Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 3.6.2013 17:50:09
|
|
|
|
17 joka
|
Nadja,Mekac, boze koliko mi je zao, isto toliko mi je strasno i neverovatno takvo ponasanje sto kaze dunjica, nemam reci krv mi se ledi,ali ovo je nasa borba i bicemo pobednici. cula sam i ja dosta slicnih prica jos zimus sa rekla da sam se razocarala,da je stanje kod nas bilo drugacije i mi smo hreli ici za Le. Lalo draga svu srecu ti zelim i uspeh
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.6.2013 18:07:08
|
|
|
|
Dana 72
|
Cao svima. Evo da se i ja javim da je moj prvi pokusaj vt zavrsen sa neuspehom. Juce sam radila betu 0. Ali to nije "kraj" jer svaki je kraj pocetak neceg novoga.Samo VAS molim nemojte mi slati ove smalije sa suzama, i te reci "zao mi je" uf strasno sam alergicna na tako nesto.Ja znam da niko nije ravnodusan kad ovako nesto cuje, ali ......zivot ide dalje. Zelim svima od srca srecu , druzicemo se i dalje JA NE ODUSTAJEM
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.6.2013 18:16:38
|
|
|
|
17 joka
|
Dano, ja ti zelim svu srecu i uspeh u sledecem pokusaju!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 4.6.2013 20:21:32
|
|
|
|
mala_82
|
Dano sve sam ti vec rekla mi vam saljemo jedan veliki veliki poljubac!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 5.6.2013 12:47:30
|
|
|
|
Dana 72
|
Hvala vam na lepim zeljama , jutros sam ustala skuvala veliku solju kafe i pocela da "pravim planove" ako u zivotu uopste moze nesto da se planira. Izvinjavam se moderatorima sto cu ovo napisati jer nije tama ali vas molim da dozvolite ovaj post. Zelim da mi se javi devojka koja je isti dan 20.05 imala embrio tr.plava je iz Petrovca na Mlavi Lezale smo zajedno u sobi posle transfera.Dala sam joj skype adresu , ona mi je poslala zahtev a ja sam nehotice odbila tj."okliznula" mi je ruka na telefonu pa sam zakacila pogresnu opciju. Nisam zeljela da je odbijem, zao mi je i bilo bi bi jako drago ako ovo procita da mi se javi. Pozz i sretno svima
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 8.6.2013 19:19:24
|
|
|
|
ivanicasale
|
Devojke,ja dugo nisam bila na forumu i prosto sam zgranuta vasim postovima.Nemogu da verijem da imaju takve propuste na klinici.Ja sam zadovoljna njihovim ophodjenjem prema meni i ne mogu da kazem losu rec za njih iako mi nije uspela vt.Imala sam 5 dobra embriona a tri su vracena medju kojim i blastocista secate se pisala sam o tome i bas svi na klinici su bili ljubazni i fina prema meni.Nadam se da je to trenutni propust i da nece da se nastavi tako! Mala cestitam ti na uspesnoj trudnoci... Dano samo napred nema odustajanja bez borbe nema rezultata.Moramo da uspemo...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 12.6.2013 22:10:03
|
|
|
|
lalojedac
|
gde ste zenske? kako ste? ja sam u nekoj jurnjavi i cudu,a nikako da pitam a zanima me kako ide priprema za aspiraciju i kako srediti (gospodjicu) za taj dan navijam za sve
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 13.6.2013 12:35:30
|
|
|
|
mine
|
lalo, operi se i obrij se. Bice dovoljno. IZVORNA PORUKA: lalojedac gde ste zenske? kako ste? ja sam u nekoj jurnjavi i cudu,a nikako da pitam a zanima me kako ide priprema za aspiraciju i kako srediti (gospodjicu) za taj dan navijam za sve
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.6.2013 14:35:19
|
|
|
|
Minja23
|
