Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.6.2013 17:24:36
|
|
|
|
pandina
|
Jao, Dunjice, mi dobili neki osip po kozi, nesto sumnjam da su boginje. Sutra ujutru idemo pedijatru i dermatologu da vidimo sta ce nam reci. Ako su boginje necemo moci da dodjemo Mozda ipak nisu, mozda je i alergija, ali da ne nagadjam, videcu sutra sta doktorka kaze.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.6.2013 19:12:57
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Jel' ste spremni deco i mame, trudnice, trudilice Jesmo kapetane
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.6.2013 19:16:37
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.6.2013 22:21:47
|
|
|
|
pandina
|
Mi necemo moci da dodjemo. Sad smo dosli sa infektivne, nisu boginje, Enterovirus Coxacki. Bolje da vam ne pricam kako mi je. On je veseo, potpuno normalno se ponasa i izgleda, ali ima taj osip i ovu uzasnu dijagnozu, zarazan je i ne smem ga voditi da ne predje na nekoga. Dodje mi da cupam kosu sa glave, uopste mi nije jasno kako je to zaradio. Ali, vi mi se lepo provedite i uzivajte. Postavite i neku slicicu da vas vidim Dunja, moju nagradu ostavi za neko drugo vidjanje.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.6.2013 22:26:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Ih bre pandi, ne znam ni šta je to tačno, ali nadam se da nije opasno i da će brzo da prođe Čuvam onda nagradu za juli. Kada ti beše ideš u Egipat?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.6.2013 22:26:53
|
|
|
|
magde
|
mogu da pitam nesto izvinjavam se nije tema..ali interesuje me gde je TASH>>?????Dunja gde je tasha
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.6.2013 22:29:56
|
|
|
|
dunja RR
|
Na moru.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.6.2013 22:32:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj Pandina, pa otkud to njemu? Miš mali
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.6.2013 22:32:58
|
|
|
|
pandina
|
Idemo u Egipat u sredu ujutru. Ali ovo me je sad skroz poremetilo. Dr je delovala prilicno ohrabrujuce, ali meni kad rece Koksaki kao da me udario grom.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.6.2013 22:34:45
|
|
|
|
magde
|
hvala ti Dunjoo draga
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.6.2013 22:34:46
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Joj Pandina, pa otkud to njemu? Miš mali Nemam pojma, nikad cula da je neko to imao. Cula sam na tv-u davno za one teze oblike, sacuvaj boze. Ovo je A virus ,ali ipak je sam van sebe. Trazim sad neku temu da vidim ijma li nesto da procitam da se malo smirim.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.6.2013 22:59:26
|
|
|
|
adulence
|
na zalost ja necu moci da vam se pridruzim,uh u haosu sam imam pocetkom jula neki jakooooo tezak ispit i stalno ucim,cim mm dodje sa posla a ja knjigu u sake,mnogo mi je krivo...vi mi uzivajte u svakom slucaju...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.6.2013 23:00:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Nema na čemu mila Kako si? IZVORNA PORUKA: magde hvala ti Dunjoo draga
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.6.2013 23:02:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Bokice vidim te Da li dolaziš mila?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.6.2013 23:06:38
|
|
|
|
jole82
|
adulence samo ti peglaj knjigu...a mozemo po starom dogovoru sa viktori (btw malo pre se kuckala sa njom) da se nadjemo kad ti to prodje ...i kad se ja raspakujem a nadam se da cu brzo...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.6.2013 23:54:21
|
|
|
|
Jole84
|
Joj što bih ja volela da vam se pridružiiim
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 26.6.2013 23:55:52
|
|
|
|
adulence
|
i nas dve smo se kuckale malopre tako da se dogovaramo....sve vas ljubim... IZVORNA PORUKA: jole82 adulence samo ti peglaj knjigu...a mozemo po starom dogovoru sa viktori (btw malo pre se kuckala sa njom) da se nadjemo kad ti to prodje ...i kad se ja raspakujem a nadam se da cu brzo...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 27.6.2013 7:22:42
|
|
|
|
Trcosava
|
Devojke, ja danaske da vi poželim lepo druženjeeeee
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 27.6.2013 12:42:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala Trco, a mi se vidimo u julu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 27.6.2013 14:12:14
|
|
|
|
Trcosava
|
Kako stvari stoje, postoje šnse da ja ipak ranije dođem. Polomila sam zub do desni (prednja jedinica gore) i moram pod hitno kod zubara. Ovde veštački zub košta 320-360€, a za te pare kod mog zubara uradim 4!!! Sad sam mu poslala poruku da vidim do kada je na odmoru, pa da vidim šta će mi reći. Slšilo mi se koliko sam se iznervirala.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 27.6.2013 14:22:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Ih bre Trco, pa kako ga polomi?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 27.6.2013 14:48:37
|
|
|
|
Trcosava
|
Na komadić suve smokve iz frutabele! Zubar bi trebalo da počne da radi negde oko 5 ili 6 jula. Tako da ću i ja tad nekad da planiram da budem dole. Da se sredim pa se onda i vidimo, taman ću do tada smrsati jer ne mogu da jedem kao čovek
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 27.6.2013 15:46:41
|
|
|
|
viking
|
Ja ne dolazim danas, baš mi je žao, ali sad sam se probudila, sva sam slomljena i muka mi je... Lepo se provedite, jedva čekam slike :) Valjda ću biti fit kad Trca dođe
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 27.6.2013 15:53:08
|
|
|
|
jole82
|
Vik samo ti odmaraj nadam se da cemo se jednom upoznati... A tako ti to ide kad si djak prvak nije kuca-poso...nego krevet-wc solja
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 27.6.2013 19:34:15
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja kao i Vik čekinjam slike
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?