Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 22.12.2012 14:07:09
|
|
|
|
*milica*
|
Juce smo dobili stene Pulina. Zenka je i dobila je ime Lora.
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 22.12.2012 14:09:06
|
|
|
|
Olga75
|
diiivno , pulini su predobri , moj pokojni deda ih je drzao , obozavam ih
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 22.12.2012 14:18:35
|
|
|
|
naađaa
|
Jako volim životinje, ali u stanu nikako. Pogotovo mačke. Imam drugaricu koja sada ima već 26 godina, ali od malena ima 3 mace koje su živele sa njima od njene treće godine pa do 21, uvek uglavnom po tri mačke. I negde oko njene 18-te godine primetila je grudvicu ispod kože i nije joj pridavala veliku pažnju, na butini. I tako tri godine je imala grudvicu i mama je ubedi da ode kod kožnog čisto da proveri šta joj je to. I imala je hitnu operaciju, izvadila su joj gnojnu kesicu sa dlakom koja je bila dugačka oko 2 metra (verovali ili ne), a gnojna kesica je imala oko 300-400 grama. Uvek sam bila za to da deca treba da imaju kućnog ljubimca, ali sada kada imam svoju decu, sklanjam ih dalje od mačića pa čak i na ulici.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 22.12.2012 14:39:53
|
|
|
|
Olga75
|
pa ja je ne sklanjam , nama Astor prespava u predsoblju , hladno je a on je kratkodlaki , zimogrozljivi pas , mace mogu da se maze dok se ne unervoze ali zna se , pranje ruku , ne dira se lice i to je to Marija svako vece nosi Astoru veceru i vice : ajdeeeee njam njaaam
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 22.12.2012 14:44:40
|
|
|
|
sanji
|
Mi dobili macu na tri nedelje! Moji otputovali pa došla kod nas na čuvanje! Super je i obožavam je. Eno upravo spava sa decom!
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 23.12.2012 13:17:53
|
|
|
|
nenja22
|
gnojnu kesicu sa dlakom koja je bila dugačka oko 2 metra (verovali ili ne), a gnojna kesica je imala oko 300-400 grama izvini, nije mi najjasnije, ali čija je to dlaka, pošto mačja stvarno ne vidim kako može biti? milsim, meni to zvuči kao klasični potkožni rast dlake sopstvene, a koji se zakomplikovao zbog nemarnosti... izvinjavam se i tebi i drugarici, ali iz ovog što si napisala samo tako mogu da shvatim, inače ne vidim nikakvu vezu između mačaka i ove priče...
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 23.12.2012 13:35:20
|
|
|
|
naađaa
|
Pa razumem ja to, obožavam životinje kao što sam rekla ali znaš kada se dogodi tako nešto nekome iz tvog okruženja onda drugačije gledaš na to. I mi imamo stalno po nekog ljubimca, kornjačice, ribice, papagaja, hrčka u kući, a kucu držimo u dvorištu. Nije sigurno čija je dlaka, slažem se da postoji i ta mogućnost. Ali njoj su rekli da je mačija i da ona nastavlja da raste u telu. Nisam doktor i stvarno se ne razumem...
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 23.12.2012 20:58:43
|
|
|
|
boba 11
|
Koje kuce je bas bas umiljato za decu koja se strasno boje svake zivotinje?Moram nekako da ih privolim
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 25.12.2012 14:05:07
|
|
|
|
Štetica
|
Boba 11,moj predlog ti je Zlatni retriver ili Samojed ali dok su jos stenad,da zajedno odrastaju. Inace to su dve rase koje u istoriji postojanja nikoga nisu napale ni ujele,a fenomenalni su za decu jer im dozvoljavaju da ih gnjave i vuku kako hoce,prave su dobrice. Moj bratanac se plasio svake zivotinje,cak i starog macka koji je vise spavao nego bio budan,a sad retrivera obozava,samo sto nespava sa njim. Jedino je malo nezgodno odrzavanje obe vrste jer zahtevaju redovno cetkanje,posto su dugodlaki. Ako to moze da ti bude problem onda dolazi u obzir i Bernandinac,lenji su tako da je to za decu super jer nece reagovati na njig kada ga maze(gnjave).
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 25.12.2012 18:25:46
|
|
|
|
boba 11
|
Sve je to ok ali ja trazim nekog manjeg psa koji nece puno porasti.Brat mi ima haskija koji je vec oko godinu dana star i bas su bili sa njim kad je bio tek malo kuce od dva meseca ali su bezali kao ludi od njega.A tek sad kad ga vidi sin bezi istog momenta a cerka bezi mayenja samo dok ga drzimo cvrsto.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 25.12.2012 19:39:03
|
|
|
|
mareboy91
|
moj predlog je crni labrador ili lepa siva macka mila koja fino prede.. odlicno u ove zimske dane
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.12.2012 8:08:07
|
|
|
|
lady_b
|
Ja bih da se nadovezem vezano za Samojeda, to nikako..Imali smo ga mi, a imamo i djecu u dvoristu i pas je bio toliko razigran da se uopste nije fino igrao sa djecicom vec samo skakao na njih i djeca su pocela da se plase.. Zlatni retriver je idealan porodicni pas, a ako ti duge dlake smetaju onda je rjesenje Labrador-Retriver, isto izgleda kao Zlatni retriver samo ima kratku dlaku.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 26.12.2012 8:31:54
|
|
|
|
sanji
|
Labrador ili Njuf od velikih ili maltezer od malih! To ti je najbolji izbor za decu!
