Moiraina
|
Rosita, vidim da si pisala na temi GER, nadam se da nije to u pitanju... Mi smo pregurali još jednu krizu. Pre dve nedelje, baš pred put, mali se razboli (kaže dr neki trodnevni virus sa osipom), uglavnom bilo mu je upaljeno grlo i nije mogao nikako da sisa. On je hteo, ali čim povuče jednom počne da plače onako baš bolno, a kašice je jeo manje-više normalno... Ponovo sam aktivirala pumpicu i hranila ga mlekom na špric (pokušala na flašicu, nema šanse). Odvela ga na dan puta kod dr, kaže da mu je grlo ok, ali i dalje nije hteo da sisa, nije hteo ni da pokuša, valjda je to povezao sa bolom, a meni (.)(.) kao kamen. I tako, opet pumpa i hranjenje na špric... Ponela sam pumpu i izvlačila mleko u putu , a njemu davala kašice (inače, on nije navikao da sisa nikako drugačije nego ležeći i pokušavala sam da mu dam u kolima, naravno nije hteo). Mislila sam, to je to, kraj (čak sam ponela na more i kutiju adaptiranog mleka, sva sreća pa sam je vratila neotvorenu). To veče smo prenoćili na pola puta i kad smo stigli u hotel, rekoh da pokušam, možda će hteti. Sisao je bez problema. Na moru je bilo sve ok, jedino što je smanjio sam broj podoja, pa sam mu tamo uvela još jedan nemlečni obrok (sada imamo 3). U povratku sam opet pokušala u kolima, ma kakvi, taman ga namestim, on počne da zvera naokolo i da mi se smeje u facu Opet pumpa, s tim da je sada hteo moje mleko na flašicu (za..bant mali ) Danas kad smo stigli sisao je najnormalnije, sad ostajemo na 3 čvrsta obroka i oko 4 podoja. Drago mi je što sam izbacuje, to je valjda normalno, videćemo kako će dalje ići...
|