Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.6.2013 11:52:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Super Trco, ja mislim da je ok početak jula, to će za čas. I ajde javljajte se, da nas bude što višeee IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: lesica RR Trco? Mi kako se dogovaramo, i tebe ćemo dočekati Evo predloga igraonica - ova je kod Gradske KLIK , a ova je kod Metropola KLIK i tamo su stvarno sjajni, jedino što su bašta i kafić na spratu ali osoblje divno pazi decu u igraonici koja je na prvom nivou. za podebljano elem, 'vako Ja se NADAM da ću negde početkom jula biti u Bg sa Anom. Ako se bude okupljalo društvo, ja molim za Igraonicu koja ima terasu za matore - da mogu da prikurim uz kafu. Park je za mene manje više nemoguća misija, ali znam kako je sa manjom decom. Eto, ako vi moj glas nešto znači JA čim dođem u Bg pišuvam, pa da se brzinski organizujemo.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.6.2013 13:17:33
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: adulence Meni je tavanko super jedibo sto ne znam kako bi uspentrala ivu i kolica (20kg skoro) gore...a ne dolazi u obzir neki tasmajdanski park pa se decica igraju napolju a mi pijemo kafice... Adulence ja ću ti nosim kolica od prizemlja do gore, samo da mogu u miru kafu da popijem i jednu ispušim Ani pasoš samo novi da izvadimo i nadam se da krekećemo!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.6.2013 13:31:40
|
|
|
|
pandina
|
Racunajte i mene, odnoso mene i moju krofnu :) Lesice, je l ima tavanko neku terasu bese? Sad videh na sajtu da ima
< Poruku je uredio pandina -- 16.6.2013 13:41:02 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.6.2013 13:53:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Ima terasu, samo je bila zatvorena kada smo bile jer je bilo hladno. Ali se sećam gde je, i čini mi se da je baš lepa i velika.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.6.2013 13:58:44
|
|
|
|
lesica
|
Terasa je ogromna i lepo zagradjena, vi koje ste bile a i mi sa klincima koje smo bile možemo da potvrdimo da su nam klince super čuvali, i da je uopšte ambijent i atmosfera super. Pomoćiću i ja oko kolica, nije problem.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.6.2013 15:03:00
|
|
|
|
jole82
|
E pa super ...znaci radni dan posle 5..meni to odgovara i Tavancic mi odgovara...samo jos datum da odredimo... Samo sto sam ja u istom sosu kao adulence Pa bih zamolila neku od vas, ako nije problem, da ponese bebe u rukama a ja cu da uzverglam kolica...imam ja sistem..al iskreno lakse mi je kad ona nije u kolicima
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.6.2013 15:08:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Ništa nije problem, lako ćemo se organizovati
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.6.2013 15:14:34
|
|
|
|
adulence
|
e onda je tavanko super....dogovoriceo se vec oko kolica
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.6.2013 15:37:09
|
|
|
|
jole82
|
E pa onda super Sad samo cekamo datum
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.6.2013 16:32:49
|
|
|
|
dijana1*
|
Drugrai i mi cemo doci Igraonica je fantasticna, osoblje fenomenalno , sve pohvale za njih Samo javite kada i mi stizemo. Lesice ako ih budes zvala reci im da ce biti vise klinaca pa sto bude vise teta to bolje
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.6.2013 17:29:10
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja bi bas volela da vam se i mi pridruzimo,meni je malo nezgodno iz lazarevca,ali nije predaleko pa mozda ovaj put uspemo da dodjemo
< Poruku je uredio Figaro88 -- 16.6.2013 17:30:09 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 16.6.2013 17:57:44
|
|
|
|
pandina
|
Figaro, bas bi bilo super!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.6.2013 21:54:40
|
|
|
|
pandina
|
Kada pijemo kaficu, zna li se?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.6.2013 22:19:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Fig, ja ti donosim knjigu koji su osvojila na kaficu, jel ok? Reci mi molim te jel ti ja dugujem neku nagradu iz prvog kruga takmičenja ? IZVORNA PORUKA: Figaro88 Ja bi bas volela da vam se i mi pridruzimo,meni je malo nezgodno iz lazarevca,ali nije predaleko pa mozda ovaj put uspemo da dodjemo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.6.2013 22:24:28
|
|
|
|
Figaro88
|
Ne dugujes Dunja,poslala si mi postom sve Ne znam da li cu moci da dodjem na kafu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.6.2013 22:29:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja bi svakako volela da i tebe vidimo na kafici, a ako ne budeš dolazila, javni mi da ti knjigu pošaljem poštom.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 18.6.2013 22:33:52
|
|
|
|
Figaro88
|
Vazi
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.6.2013 22:17:23
|
|
|
|
minna
|
Ja mislila propusticu Druzenje jer Nisam ulazila na RR, kad Ono vi se joooos niste dogovorile kad cemo?
< Poruku je uredio minna -- 19.6.2013 22:18:21 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.6.2013 22:34:32
|
|
|
|
pandina
|
Ajmo, zene
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.6.2013 22:41:17
|
|
|
|
dunja RR
|
Predlozi su 4.7 i 5.7., vi kažite šta vam više odgovara, pa da se dogovorimo, lokacija Tavanko. Tada bi i Trca trebala da se pridruži. 1. minna 2. pandina 3. lesica RR 4. Ana RR 5. dijana1 RR 6. Figaro88 7. adulence 8. jole82 9. Trcosava 10. Viking RR 11. dunja RR Ajmo devojke, pridružite nam se
< Poruku je uredio dunja RR -- 19.6.2013 23:25:48 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.6.2013 22:50:03
|
|
|
|
jole82
|
Meni je stvarno sve jedno
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.6.2013 23:05:22
|
|
|
|
viking
|
I ja sam za, odgovaraju oba datuma!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.6.2013 23:26:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Juhuuu Vuk, dodala
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.6.2013 23:28:24
|
|
|
|
Maya21
|
ja tuzna, jako jako
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo 19.6.2013 23:33:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Pa šta je Majče?
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?