Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.6.2013 23:37:24
|
|
|
|
Maya21
|
pa sto ne mogu sa vama da pijem kafu jos nijednom se niste dogovorile tako da ja mogu da stignem
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.6.2013 23:57:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Predlozi su 25.6., 26.6., 27.6, 4.7 i 5.7., vi kažite šta vam više odgovara, pa da se dogovorimo, lokacija Tavanko. Tada bi i Trca trebala da se pridruži. 1. minna 2. pandina 3. lesica RR 4. Ana RR 5. dijana1 RR 6. Figaro88 7. adulence 8. jole82 9. Trcosava 10. Viking RR 11. dunja RR Ajmo devojke, pridružite nam se
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.6.2013 20:51:12 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.6.2013 7:27:22
|
|
|
|
Trcosava
|
Kako sada stvari stoje, Trća neće dolaziti početkom jula Debelo smo liht roze pa na štrafte. Pare za put nam nisu problem, pare za dole jesu - ne mogu od mame ni dinara da tražim. Neka ostane tako, ja se sve nadam da ću uspeti da nekako dođem početkom.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.6.2013 11:26:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Ih bre Trle, ajd valjda ćeš ipak uspeti
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.6.2013 11:42:35
|
|
|
|
pandina
|
A joooooooooooj, sto tek tad, mi treceg idemo na more. Ajde ako moze neki dan u junu, bilo koji. Ako odgovara ostalim devojkama, bas bi mi bilo krivo da propustimo druzenje
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.6.2013 12:20:26
|
|
|
|
sanji
|
I ja sam tužna što ne mogu da dođem! A tako bih volela da se držim sa vama.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.6.2013 14:09:21
|
|
|
|
jole82
|
Iju...ja tek sad vidim i opciju 28.06. Sledece nedelje pocinjem pakovanje (sama sa sve bebom) i u subotu 29.06. se selimo..pa mislim da bi mi bilo heavy dan pred big finalle.. A bas bih volela da se upoznam sa svima vama Ako je ikako moguce ne taj datum.... Al opet...ako bas bude tog dana, dacu sve od sebe da dodjemo
< Poruku je uredio jole82 -- 20.6.2013 14:11:57 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.6.2013 14:12:57
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: jole82 Iju...ja tek sad vidim i opciju 28.06. Ma ja sada stavila jer je Pandi rekla juni, a nekako mi petak najlogičniji Vi se dogovorite, ja stavljam kako kažete
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.6.2013 14:16:24
|
|
|
|
adulence
|
ni meni 28.6 ne odgovara mom rodjenom bratu je rodjendanac ali sto rece jole ako vama svima odgovara vi se nadjite,pa cemo mi neki drugi put a sto se tice4.i 5.7.nama super odgovara...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.6.2013 14:18:57
|
|
|
|
jole82
|
Sad vidim ja reko prolupala sam pa nisam videla ranije... Ma ja bih samo da pregrmim selidbu...i sve posle sledeceg vikenda (29,30.06.) mi je idealno.. Mada covek kad nesto zeli, a do njega je, moze to i da izvede...tako da ako bas bude vidjenje sledece nedelje...ustacu u petak u 5 da stignem sve da finisiram....samo da ne zapakujem kljuceve od kola negde
< Poruku je uredio jole82 -- 20.6.2013 14:19:53 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.6.2013 14:23:05
|
|
|
|
adulence
|
i meni i 29 i 30 odgovaraju...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.6.2013 14:23:58
|
|
|
|
lesica
|
Hihihi, nikada se nećemo dogovoriti A četvrtak 27. ? Hmmmm? Meni je svejedno i u svakom slučaju mi odgovara datum.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.6.2013 14:33:05
|
|
|
|
jole82
|
Dogoricemo se na "kukovo leto" ili kad tema bude bila "Ispijanje caja u Beogradu" Evo ja sam odlucila da cu svakako da dodjem (sem 29.06...taj dan se selimo!!) Snaci cu se nekako..pa to je par sati sa sve dolaskom i odlaskom... Tako da... kad god, eto mene i Bubice Bese bice radni dan? Adulence ja rekoh posle ta dva datuma jer to je vikend..
< Poruku je uredio jole82 -- 20.6.2013 14:35:26 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.6.2013 15:38:16
|
|
|
|
Snelle
|
A može li zbog mene npr 19.9. da bebac malko poraste pa da se i ja družim sa vama? Šalim se naravno Družite se, lep provod vam želim i mislite malko i na nas iz drugih gradova
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.6.2013 15:38:37
|
|
|
|
adulence
|
oket,ne videh....dogovorite se pa ako budemo u mogucnosti dolazimo...ljubimo vas...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.6.2013 15:52:35
|
|
|
|
dijana1*
|
Meni dani odgovaraju ali 17h mi je rano Moze li 18 h
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.6.2013 16:21:27
|
|
|
|
pandina
|
Ja napravih citavu zbrku sa mojom zeljom da bude u junu Posto adulence ne moze 28, jole ne moze 29, hajde neki drugi dan da se okupimo u sto vecem broju. Dakle, ja mogu bilo koji datum u junu u bilo koje vreme
< Poruku je uredio pandina -- 20.6.2013 16:23:53 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.6.2013 16:55:05
|
|
|
|
minna
|
a sto ne bude neki Dan sledece nedelje 24, 25, 26 ili 27? Pa Koji najvise odgovara, Nama je potpuno sve jedno
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 20.6.2013 17:18:40
|
|
|
|
adulence
|
najbolje da se okupimo oko 17 pa nam se ti pridruzi,jer bar ja vec u 19 moram krenuti kuci da spremam bebu... IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Meni dani odgovaraju ali 17h mi je rano Moze li 18 h
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 21.6.2013 20:53:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Ajmo da se okupimo sledeće nedelje, izaberite jedan od tri predložena dana. A onda se ponovo okupljamo kada Trca dođe, pa ko može, ko bude tu, dođe :) Eto, aj'''' sada da samo izaberemo dan sledeće nedelje IZVORNA PORUKA: dunja RR Predlozi su 25.6., 26.6. i 27.6, , vi kažite šta vam više odgovara, pa da se dogovorimo, lokacija Tavanko. Tada bi i Trca trebala da se pridruži. Vreme 17.30.-18. Mislim da sledeće nedelje neće biti ovako vrelo, bar se nadam. 1. minna 2. pandina 3. lesica RR 4. Ana RR 5. dijana1 RR 6. Figaro88 7. adulence 8. jole82 9. Trcosava 10. Viking RR 11. nela79RR 12. dunja RR Ajmo devojke, pridružite nam se
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.6.2013 21:49:52 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 21.6.2013 20:58:34
|
|
|
|
pandina
|
MEni sve odgovara, kako se dogovorite. Super!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 21.6.2013 21:05:21
|
|
|
|
jole82
|
27.06. I meni sve odogvara al evo da odaberemo datum, pa licitacija nek pocne A i gledajuci prognozu kisa do srede...
< Poruku je uredio jole82 -- 21.6.2013 21:07:28 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 21.6.2013 21:08:48
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja glasam za 27.6. :)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 21.6.2013 21:32:22
|
|
|
|
nela79
|
Pa ajd i ja da glasam za taj 27.6. . Tad sam sigurno jos u Bg. I turite me na spisak, hocu da pijem kavu :)
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 21.6.2013 21:43:39
|
|
|
|
dijana1*
|
I meni sve odgovora Kada god da se dogovorite mi dolazimo.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?