Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:21:41
|
|
|
|
Pretty78
|
RAZLIKA PREKO 45 300!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:22:12
|
|
|
|
Verolina
|
Da, i pise da je Lu komentarisala moju sliku, a ja nemam uopste album. Ljudi, nesto nije kako treba!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:22:40
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mnoooogo mi sporo otvara a imam kablovski net
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:22:51
|
|
|
|
minna
|
Evo ja cu biti vas Mali crnac posto pola Dana Nisam bila tu da malo nadoknadim I meni stizu ovakvi mailovi
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:23:06
|
|
|
|
milenatea
|
komentarisite moje albume
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:23:13
|
|
|
|
Pretty78
|
DA ne idu nasi poeni njima???? Moram da pozovem A.Vucica ovo je posao za njega
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:23:17
|
|
|
|
World
|
i onda kad kliknes na taj link uopste se ne pojavi moj album nego totalno neki lijevi sa rr.net?! da to nije malo sumnjivo?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:23:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
juče bilo bolje možda da uvedemo treću smenu
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:24:10
|
|
|
|
Verolina
|
Ja ne znam da li da komentarisete slike. pazite sta je meni stiglo na moj mejl preko koga sam sa ovim nikom prijavljena na RR Oseba Verolina je komentirala tvojo sliko v albumu <a href=\"index.php?page=album1&ID=1410\">slicice</a> Inbox x info@ringaraja.net 1:21 PM (10 hours ago) to me Tudi oseba Verolina je dodala komentar pod sliko v albumu <a href=\"index.php?page=album1&ID=1410\">slicice</a>: :-) Za ogled komentarja klikni na: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=12147 Delimo lepe trenutke <3 Tvoja Ringaraja info@ringaraja.net 1:21 PM (10 hours ago) to me Tudi oseba Verolina je dodala komentar pod sliko v albumu <a href=\"index.php?page=album1&ID=1410\">slicice</a>: :-) Za ogled komentarja klikni na: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=12156
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:25:53
|
|
|
|
jovana13
|
sad cu i ja da proverim mejl
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:25:55
|
|
|
|
dunja RR
|
juče sam bila dosta za kompom i može verujte, za 5 minuta sam uspevala da skupim po 200-300 bodova (sada uveliko ima preko 20.000). ok, dosta mi bodova donosi ova tema (ali nemam albume). ali može. neka imaju 5 dunja ili 10, skupi se dosta za par minuta. ovo samo plastično objašnjavam da me ne shvatite pogrešno.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:26:25
|
|
|
|
Pretty78
|
za 4 minuta 800 poena?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:26:40
|
|
|
|
Anoniman
|
imam i takav mejl pise da sam ja nesto komentarisala sto nema veze sa zivotom na rr.net lepo pise bebi13 komentarisala to i to
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:26:49
|
|
|
|
World
|
evo i meni Oseba degu je dopisala tale komentar pod tvojo sliko v albumu <a href=\"index.php?page=album1&ID=1463\">Moja srecica najdraza </a>: prava sam dama Za ogled komentarja klikni na: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=12604 Delimo lepe trenutke <3 Tvoja Ringaraja medjutim kad kliknes na link ode negdje... i takvih desetak mailova za isti komentar...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:28:52
|
|
|
|
Pretty78
|
i dalje tvrdim da: pod a) nesto petljaju pod b) nesto ne fercera kako treva odo po palacinku
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:29:16
|
|
|
|
jovana13
|
ladno nece da mi otvori mejl ali je sumnjivo cim vam tako stize
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:30:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 i dalje tvrdim da: pod a) nesto petljaju pod b) nesto ne fercera kako treva odo po palacinku I ja isto, juče popodne sam bila za kompom skoro 4h i uspela jedva 4000 da skupim, a kliktala na sve strane
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:30:24
|
|
|
|
Anoniman
|
ja mislim da to kod nas nesto ne valja,ne racunaju nam se poeni,sporo otvara...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:30:55
|
|
|
|
Pretty78
|
nidje veze
< Poruku je uredio Pretty78 -- 13.3.2013 23:31:11 >
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:31:34
|
|
|
|
jovana13
|
ja sam danas bas aktivna bila po 2-3 albuma u isto vreme komentarisala i skupih do sad 4000
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:32:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mislim da ih ima mnogo više aktivnih u svakom trenutku i otuda razlika, ali opet za nekoliko desetina hiljada....
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:33:21
|
|
|
|
jovana13
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Jovana13 evo http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1583 nece da mi otvori pise error
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:33:27
|
|
|
|
Pretty78
|
preko 47 300
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:33:38
|
|
|
|
Figaro88
|
Jovana sad sam kod tebe u albumu.A meni bas lepo ide,cak mi je i net super brz.....
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?