Beogradu...odlicna je. Nadam se da cete se uskoro osloboditi bestija!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 10.7.2013 22:04:04
|
|
|
|
viking
|
Slazem se sa Ksenix, kad je mm imao bakterije, urolog je odmah napisala recept i za mene, bez briseva, jer nema sanse da ih jedan ima a drugi ne.
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 11.7.2013 11:16:05
|
|
|
|
Maraj
|
hvala drage, evo mm ce ici danas da ponovi cak ce raditi i bris glansa, javljam vam nalaz za par dana...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 12.7.2013 16:30:12
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: bobaboba zalim pomoci svima koji zele potomstvo a imaju probleme sa sprmogramom,nisam doktor ali sam imao velikoh problema ali uz terapiju smo doli do cilja sa samo 2 meseca sada samo u 6 nedelji:)
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura II deo 12.7.2013 16:55:51
|
|
|
|
bobaboba
|
imao sam problema sa spermogramom i hlamidijom poceo sam piti gljivu u prahu kordiceps za dva meseca sve se popravilo za vise od 50 posto sada cekamo bebu,preparat je jako mocan i dobar cena mu je oko 1800 din i imate da ga pijete oko 20 dana mozete procitati sve o cordiceos sin na internetu inace preparat koji leci mnoge bolesti ali jos nije tolko poznat kod nas ja sam se srecom susreo sa njim preko jednog urologa iz amerike i hvala mu na svemu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?