Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 14.8.2012 14:44:41
|
|
|
|
MicinaMama
|
Ja ovde za nas koristim plavi ili zlatni lenor...A za dete(a i za drugo cu takodje) cajoline beli (hipoalergenski)
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 15.8.2012 0:13:49
|
|
|
|
Yula
|
Ne koristim ni jedan od kada sam se porodila, to je strasna hemija koja je stalno do nase koze. Pre je znalo da mi izadje nesto, kao neke bubuljicice koje me puno svrbe, mislila sam da sam se osugala od psa jednog drugara, ali to me je dugo zezalo sve dok nisam izbacila omeksivac iz upotrebe. Nikada mi vise nije izaslo.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 15.8.2012 0:16:37
|
|
|
|
Sanchy
|
Ni ja ih ne koristim imam atopican dermatitis pa apsolutno nije preporucljivo koristiti omeksivace ..ne koristim ni za bebu ,slazem se ,jako lose za kozu..
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2013 17:32:10
|
|
|
|
*Maki*
|
Lenor-miris lavande,vec dugo vremena samo njega koristim
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2013 18:16:48
|
|
|
|
nela79
|
u zadnje vrijeme Silan Mediterranean
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2013 18:17:42
|
|
|
|
Maraj
|
duel zuti divan je
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2013 18:19:20
|
|
|
|
sarti
|
Za decicu Chicco plavi, a za nas odrasle sivi Lenor Parfumelle.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2013 18:19:57
|
|
|
|
ivaMark
|
do skoro Lenor-plavi ali slucajno kupila Duel i od tada ga ne menjam, svaki put druga aroma.... sve su mi super
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2013 18:25:39
|
|
|
|
adulence
|
ili lenor ili silan plavi...
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2013 18:40:40
|
|
|
|
mamamikka
|
beli chicco ali vrlo retko, omekšivače izbegavam koliko mogu.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2013 18:42:11
|
|
|
|
dijana1*
|
Lenor
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2013 18:42:16
|
|
|
|
Maryna1
|
lenor plavi
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2013 18:44:11
|
|
|
|
lesica
|
Od kako je L veća, duel,lenor ili silan ali isključivo žute. Prosto imam neku moju teoriju da najlepše i najjače ti žuti mirišu.
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2013 18:45:53
|
|
|
|
nela79
|
A ja tu teoriju imam za sve plave
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2013 18:57:55
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja tu teoriju imam za ljubicaste Trenutno lenor ljubicasti....
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2013 19:00:11
|
|
|
|
Anoniman
|
volim da menjam,ali se cesto vracam Lenoru parfumele
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2013 19:02:43
|
|
|
|
Olga75
|
trenutno imam onaj obicni bohor , secate se kad smo bili mali a posle njega u steku klasika , plavi silan
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2013 19:04:39
|
|
|
|
isidora88
|
chicco za mateju i ponekad za nas, nikako da nadjem neki odgovarajuci za mm i mene pa koristimo matejin
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2013 19:18:25
|
|
|
|
nata11
|
Menjam omeksivace i vecinom uzimam i ja plave ali poslednji put sam uzela Lenor tamno zelen i bas je super.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 11.3.2013 20:11:26
|
|
|
|
cockic
|
ja koristim kad su mi decica bebe chicco beli,vec neko vreme sam i beli lenor kao moze za bebeci ves.i sad vec sve koriistim.mada najvise lenor i duel. duel sam imala neki roze novo pakovanje,inace od duela je najbolji lotos barem meni.a lenor mi se najvise svidja plavi.
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 17.3.2013 20:07:09
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: cockic koje omeksivace vi koristite,i da li ih koristite za deciji ves? ja sad perem ves nas zajedno,koristim sve omeksivace.neko vreme sam leni dok je bila bekana,njen ves chicco beli,a posle beli lenor.do skoro,dok nisam probala neki roze duel nije los,ali nemirise ves.a ja volim da mirise onda uzeh plavi lenor,njega bas popravise.bas lepo mirise i miris je postojan duze vreme.ja bas malo stavljam zbog njih.mozda jedan cep na punu masinu vesa. a sad mi sveki poslala beli duel isto je bebeci i on nije los,mada mi se sad plavi lenor mnogo svidja.moram posle ovog opet njega da uzmem a i duel lotos lepo mirise. ja bas cesto menjam,jedan te isti miris posle par flasa mi se i nesvidi. P.S valjda nisam otvorila pogresno temu,reklame u ovoj temi nema.barem koliko ja znam.ako nevalja brisite IZVORNA PORUKA: Sanchy Bebin ves perem odvojeno ,umesto omeksivaca stavljam sirce ono ujedno dezinfikuje i omeksava,,a za nas ves nekad isto sirce a imam i DM Magic touch pa njega sipam kada perem peskire ,posteljinu na primer.. IZVORNA PORUKA: sneza24 Ja sve nešto mislim da ovakva tema već postoji. Trenutno ne koristim ni jedan omekšivač, malo pauziramo pa ću videti koji ću, možda lenor plavi. I kad koristim omekšivač uvek stavim manje nego što piše jer ne volim kad mi veš jako miriše. IZVORNA PORUKA: cockic a sta ti je to iz DM?i koje sirce koristis za ves jabukovo.ali ozbiljno mislim nezekim se,da znam ako se odlucim da ga probam.i kako to mirise kad izvadis ves iz masine. ja zapela za miris pa to i je ako ne mirise ko da nije oprano.salim se naravno.nego eto ja bas volim kad ves mirise.
< Poruku je uredio lesica RR -- 17.3.2013 20:08:18 >
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 17.3.2013 20:08:12
|
|
|
|
cockic
|
superiska
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 17.3.2013 22:03:59
|
|
|
|
Sanchy
|
Omeksivac Magic touch denk mit,odlican je a nije skup kao i uopste njihovi proizvodi samo za peskire i posteljinu,a sirce alkoholno,o koriscenju sirceta umesto omeksivaca je bas na jednoj od tema ja mislim Ognjenka pisala pa ja uzela da probam i tako...ves bude mekan,ne brini ne oseca se na sirce vec na prasak koji koristis i pri tom jos i dezinfikuje a posto sam ja hipohondar meni je to mnogo bolja varijanta kada su bebe u pitanju ..omeksivaci se uopste ne preporucuju a posebno ne za ves dece koja su sklona atopijskom dermatitisu i uopste alergijama pa za njegov ves uopste ne koristim omeksivace od njegovog rodjenja ..
< Poruku je uredio Sanchy -- 17.3.2013 22:05:06 >
|
|
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 18.3.2013 3:32:47
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Od kako je L veća, duel,lenor ili silan ali isključivo žute. Prosto imam neku moju teoriju da najlepše i najjače ti žuti mirišu. Isto! Žuti Lenor trenutno. Summer, mensčini?
|
|
RE: Koji omekšivač koristite? 18.3.2013 8:43:12
|
|
|
|
cockic
|
e bas cu da probam to sa alkoholnim sircetom.nikad nisam cula za tu varijantu,sirce kao omeksivac.moram je probati nije tema ali da napisem ja stavljam u svaku masinu i lovac na boje.on je super stvar.jako sam zadovoljna kako beli ves.najvise u beli nekad kad taman hocu na operem na 60 stavim, ali tad mora da se stavi bas dosta maramica.oko 3-4 sam ja stavljala.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?