|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2013.
7.6.2013 14:19:09   
pandina
Ana, cini mi se odlican izbor! Za tako nesto cu se ja naredne godine odluciti sa detetom.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 376
7.6.2013 14:20:05   
vonavoj
user posted image user posted image ne sedimo po kaficima,necemo ni moci od Tike,koja nema mira..tako da ce to biti okuser posted image
bitno mi je da je plaza velika,da mogu svoju lezaljku da stavim,da ne placam!
volimo i da se setamo,nece nam biti problem i do Paralije..inace i sad idemo peske u grad,udaljen je 45minuser posted image
posudje cu i ja poneti,cinijice,te sitniceuser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 377
7.6.2013 14:22:04   
vonavoj
nata11,gde cete vi ovog leta?
i mene hvata groznica,hocu vec da kupim kreme za suncanjeuser posted image ,kupaci..a bolje da cekam snizenja,jer ce biti kraj sezone kad ja krenemuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 378
7.6.2013 14:27:59   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: pandina

Ana, cini mi se odlican izbor! Za tako nesto cu se ja naredne godine odluciti sa detetom.

Pandina, javljam utiske user posted image mi volimo da nam je lepo i čisto, ne mogu bilo gde spavati.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 379
7.6.2013 14:29:46   
vonavoj
Ana,koliko placate? Stvarno se vidi da je vila nova,sredjena..ja sam za moju dobila preporuku,kao cista je,cisti se svaki dan ..isla je neka dr sa detetom!.. a inace,volim da nosim svoj frotir,jastuk user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 380
7.6.2013 14:30:18   
pandina
Obavezno da javis, mada ne sumnjam da ce biti odlicno. Bas sam detaljno pogledala, dopalo mi se, sacuvala sam link user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 381
7.6.2013 14:30:27   
nata11
Vonavoj nemoj da brigas za mesto plaza je bas lepa i velika naravno ima puno lezaljki ali ima deo gde idu ljudi sa svojim lezaljkama i suncobranima. Do Paralije cete pesaka stazom a ako hocete u neki grad imate bus stajaliste sa terminima i cenama karata.
Nemoras da zuris sa nabavkom ako imas vremena do letovanja. Napravi spisak pa kada je nesto na akciji od kremica, pomadica kupi jer te sitnice odnose poprilicno kada sracunas na kraju.
Mi jos neznamo 90% Tasos, a onih 10% ostaje za Nei Pori ili Halkidiki. Trebalo je da krenemo krajem juna ali ce se najverovatnije odloziti zbog odmora mm. za pocetak jula.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 382
7.6.2013 14:31:25   
Anoniman
anci ja ne ,mogu da vidim tvoj linkuser posted image
mi bi smo voleli ove godine lefkadu, a ako ne uspemo onda cg u septembru, na mom faxu su sada uvei julski rok koji traje do 10 avgusta, a 20 avgusta pocinje septembarski rok, bas bedak, zato sam se prosle godine nauzivala na Tasosu..

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 383
7.6.2013 14:32:02   
pandina
Ne bi bilo lose ako neko vidi neku akciju krema za suncanje da stavi ovde link, da ne previrem po drugim temama.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 384
7.6.2013 14:34:22   
vonavoj
ima akcija u DMu,do 30.6.kupis dva proizvoda i dobije 20% popusta...ja cu njihovu kozmetiku SUndance...faktor 50 za decu je oko 530din,200ml..tako nekako! a odlicna je kozmetika,prosle godine sam je koristila!

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 385
7.6.2013 14:47:11   
jovicaa
mi smo uzeli top ten za nas i becutan za decu. bila je neka akcija u liliju, tog dana.. mada u tom liliju samo gledaju da te zavrnu.
ne znam kakva je ta becutanova krema, do sad sam uzimala samo chiccovu za aleksandra...

don't shit where you eat :))

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 386
7.6.2013 14:49:26   
viking
Ali to i jeste poenta drugih tema user posted image
Molim vas ne pišite ovde o kremama za sunčanje (brisaćemo postove), postoji tema Proizvodi za sunce.

IZVORNA PORUKA: pandina

Ne bi bilo lose ako neko vidi neku akciju krema za suncanje da stavi ovde link, da ne previrem po drugim temama.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 387
7.6.2013 14:50:55   
pandina
Vonavoj, hvala za ovo, bas cu kupiti, to je vrlo povoljno.

Sorry, viking, prestajem.

< Poruku je uredio pandina -- 7.6.2013 14:51:54 >

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 388
7.6.2013 14:51:28   
Ana RR
UM, a sad http://www.gplatamon.com/

Pošto nas kači i avgust i septembar, imamo dve cene, za avgust je 38 evra dnevno a za sept. 28, ukupno 320 evra.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 389
7.6.2013 15:01:34   
Anoniman
Anci videla svidja mi se , bas su lepi, a ije ni puno para... moras nam reci utiske kada se vratite pa da znamo user posted image i ja sam
kao ti ne bih mogla svuda da legnem ni da se okupam.user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 7.6.2013 15:02:08 >

(odgovor članu pandina)
  Direktna veza do poruke: 390
7.6.2013 15:07:06   
Snelle
Jao Ana, što je ovo lepo! Jeste li uzeli dvokrevetni ili trokrevetni apartman?

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 391
7.6.2013 15:13:59   
Ana RR
Snelle, uzeli smo app od 32kvm, on ima bračni krevet (to su u stvari dva spojena kreveta od 130cm širine) i jedan single krevet. Kuhinja, kupatilo, terasa.. na drugom spratu smo. Super mi je što ima lepo dvorište, može Mare tu da jurca kada smo u vili.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 392
7.6.2013 15:17:16   
Snelle
Ana, sad ću da im pišem da vidim jel ima još slobodnih soba, mnogo mi se sviđa, baš zbog tog dvorišta. Možda budemo zajedno tamo, nadam se da ti ne smeta (p.s. bebac je dobrica, ne plače mnogo, ne bi vam smetao user posted image )

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 393
7.6.2013 15:17:18   
Ana RR
Imaju i krevetac za bebe ako je potrebno, ne doplaćuje se.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 394
7.6.2013 15:18:03   
Ana RR
Snelle, pa to bi bilo suuuuupeeeeer user posted image mi idemo od 28. avgusta user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 395
7.6.2013 15:24:44   
Snelle
Mi bismo verovatno od 31.8. jer je to subota, tako nam najviše odgovara zbog mm-ovog posla. Aj javiću ti pp-om jel se viđamo tamo user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 396
7.6.2013 15:26:16   
Ana RR
Važi se user posted image

Brzi su sa odgovorima, malopre mi je odmah odgovorila na mail.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 397
7.6.2013 15:33:46   
jovicaa
joj sad gledam ove gumene zanimacije za decu i kupila bih im mozda neki mali camac na naduvavanje, kakva su vam iskustva?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 398
7.6.2013 15:39:39   
viking
Jovice, prebacila sam ti post u temu Rekviziti za plažu.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 399
7.6.2013 15:55:27   
vonavoj
Ana,bas nije skupo,a odlicno izgleda!user posted image
pandina,volim kad sam od koristiuser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

7 stvari koje deca uče iz braka svojih rod...
Najvažniji odnos u svakoj porodici je odnos između roditelja, a najbolje što roditelji mogu da urade za svoju decu je da...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here