|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Rođendanske torte
30.6.2013 23:17:53   
branki*
ovo nisu torte,ovo su umetnicka delauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu sarti)
Direktna veza do poruke: 1401
27.7.2013 16:52:49   
Figaro88
Andrea hoce barbi tortu,ja sam mislila da napravim nesto ovako
user posted image
Mnogo je lakse nego da pravom suknju,a i bilo bi vise torte.Meni je bas lepo...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1402
2.8.2013 0:57:10   
Moiraina
user posted image
user posted image
user posted image
Spremna je tortica za sutrašnju proslavu. S obzirom na to da prvi put u životu radim sa fondanom, mogu reći da sam zadovoljna kako je ispalo. Nedostaju još neki detalji koje sam planirala, ali nisam više mogla (malopre sam je završila). Autići su najobičnije plastične igračkice, prvobitno sam htela ja da napravim Munju, ali sam shvatila da je to ipak preambiciozno user posted image . Ovim će bar moći kasnije da se igra.
Unutra je fenomenalna Bokina torta. user posted image

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1403
2.8.2013 10:29:32   
Zemunka85
Svaka ali svaka cast! Divno!.

Mi smo narucili ovu
user posted image
ukus MOskva

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1404
2.8.2013 10:32:29   
minnica
Moiraina, izgleda kao naručena. Svaka čast! user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1405
2.8.2013 17:01:27   
Figaro88
Moriana svaka castuser posted image
Zemunka torta je prelepa,ja i nisam neki fan roze boje ali ova mi je divnauser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1406
2.8.2013 17:18:24   
Zemunka85
Eeee Figaro, hvala. Nisam ni ja. Ne fan, sta vise ne volim je. Ali nesto sam istripovala da bude roze i to jednobojna. I iskreno, tesko sam nasla, jer su to mala remek dela, sa svakakvim ambijentom, koji je saren. To cemo za sledeci :-). Ovaj mi je bilo samo bitno da bude nezna za devojcice i roza. Baletankice i haljinica bela. Eto. Inace, stvarno svakakvih ima. Ja nista kreativno nisam uspela da smislim, dodam/oduzmem, samo sam font promenila, ovaj mi se definitivno ne svidja.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1407
2.8.2013 20:41:32   
Moiraina
Hvala, žene user posted image Stvarno sam uživala ukrašavajući je, što ne bih mogla da kažem i za pravljenje same torte, to ne volim da radim. Bokina torta se svima svidela, ali meni se čini da je bila malo bolja prošli put kada sam je pravila, izgleda da sam nešto zeznula, samo ne znam šta. No, svi su bili oduševljeni, slavljenik je ostao bez teksta user posted image , a sutra imamo još gostiju. Sada sam definitivno rešila da i ovom malom debeljku sama pravim tortu za prvi rođendan.
Zemunka, super izgleda torta.

< Poruku je uredio Moiraina -- 2.8.2013 20:42:19 >

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1408
2.8.2013 20:50:03   
lesica
Moiraina, svaka čast user posted image user posted image user posted image Torta je prelepa!!! I nego šta mamita, nego da i drugom sinku za rodjendan sama praviš tortu.

Fondan je diiiivan, vraća nas u onaj dečiji period igranja sa plastelinom, i nema tu omaške.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1409
2.8.2013 21:57:03   
Ana RR
Moiraina, woooooow user posted image user posted image ženo, svaka ti čast!! Fenomenalno izgleda!

E, i ja sam pravila bokinu tortu sad za Makijev rođendan ali sam kore pravila po drugačijem receptu, koji sam dobila od Lesice. Jaaaako je sočna, došlo mi je da samo koru prelijem čokoladom i smažem user posted image ako želiš poslaću ti recept.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1410
2.8.2013 22:30:37   
mtajcica83
Moraina, svaka cast, prelijepa je.
Ana, jel mozes negdje da napises recept jer bi i ja htjela da je pravimuser posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1411
2.8.2013 22:39:58   
Ana RR
Mtajčice, evo imaš je ovde na rr KLIK

Mogu ti poslati izmenjenu verziju za kore, ako hoćeš, ali i original je extra user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu mtajcica83)
Direktna veza do poruke: 1412
2.8.2013 22:55:27   
Moiraina

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Moiraina, woooooow user posted image user posted image ženo, svaka ti čast!! Fenomenalno izgleda!

E, i ja sam pravila bokinu tortu sad za Makijev rođendan ali sam kore pravila po drugačijem receptu, koji sam dobila od Lesice. Jaaaako je sočna, došlo mi je da samo koru prelijem čokoladom i smažem user posted image ako želiš poslaću ti recept.

