|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Rođendanske torte
17.5.2013 17:02:49   
minnica
Prelepe torte! user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1376
29.5.2013 0:00:36   
pandina
Torta iz Anci kolaci je bila izuzetno ukusna. Sve preporuke za njih.
Postavicu i slike uskoro.

< Poruku je uredio pandina -- 29.5.2013 0:03:17 >

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1377
31.5.2013 22:42:06   
pandina
Evo nase torte
user posted image

A ovu smo dobili na poklon
user posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1378
31.5.2013 22:53:19   
Torbica
user posted image user posted image user posted image Prelepe!!! Sve najlepse mu zelimo user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1379
31.5.2013 22:56:20   
pandina
Hvala, Torbice!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1380
31.5.2013 22:57:37   
lesica
Pandina, divne su torte! Joooj što ja volim kad su tako šarene i vesele user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1381
19.6.2013 14:06:19   
mati
Evo i Matine rodjendanske torte. Obecala sam mu, i morala ovako kilava da je napravim. Ima i visak i manjak delova, ali to je uredjivao moj verni pomagac. user posted image
user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1382
19.6.2013 18:51:24   
pandina
Bravo!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 1383
20.6.2013 18:26:54   
Sanchy
user posted image user posted image user posted image Nase torteuser posted image

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1384
20.6.2013 21:46:02   
Ana RR
Sanchy, preeeeelepe su user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1385
21.6.2013 0:45:03   
pandina
Zaista su prelepe! Vidim da si uzela Anchy, stvarno su sjajni!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1386
22.6.2013 20:28:50   
Figaro88
Pandina,Mati,Sancy torte su prelepeuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 1387
26.6.2013 10:42:04   
Zemunka85
Divne su vam torte, divne. Ja sam u fazi trazenja za moju devojcicu. Iako stvarno nisam u fazonu plavo za decake, roze za cice,,ali bas bih da torta za prvi rodjus bude roza. bas roza :-). a nekako su mi lepse torte za decake, tj veci izbor je plavih i tako tih

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 1388
26.6.2013 10:48:19   
Zemunka85
koliko otprilike ima kg torta na dva sprata

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 1389
26.6.2013 10:56:15   
Ana RR
Zemunka, mislim da mora imati minimum 5 kg. Ja sam više za jednu okruglu tortu + cupcakes , to mi je savršeno user posted image

klik

< Poruku je uredio Ana RR -- 26.6.2013 10:58:56 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 1390
26.6.2013 11:34:32   
Zemunka85
Dada hvala.
uuuuuuh svega ima, moram preseci.

problem mi prave figurice. nekako nista me ne vezje za nju nesto spec. svemvoli i likove sa bebyja i plisane igracke koje imamamo iz crtaca. . ne znam. .
a medica neki mi je opet bzv nema veze sa njom..a bez figurice necu.. i taaaakoooo :-).
imam jos fore sutra nam je deset meseci.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1391
26.6.2013 11:52:51   
Ana RR
I meni je to bio problem jer on ni sada nema nekog omiljenog lika, niti ima omiljenu igračku. Prošle godine se najviše radovao kada na baby tv ugleda Olivera i Tulija pa sam se za njih odlučila, ove godine bi to možda bili Maša i medved ali nisam videla da neko ovde to radi. Mada, najverovatnije će biti neka šarena torta i cupcakes user posted image