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 19.1.2013 21:43:33
|
|
|
|
boba 11
|
joj i ja se zagrejala za maltezera ali ne znam gde ima for free jer su preskupi-100-150e traze .Inace imala sam retrivera -mesanca ali mi je bio prevelik i nisam ni ja vise smela da mu pridje pa ga poklonila na kraju.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 24.1.2013 12:17:22
|
|
|
|
nata11
|
Boba ako nadjes javljaj I ja ih obozavam, kada sam zvala odgajivacnice bili su i po 350 eura. Ja pre 5-6 dana dobila od svekra mesanca male pudlice i nekog terijera, ma preslatka je kao secer, obozavam je
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 28.1.2013 16:48:25
|
|
|
|
MakiJ
|
Mi imamo Zlatnog retrivera obozavamo ga i macora
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 30.1.2013 0:37:14
|
|
|
|
ciara
|
Ima li neko savet kako vaspitavati pit bulla? skroz sam zbunjena raznoraznim pricama i savetima ___________ cool games
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 15.2.2013 11:56:09
|
|
|
|
nata11
|
Ciara koliko je star? Jel naucio nesto do sada, da ide u wc, da trazi da izadje? Ja trenutno mog mesanca ucim da ide u wc u kupatilu na ppairi. Poredjas novine i ostavis mu malo od prethodne nuzde i onda ono oseca miris. Naravno potrebno je vreme. Ukoliko napravi nered dovuces ga gurnes njusku i udaris po guzi, a onda zajedno sa njim odneses na novine. Kada primetis da je pocelo da ide u wc na novine postpeno smanjujes novine. U pocetku je to dosta novina ali postepeno smanjujes novine dok ne dodjes otprilike na 2 lista A4. To mi je kod prethodnog ljubimca upalilo probaj. Sa ovim sada pokusavam ali ono trazi samo da izadje na terasu.
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 15.2.2013 22:44:23
|
|
|
|
MarijaIvanovic
|
Do sada neviđene čivave, po lepoti i svim karakteristikama, samo za ljude koji umeju sa životinjama. Reklamiranje je zabranjeno!!! Ukoliko želite reklamu,obratite se marketingu Ringeraje!
< Poruku je uredio lesica RR -- 16.2.2013 7:56:26 >
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 12.3.2013 2:27:27
|
|
|
|
vikiveki
|
ja imam šnaucera srednji biber so,dobila ga ćerka za 7 rodjendan i sada je on njen ljubimac, niko ne sme njega da pipne dok je Viktorija ru
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 12.3.2013 2:29:54
|
|
|
|
Dada81
|
Ja bih tako volela , ai David, a mm nije za ljubimce po kuci
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 12.3.2013 2:33:17
|
|
|
|
liliana
|
Mi imamo Dalmatinca, Lakija. Ima 6,5 godina. Ne možete da zamislite tu ljubav između njega i Tine. Ona prvo ujutru kad seprobudi trči na prozor da vidi da li se i "Aki" probudio! Čim doručkuje, odmah mora da ide i njemu da odnese da jede.
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 16.3.2013 14:52:42
|
|
|
|
wivern
|
Jaoooj, ja sam bas preterala...imam psa od 6 godina, dve kornjace i dve nimfe ....a mm je bio u fazonu "znas ja ne volim da mi pas sedi na fotelji..." a sad ga tra da spavaju zajedno
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 21.3.2013 12:58:33
|
|
|
|
nata11
|
Wivern mm je bio na putu kada sam ja dobila sadasnju kucu i na telefonu je zvucao u fazonu ma sta ce nam sad pas, ko ce o njemu da se brine. A sada cim dodje trci prvo njega da uzme. I mi imamo ukupno 5 ljubimca :)
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 21.3.2013 13:42:20
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: nenja22 gnojnu kesicu sa dlakom koja je bila dugačka oko 2 metra (verovali ili ne), a gnojna kesica je imala oko 300-400 grama izvini, nije mi najjasnije, ali čija je to dlaka, pošto mačja stvarno ne vidim kako može biti? milsim, meni to zvuči kao klasični potkožni rast dlake sopstvene, a koji se zakomplikovao zbog nemarnosti... izvinjavam se i tebi i drugarici, ali iz ovog što si napisala samo tako mogu da shvatim, inače ne vidim nikakvu vezu između mačaka i ove priče... Za ovakve price sam i ja cula da se od macije dlake pravi klupko u organizmu Mi imamo ribice
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?