Drage moje,da ne ide neka od vas sutra u Spebo?mm i ja sutra imamo zakazano.u pitanju je prva konsultacija i pregled i bas imam neku tremu...uh...plasim se sta ce mi reci.ja imam pcos ali ne posebno ozbiljan,nemam ovulaciju 21 dana(prog. 0.2)i androgeni hormoni su u gornjoj granici(androstendion 3.5) i sve ostalo je u redu (za sad).a muz ima samo 20% progresivno pokretnih spermica+aglutinaciju.sta mislite koliko nam je problem ozbiljan
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.6.2013 14:42:54
|
|
|
|
17 joka
|
Minjice draga, nemoj se toliko nervirati, videces sta ce ti reci,ali zbog hormona se nesekiraj da se sve to srediti a za spermice ma i mali broj je dovoljan za nekoliko bebica Srecno ej Lalooo nema te kad je aspiracija javljaj se pisi navijam svim srcem za ispunjenje vaseg sna
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.6.2013 15:00:23
|
|
|
|
Minja23
|
hvala jokice,pa ti si uvek tu kad me nesto muci :***. uh javljam se najkasnije u ponedeljak da vam ispricam utiske,samo se plasim da odmah ne predloze VTO,jer je muz protiv toga jedva sam ga nagovorila na inseminaciju ako bude potrebna
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.6.2013 15:05:20
|
|
|
|
17 joka
|
ej dusice , pa zato smo i tu da se nadjemo tu kada je nekome pomoc potrebna ja sad iskreno mislim da ce predloziti VTO,a sto je muz protiv toga , lakse ce te stici do bebe??? e i bez straha nije sve crno,malo pozitivnog misljenja,znas ono kakve su ti misli takav ti je zivot kazem ti iz iskustva puno te
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.6.2013 15:12:38
|
|
|
|
Minja23
|
heheheh e jokice da je moj zivot kao sto su mi misli i ova pozitivna energija,do sada bih imala obdaniste dece pa sta znam,vec 3 godine u braku i jedva sam ga nagovorila na pregled,a spermogram sam 1. put na analizu nosila sama.doduse nisam pomenula 2 kutije profertila i 4 kutije andriola koje je popio i posle toga nismo odradili kontrolni spermogram pa se mozda nesto malo i popravilo...nema veze,sta bude bice, a ja se javljam ...do tada
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 14.6.2013 15:24:46
|
|
|
|
nata11
|
Minja drzi se I ja mislim da ce predloziti vto ali videcete opet. Srecno pa javi prvi utisak.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.6.2013 0:39:10
|
|
|
|
Minja23
|
cao devojcice :) mi smo bili danas i rezultat je sledeci: suprugov spermogram ok(kaze nije savrsen,ali je bitno da moze da se napravi bebac) :) moji rezultati za sada ok,posto mi je danas bio 20.dan ciklusa pregledali su me i rekli da sam imala ovulaciju picu siofor 2x500mg daodrzavam ovakav ciklus..,ALI treba da odradim HSG jedno pitanje u vezi hsg-a...jel postoji neki nacin pre hsg-a da se utvrdi da li je to neophodno,jer iskreno ne verujem da imam taj problem,ali ajde.ne bih kao i za mnoge analize da bacim pare bezveze....moram takodje da odradim AMH ,kao i suprug i ja zajedno ASA test MAR metodom(sta je bas ta MAR metoda ) malo se plasim hsg-a,ali ok ako bas moram Inace,o ovoj klinici imam reci hvale,prvenstveno o dr.Stojkovicu.Svi su ok.,ali je on najpristupacniji od svih dr.i sestara. Sacekali smo mozda 10-ak min posle dogovorenog vremena,ali nam nije bio problem.Doktor je jako otvoren za saradnju i mozete ga pitati sta vam padne na pamet ,on ce bez nekog cudjenja vasem ne znanju :) dati odgovor na svako pitanje. Ne znam koliko traju te standardne konsultacije kod doktora,ali nas razgovor je trajao max.10-15min.(izgleda da nismo zanimljivi :))) ) sto je i dobro u nasem slucaju.ljubim vas puno i hvala vam na podrsci
