Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.5.2013 21:20:44
|
|
|
|
jela 76
|
Alex, čestitam ti! Ja sutra idem na uz, da ih prebrojimo, što bi rekao moj dr. Devojke, samo napred!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.5.2013 17:49:21
|
|
|
|
alex88
|
Jelo jesi bila na uz,koliko vas ima?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.5.2013 19:31:04
|
|
|
|
lalojedac
|
jelo koliko vas je? volela bih da vas ima vise ali hvala Bogu,samo nek je sve u redu a broj nije bitan... devojke jedno pitanje,ja sam na sredini druge kutije kontracepcije i u cetvrtak nam zakazali ali mi nisu rekli sta,pa me zanima sta se radi taj dan i koliko para da ponesem,odradila sam sve analize koje su mi trazili i sve je u redu,i jos tad su mi zakazali za 23.05 ali mi nisu rekli koji su pregledi u pitanju,ako neko zna,znacilo bi mi da mi kaze...pozdrav devojke i samo hrabro.....
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.5.2013 19:57:25
|
|
|
|
alex88
|
lalo radice ti ultrazvuk i reci kog dana ciklusa da dodjes,ne bi trebalo nista drugo.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.5.2013 22:14:25
|
|
|
|
jela 76
|
Evo me! Još je rano, tek peta nedelja, ali žurilo nam se. Pa, jedno sigurno, a pored je neka crna mrlja, pa da se ne iznenadim ako za nedelju dana ''iskoči'' još jedno. Dešava se... Videćemo. Biću zadovoljna u obe varijante! Alex ! Lalo, samo ti rade uz, i dogovarate se za dalje. Samo opušteno, bitno da je počelo.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.5.2013 8:42:36
|
|
|
|
lalojedac
|
divno jelo,cestitam najvise me zanimalo zbog para,koliko bese uz dole,jer su nama sve nekako naplacivali vise stvari pa ne znam cenu? ma da,konacno smo stigli do ovog koraka,godinama se mucimo a u Le smo krenuli 19 juna prosle godine i evo u junu je vto pozitivni smo,imamo i straha,normalno,ali draze mi je da mislim da ce sve biti ok i da cu za mesec dana biti trudnjaca zaprasite nas vas dve
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.5.2013 8:57:06
|
|
|
|
J@n@
|
Alex,Jelo, !Cestitam! !Zelim vam laku i lepu trudnocu!Uzivajte i vucite jakoooo!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.5.2013 10:27:33
|
|
|
|
alex88
|
cestitam Jelo,zelim ti skolsku trudnocu.Takodje sam i ja otisla dve nedelje posle bete,dr mi je rekao da je jos mala trudnoca i da ponovimo uz za dve nedelje,ali misli da se primio jedan zvrcak,vidi se jedna mrljica a i zbog vrednosti bete.J@n@ vucemo vas sve jako za nosice...Lalo uz je 1500din
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.5.2013 19:47:47
|
|
|
|
ivanicasale
|
Devojke evo mene ponovo,morala sam da se malo izolujem.Nadam se da mi ne zamerate.Novim devojkama zelim dobrodoslicu na forum i puno srece.Alex i Jelo cestitam na male bebice.Jelo nadam se da su dvojke!!!Tu sam da se radujem sa vama:) Lalo samo napred,radice ti samo uz ne brini!Pozdrav
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.5.2013 19:59:01
|
|
|
|
17 joka
|
Jelo da bude i druga bebica ako ne uzivaj u tom jednom daru od BOGA Lalo mila moja srecno i bices ti nama trudna svim srcem
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.5.2013 22:33:18
|
|
|
|
marly
|
Lalo jel ti ovo prva vto?Ja idem u julu...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.5.2013 23:02:35
|
|
|
|
jela 76
|
Ivanice, Joko, Lalo, Jano, Alex - divne i hrabre žene! Ljubi vas i vuče Jela!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.5.2013 23:06:34
|
|
|
|
17 joka
|
Jelo vuci, i ti si divna zena mazi tibu i uzivaj
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.5.2013 11:20:44
|
|
|
|
Mariolka
|