Direktna veza do poruke: 1392
26.6.2013 14:10:20   
Bebilina
Ja sam za sinovo krstenje birala temu "vreme za spavanje" u zutoj, tirkiznoj i braon boji. Tako da sam tortu ukrasila baloncicima od sapunice, medama, mesecom, zvezdama i usnulom bebom.
Kad smo mu slavili rodjenje bila je braon sa prugicama i medom na vrhu i cupcakes sa stopalima, kolicima, bodicima isl bebi detaljima.
Za prvi rodjendan ce biti Nojeva barka al ako pratim interesovanja treba da mu stavim usisivac, masinu za sudje i majmunce posto se pentra za medalju user posted image
A ceri sam za krstenje crveno belu tortu sa tufnicama i bebi cipelicama na vrhu. Za prvi rodjus tri torte: zivotinjsko carstvo, klovn i meda. Za drugi Winnie the Pooh, treci Fifi-na kucica, cetvrti vile, peti konj posto je bio na trkalistu i leptir za kuci.
Njoj cu ove godine princeze, tj nasu princezu user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1393
26.6.2013 14:15:21   
lesica
Bebilina, daj neku fotku da vidimo kako su izgledale torte user posted image

Joooj, što ja volim te dečije torte, a još više izraz na licu dece kada se oduševljavaju pred duvanje svećica.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1394
26.6.2013 14:39:07   
Bebilina
Ja uvek pravim i cupcakes i/ili cookies i to pakujemo da deca ponesu kuci. Uz temu vile su bili cookies u obliku zvezde na stapicu, poput carobnog stapica.
U nedelju je mm-ovom bratancu krstenje, pravim mu cupcakes u dve boje (na istoj) jer sam kupila novi spric pa da ga isprobam user posted image

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1395
26.6.2013 14:41:57   
Bebilina
Lesice ne znam da li mogu da uploadujem sa iPada, sa iPhone mi nije davao pa sam odustala... Probacu kad imam vremena, sad zurim a veceras izlazim pa necu stici...

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1396
26.6.2013 14:57:39   
Moiraina
Sanchy, koje si ukuse uzela? Vidim da ste imali 3 torte, koja od njih ti je bila najbolja (mislim na ukus)? Nama ide 3. rođendanac, bila sam se naložila da ću sama da pravim, pa sam se u međuvremenu "odložila" user posted image . Sad gledam gde bih mogla da naručim... Moraće da bude ili Mickey Mouse, ili Noddy, ili Munja, ne znam još...

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1397
28.6.2013 22:39:15   
Sanchy
Hvala svima,Zemunka,minimum 5 kg torta na dva sprata,mi smo imali tri ,dve po 5 kg i treca je domaca ,ne znam koliko je bila teska,odprilike tridesetak ljudi i sedmoro dece ,i dosta mi je ostalo,,kuci su nam posle dolazile komsije itd.. i pored toga ostao mi je ceo jedan sprat donji,dakle veci ,koji sam zamrzla..,Moiraina.,izvini ja nesto u poslednje vreme redje dolazim na forum,ukusi su bili Kremissimo i Black forest,treca koja je bila domaca je bila neka cokoladna ,ne znam koja jer se inace u torte slabo razumem,,po meni black forest ,vocna je bila najbolja,cokolada.maline i kupine..kremissimo mi je bila malo suva,izgleda da su im se kore malo vise osusile ,posto idu kore od belanaca..to je jedina zamerka inace su ukusi odlicni mislim nisam primetila da je ova domaca bila nesto bolja po ukusu od ovih iz Anci...tako da preporucujem,i stvarno mozete da birate ,ja mislim da imaju preko hiljadu razlicitih sto za devojcice sto za decake..jedino ako volite da pravite,ja licno ne volim..

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1398
28.6.2013 23:00:03   
Moiraina
E super, meni je inače ta Black Forest već zapala za oko, baš mi se dopada ta kombinacija, a sad još više kad iz prve ruke čujem da je ukusna. Mi ćemo definitivno od njih naručiti tortu, moje dete je izabralo, biće Munja Mekvin user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1399
30.6.2013 23:13:48   
sarti
Evo i nase torte za 6. rodjendan!

http://www.stavi-sliku.info/images/2013/06/30/IMG0410.jpg

< Poruku je uredio sarti -- 30.6.2013 23:15:04 >

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pita sa mesom
Ringerajin kuvar: lelaigor
Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here