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.6.2013 0:52:31
|
|
|
|
maksmin
|
Minja, evo ja cu ti odgovoriti sto se tice hsg, to ti je u sustini rendgensko snimanje jajovoda, i na osnovu tih snimaka se gleda da li su prohodni ili je potrebno uraditi laparoskopiju i sl. Nema potrebe da te plasi, traje u sustini par minuta. I nema potrebe da bacas pare posto se on radi preko uputa. u temi produvavanje jajovoda imas opsirnije o tome.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.6.2013 1:31:09
|
|
|
|
17 joka
|
Minja, bravo za pomak nemoj se plasiti HSG-a ,a najbolje ga uradi drzavno da neplacas svati taj HSG kao korak blize
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.6.2013 9:03:26
|
|
|
|
Štetica
|
Minja ako ste dobili bilo kakav izvestaj od dr u Le,gde pise da je potreban HSG idi sa tim papirom u dom zdravlja,uzmes uput za bolnicu kojoj pripadas i 1-2dc zoves da zakazes hsg,radi se 7-10dc. A privatno kosta oko 300€. A ASA test MAR metodom radi se na Torlaku,zakazuje se,i kosta 2380 za obadvoje,ili ako mozes da dobijes upute onda je besplatan.
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.6.2013 22:06:10
|
|
|
|
Minja23
|
sta bih ja bez vas drage moje ...hvala vam na opsirnim odgovorima,puno mi znace... u bolnici cu to raditi i hvala sto ste mi pojasnile sve :) maksim,stetice i jocko jocko uradicu sad sta god da treba samo sam bila malo zbunjena jer nisam znala koja je procedura ... odoh malo da obidjem druge temice :)
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.6.2013 16:23:44
|
|
|
|
alex88
|
Minja poslala sam ti PP
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.6.2013 21:56:50
|
|
|
|
ivanicasale
|
Minja dobrodosla na forum.Nebrini nista sto se tice pokretljivosti dovoljan je samo jedan za trudnocu,ali ne mogu da shvatim tvog supruga!To je problem koji se resava u paru i veci problem je u njemu pa zato mislim da bi trebao da ti pruzi punu podrsku u svemu,pogotovu u procesu lecenja. Ja se lecim sa mm vec 5.god i radili su mi 10 inseminacija,imala sam i jedan spontani u 7-oj nedelji i jednu nazalost neuspesnu vto.Ali u svemu tome najvise mi je znacila podrska supruga. Sto se tice hsg-a nemoj da radis u drzavnoj bolnici ja sam radela dva puta i bolelo je uzasno,kasnije sam cula da moze da se radi sa anestezijom,a kada sam ja pitala mog ginekologa da mi radi sa anestezijom,odgovor je bio da mora da boli da bih osetila gde boli iako su mi oba nalaza bila u redu.Tako da ti toplo preporucujem da ako imas mogucnosti i finansija radis privatno. Drzim ti palceve da sve bude ok. javascript:void(opener.AddText('[sm\=metulj.gif]')); self.focus();
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.6.2013 12:01:30
|
|
|
|
mine
|
Lalo, ima li te? nadam se da je sve ok
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.6.2013 12:20:30
|
|
|
|
nata11
|
I ja bas razmisljam o Lali ovih dana. Nema je da se javi
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.6.2013 11:00:26
|
|
|
|
Jole84
|
Lalo navijam svim srcem,uz tebe smo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Muško imeKalisi3Najlepše je...Ivan (
19%)
Ilija (
11%)
Nikola (
18%)
Mihajlo (
14%)
Dušan (
18%)
Uroš (
19%)
Ukupan broj glasova: 319Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!