|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
17.5.2013 21:20:44   
jela 76
Alex, čestitam ti!

Ja sutra idem na uz, da ih prebrojimo, što bi rekao moj dr.

Devojke, samo napred!

(odgovor članu marly)
Direktna veza do poruke: 2001
19.5.2013 17:49:21   
alex88
Jelo jesi bila na uz,koliko vas ima?user posted image

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 2002
19.5.2013 19:31:04   
lalojedac
jelo koliko vas je? volela bih da vas ima vise ali hvala Bogu,samo nek je sve u redu a broj nije bitan...
devojke jedno pitanje,ja sam na sredini druge kutije kontracepcije i u cetvrtak nam zakazali ali mi nisu rekli sta,pa me zanima sta se radi taj dan i koliko para da ponesem,odradila sam sve analize koje su mi trazili i sve je u redu,i jos tad su mi zakazali za 23.05 ali mi nisu rekli koji su pregledi u pitanju,ako neko zna,znacilo bi mi da mi kaze...pozdrav devojke i samo hrabro.....user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2003
19.5.2013 19:57:25   
alex88
lalo radice ti ultrazvuk i reci kog dana ciklusa da dodjes,ne bi trebalo nista drugo.

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 2004
19.5.2013 22:14:25   
jela 76
Evo me! Još je rano, tek peta nedelja, ali žurilo nam se. Pa, jedno sigurno, a pored je neka crna mrlja, pa da se ne iznenadim ako za nedelju dana ''iskoči'' još jedno. Dešava se... Videćemo. Biću zadovoljna u obe varijante!

Alex user posted image !

Lalo, samo ti rade uz, i dogovarate se za dalje. Samo opušteno, bitno da je počelo.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 2005
20.5.2013 8:42:36   
lalojedac
divno jelo,cestitamuser posted image user posted image user posted image
najvise me zanimalo zbog para,koliko bese uz dole,jer su nama sve nekako naplacivali vise stvari pa ne znam cenu? ma da,konacno smo stigli do ovog koraka,godinama se mucimo a u Le smo krenuli 19 juna prosle godine i evo u junu je vtouser posted image pozitivni smo,imamo i straha,normalno,ali draze mi je da mislim da ce sve biti ok i da cu za mesec dana biti trudnjacauser posted image zaprasite nas vas dveuser posted image

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 2006
20.5.2013 8:57:06   
J@n@
Alex,Jelo,user posted image !Cestitam!user posted image !Zelim vam laku i lepu trudnocu!Uzivajte i vucite jakoooo!

Direktna veza do poruke: 2007
20.5.2013 10:27:33   
alex88
cestitam Jelo,zelim ti skolsku trudnocu.Takodje sam i ja otisla dve nedelje posle bete,dr mi je rekao da je jos mala trudnoca i da ponovimo uz za dve nedelje,ali misli da se primio jedan zvrcak,vidi se jedna mrljica a i zbog vrednosti bete.J@n@ vucemo vas sve jako za nosice...Lalo uz je 1500din

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 2008
20.5.2013 19:47:47   
ivanicasale
Devojke evo mene ponovo,morala sam da se malo izolujem.Nadam se da mi ne zamerate.Novim devojkama zelim dobrodoslicu na forum i puno srece.Alex i Jelo cestitam na male bebice.Jelo nadam se da su dvojke!!!Tu sam da se radujem sa vama:)user posted image user posted image user posted image Lalo samo napred,radice ti samo uz ne brini!Pozdrav

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 2009
20.5.2013 19:59:01   
17 joka
Jelouser posted image da bude i druga bebica ako ne uzivaj u tom jednom daru od BOGA

Lalo mila moja srecno i bices ti nama trudna user posted image svim srcem

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 2010
20.5.2013 22:33:18   
marly
Lalo jel ti ovo prva vto?Ja idem u julu...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2011
20.5.2013 23:02:35   
jela 76
Ivanice, Joko, Lalo, Jano, Alex - divne i hrabre žene! user posted image

Ljubi vas i vuče Jela! user posted image user posted image

(odgovor članu marly)
Direktna veza do poruke: 2012
20.5.2013 23:06:34   
17 joka
Jelo vuci, i ti si divna zenauser posted image mazi tibu i uzivaj