Šaljiii!user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1413
2.8.2013 23:13:58   
mtajcica83

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mtajčice, evo imaš je ovde na rr KLIK

Mogu ti poslati izmenjenu verziju za kore, ako hoćeš, ali i original je extra user posted image

Ana,Hvala puno user posted image

Moj maji bubicicak 08.10.2010

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1414
2.8.2013 23:24:08   
Ana RR
Napisala sam u temu Bokina torta user posted image

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1415
2.8.2013 23:36:02   
Bebilina
Hajde da vidim dal ce mi postaviti sliku...
Evo nase torte za krstenje, mojih skromnih ruku delo user posted image
user posted image

< Poruku je uredio Bebilina -- 2.8.2013 23:40:03 >

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1416
2.8.2013 23:38:37   
Bebilina
I rodjendanska, takodje moj skromni rad user posted image
user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1417
2.8.2013 23:53:28   
Didy
Moiraina, Bebilina, svaka čast!user posted image Ja se ne usuđujem sama da ukrašavam. Lažem, za Stefanov 2. rođendan sam mu pravila vozić, ali od plazma torte, lokomotiva i dva vagona i u njih sam natrpala čokoladice, bombonice, bilo je ljupko. Ukrašavala sam šlagom i jestivim bojama, točkove sam od malog jafa keksa, dimnjak od rolera... Videlo se da je amaterski, ali meni je bilo simpatično. ZA Stefanov 1. i 3. rođendan smo sestra i ja ukrašavale i to je već bilo ok, a onda sam otkrila jednu devojku koja pravi i ukrašava torte fondanom, pa radi i samo ukrašavanje. Onda ja napravim tortu, odnesem njoj, kažem šta deca žele i ona ukrasi fondanom. Njen fondan, njen rad, bude 1500 dinara što mi je baš povoljno, a bude super.
Sofija će dobiti Doru sad za 2. rođendan, opsednuta je njome trenutno.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1418
15.8.2013 13:29:09   
Figaro88
Nasla sam fondan u pakovanju od 1kg,ne znam da li mi je to dovoljno da prekrijem plazma tortu(dva pakovanja plazme ona najveca),i Barbiku,kao na onoj slici na vrhu stranice sto sam postavilauser posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1419
15.8.2013 16:18:56   
nela79
Mislim da to nece biti dovoljno. Posebno ako ga prvi put koristis. Moras ga tanko razviti. Mozda da sacekas sta ce Lesica da kaze. She's an expert :)

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1420
15.8.2013 18:31:07   
Figaro88
Malo mi previse da dam 1700din za fondan ako 1kg nije dovoljnouser posted image A nesto se ne usudjujem da sama pravim.

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1421
15.8.2013 19:43:04   
mati
Ja bi rekla da ce ti biti dovoljno. Pa i nama po onom receptu ispadne oko 1kg, ide 900gr secera pa ga tako cenim. Meni cak ostane i bacim uvek. Jer on se bas dosta rastanji,a jos taj sto kupis mislim da je mnogo profesionalniji od onog koji mi same pravimo, pa nam se lepi, zeza itd.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1422
15.8.2013 19:44:02   
Moiraina
1700 dinara za kilo fondana? Ufff bre mnogo. Evo, ja ću da pravim i prodajem za 1500 user posted image laka zarada user posted image
Nego, ja mislim da ti je kilo fondana sasvim dovoljno za tortu sa slike. Ja sam sada pravila duplu meru (to je valjda negde oko 2kg) i ostalo mi je više od pola (zeznula sam se, nisam ni ja znala koliko će mi biti potrebno), znači prekrila sam jednim slojem celu tortu (26cm, 3 kore), isekla detalje u braon i zelenoj boji i polepila, napravila natpis na prednjem delu... Ma mislim da sam trećinu fondana potrošila. Trebalo bi da kilo bude dovoljno.
A opet, možeš da probaš i da napraviš, stvarno je jednostavno, a da ne govorim koliko je jeftinije.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1423
15.8.2013 19:53:53   
lesica
Figaro, prebaciću postove u masu za pravljenje figurica od fondana

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1424
22.8.2013 18:40:39   
Figaro88
Barbika-
user posted image
I meda-
user posted image
Meni se uopste ne svidja kako su ispali,ali Andrea je odusevljena,a to je najvaznijeuser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Posni pužići
Ringerajin kuvar: Maraj
Pita sa mesom
Ringerajin kuvar: lelaigor

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here