Devojke nisam stalno na forumu,ali vas pomno pratim i zelim: Svim devojkama koje su zelim da uzivaju u svojoj trudnoci,a ostalim sve najbolje imajte strpljenja,nade i vere i da sve,a i ja sa vama u skorije vreme budemo !!!!! Pozz!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.5.2013 11:48:09
|
|
|
|
lalojedac
|
jeste mi prva vto i imam malu tremu zbog ishoda,ali s druge strane sam mirna jer znam da smo na prao mesto otisli,godinama nas zavlace,a eto konacno smo stigli do vto price,molim se da sve bude u redu i da vam javim lepe vesti..ja dobijam oko 5 juna tako da smo posle toga dole...drzite palceve
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.5.2013 12:12:33
|
|
|
|
lalojedac
|
zenskice jos jedno pitanjce,kad se pocinjem sa famoznim inekcijama,to mi je najgori deo cele vto price,mrzim ih... i da li hoce mucnina od kontracepcije, juce sam u sred prodavnice sa materijalima za torte morala da izletim napolje,jer mi je od onih mirisa tako bilo muka,da prosto ne znam kako sam uspela da susdrzim i ne povratim,od jutros ista prica...do sad nisam nista osetila a pri kraju sam druge kutije!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.5.2013 14:53:34
|
|
|
|
marly
|
Lalo bice sve ok,sigurno...ja jedva cekam jul da odradimo vto.Zelim ti puno srece,isto nkao i sebi
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.5.2013 14:56:03
|
|
|
|
marly
|
A mucnina hoce.To su mi rekli u Leskovcu,Ja je srecom nemam.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.5.2013 22:50:46
|
|
|
|
17 joka
|
srecno svima
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.5.2013 7:40:39
|
|
|
|
daca77
|
Lalo, mucnina se moze javiti kod uzimanja Mikroginona...ja sam je uvek imala, kada sam uzimala po 2 tabl.dnevno.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.5.2013 9:08:50
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala zene...niko mi ne rece za inekcije,kad se pocinje sa njima? drzite palceve,ujutru smo u Le a danas sam na slavi kod zaove pa me nece biti...javljam vam se sutra
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.5.2013 9:54:03
|
|
|
|
Mariolka
|
Lalojedac sto se tice injekcija meni su poceli davati od 3 dana ciklusa i mogla sam birati ruka ili stomak,pa kako prvi put pocnes tako se nastavlja,mada pred vto sam dobija 2-3 injekcije koje se daju u stomak,mislila sam da to izbegnem ali ipak nije moglo te injekcije moraju u stomak. Mista nije strasno sem sto malo pecka kad se primaju.
< Poruku je uredio Mariolka -- 22.5.2013 9:55:16 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.5.2013 17:30:23
|
|
|
|
lalojedac
|
evo mene,vratili smo se...uz je uredan,malo mi je zavaljena materica ali kaze da je to u redu,kazu da lepo reagujem na kontracepciju i da cu biti na nekom kratkom protokolu,nemam pojma sta to znaci,imam jos 7 tabletica i 3 dc da idem na kontrolu i tad cu dobiti inekcije a od 7 dc da budemo dole. Jedna zena je zvala dok smo cekali da javi da joj je pozitivna beta i bas su svi na klinici bili radosni i komentarisali o njoj,kazu bila je vedra,pozitivna i uspela iz prve iako je vise puta bilo zamrzavanja spermatozoida,hvala Bogu...tako zenske,primaklo se i nase vreme i nadam se da cu vam javiti pozitivne vesti, dr Nebojsa kaze da misli da ce sve biti u redu jer sam mlada i bla,bla,jedino ce biti problem koliko cemo upotrebljivih spermatozoida imati ali dace Bog pa ce ih biti taman koliko treba....srecno svima...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.5.2013 17:31:42
|
|
|
|
Jole84
|
Lalo
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.5.2013 12:48:32
|
|
|
|
jela 76
|
Lalo
|
|
|
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....