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 2013
21.5.2013 11:20:44   
Mariolka
Devojke nisam stalno na forumu,ali vas pomno pratim i zelim:
Svim devojkama koje su user posted image zelim da uzivaju u svojoj trudnoci,a ostalim sve najbolje imajte strpljenja,nade i vere i da sve,a i ja sa vama u skorije vreme budemo user posted image !!!!!
Pozz!!!
user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2014
21.5.2013 11:48:09   
lalojedac
jeste mi prva vto i imam malu tremu zbog ishoda,ali s druge strane sam mirna jer znam da smo na prao mesto otisli,godinama nas zavlace,a eto konacno smo stigli do vto price,molim se da sve bude u redu i da vam javim lepe vesti..ja dobijam oko 5 juna tako da smo posle toga dole...drzite palceveuser posted image

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 2015
21.5.2013 12:12:33   
lalojedac
zenskice jos jedno pitanjce,kad se pocinjem sa famoznim inekcijama,to mi je najgori deo cele vto price,mrzim ih...
i da li hoce mucnina od kontracepcije, juce sam u sred prodavnice sa materijalima za torte morala da izletim napolje,jer mi je od onih mirisa tako bilo muka,da prosto ne znam kako sam uspela da susdrzim i ne povratim,od jutros ista prica...do sad nisam nista osetila a pri kraju sam druge kutije!user posted image

Direktna veza do poruke: 2016
21.5.2013 14:53:34   
marly
Lalo bice sve ok,sigurno...ja jedva cekam jul da odradimo vto.Zelim ti puno srece,isto nkao i sebiuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2017
21.5.2013 14:56:03   
marly
A mucnina hoce.To su mi rekli u Leskovcu,Ja je srecom nemam.

(odgovor članu marly)
Direktna veza do poruke: 2018
21.5.2013 22:50:46   
17 joka
user posted image srecno svima

(odgovor članu marly)
Direktna veza do poruke: 2019
22.5.2013 7:40:39   
daca77
Lalo, mucnina se moze javiti kod uzimanja Mikroginona...ja sam je uvek imala, kada sam uzimala po 2 tabl.dnevno.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2020
22.5.2013 9:08:50   
lalojedac
hvala zene...niko mi ne rece za inekcije,kad se pocinje sa njima? drzite palceve,ujutru smo u Le a danas sam na slavi kod zaove pa me nece biti...javljam vam se sutrauser posted image

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 2021
22.5.2013 9:54:03   
Mariolka
Lalojedac sto se tice injekcija meni su poceli davati od 3 dana ciklusa i mogla sam birati ruka ili stomak,pa kako prvi put pocnes tako se nastavlja,mada pred vto sam dobija 2-3 injekcije koje se daju u stomak,mislila sam da to izbegnem ali ipak nije moglo te injekcije moraju u stomak.
Mista nije strasno sem sto malo pecka kad se primaju.

< Poruku je uredio Mariolka -- 22.5.2013 9:55:16 >

Direktna veza do poruke: 2022
23.5.2013 17:30:23   
lalojedac
evo mene,vratili smo se...uz je uredan,malo mi je zavaljena materica ali kaze da je to u redu,kazu da lepo reagujem na kontracepciju i da cu biti na nekom kratkom protokolu,nemam pojma sta to znaci,imam jos 7 tabletica i 3 dc da idem na kontrolu i tad cu dobiti inekcije a od 7 dc da budemo dole. Jedna zena je zvala dok smo cekali da javi da joj je pozitivna beta i bas su svi na klinici bili radosni i komentarisali o njoj,kazu bila je vedra,pozitivna i uspela iz prve iako je vise puta bilo zamrzavanja spermatozoida,hvala Bogu...tako zenske,primaklo se i nase vreme i nadam se da cu vam javiti pozitivne vesti, dr Nebojsa kaze da misli da ce sve biti u redu jer sam mlada i bla,bla,jedino ce biti problem koliko cemo upotrebljivih spermatozoida imati ali dace Bog pa ce ih biti taman koliko treba....srecno svima...user posted image

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 2023
23.5.2013 17:31:42   
Jole84
Lalo user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

Direktna veza do poruke: 2024
25.5.2013 12:48:32   
jela 76
Lalo user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Ime za devojcicu 1.deo
branka37

Koje vam je najlepse? Koja su vam imena lepsa moderna ili tradicionalna?

Elena (30%)

Nina (16%)

Una (16%)

Nika (13%)

Mina (17%)

Nora (9%)

Ukupan broj glasova: 77

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here