Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:12:49
|
|
|
|
jovana13
|
sa jokom17 i dadom sam zavrsila aj jos neki link da komentarisem albume
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:13:46
|
|
|
|
Verolina
|
razlika se za 20 minuta povecala za 13000 poena. ja celi dan kucam za 1000 poena. To znaci da bi za 13000 poena trebalo za trih 20 minuta da kuca oko 5000 korisnika. Svi znamo da nije tako. Moze da ih bude tri puta vise, ali ne moze da se ovoliko povecava broj poena. Kazem vam, nesto nije ok.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:14:28
|
|
|
|
degu
|
Ma trokira i nama i njima, ne mislim da one nešto mute, aktivne su kao i mi, al mislim da je neka greška. I opet ne mogu da uđem u albume
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:14:48
|
|
|
|
Figaro88
|
Mozes moj,a ja cu da pronadjem tvoj cim zavrsim sa Pandininim
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:15:01
|
|
|
|
Pretty78
|
ovde nije pitanje hoce li nas pobediti i sa koliko razlike, pitanje je kako je moguce da za 20 minuta sa 30 000 razlike stignu na 44 000,ja ne vidim logicno i normalnon objasnjenje osim da imaju male crnce zaposlene koji klikcu
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:15:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Verolina razlika se za 20 minuta povecala za 13000 poena. ja celi dan kucam za 1000 poena. To znaci da bi za 13000 poena trebalo za trih 20 minuta da kuca oko 5000 korisnika. Svi znamo da nije tako. Moze da ih bude tri puta vise, ali ne moze da se ovoliko povecava broj poena. Kazem vam, nesto nije ok. Isto i ja
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:15:13
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: bebi13 jel moze meni neko da objasni zasto mi mejlovi stizu sa rr.net? Kopiraj mi ovde sdržaj maila molim te.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:15:52
|
|
|
|
isidora88
|
kako da ugasim opciju da mi ne salje na mail obavestenja, HELP ja odoh da spvam, nema sanse da ih stignemo. mozda je do naseg provajdera, nama je jako spor forum, mozda kod njih nije, da nama hoce svaki komentar i album odmah da ucitava lepo i mi bismo nakupile bodova, ali ovako kad nam treba po 5 minuta za kom. na jednu sliku suvisno je bilo sta dalje pisati
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:15:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ili imaju super brzi net ili....
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:16:02
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 ovde nije pitanje hoce li nas pobediti i sa koliko razlike, pitanje je kako je moguce da za 20 minuta sa 30 000 razlike stignu na 44 000,ja ne vidim logicno i normalnon objasnjenje osim da imaju male crnce zaposlene koji klikcu Ha ha ha...umreh od smeha
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:16:51
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: bebi13 jel moze meni neko da objasni zasto mi mejlovi stizu sa rr.net? Kopiraj mi ovde sdržaj maila molim te. evo i meni Oseba Ivanka 75 je dopisala tale komentar pod tvojo sliko v albumu <a href=\"index.php?page=album1&ID=1608\">David</a>: :))) Za ogled komentarja klikni na: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=14901 Delimo lepe trenutke <3 Tvoja Ringaraja stalno a klikes na link neka slika sa njihovog sajta
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:17:29
|
|
|
|
isidora88
|
evo kopije mog maila, meni svi mailovi stizu sa ringeraja.net i sve je na slovenackom Oseba sarti je dopisala tale komentar pod tvojo sliko v albumu <a href=\"index.php?page=album1&ID=1607\">NOVO svasta nesto</a>: :)))) Za ogled komentarja klikni na: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=14888 Delimo lepe trenutke <3 Tvoja Ringaraja
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:17:42
|
|
|
|
Figaro88
|
Meni se sve ubrzalo,opet mogu da komentarisem albume....Valjda su svi pospali pa je opterecenje manje...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:18:04
|
|
|
|
jovana13
|
dunja kukaj slobodno i ja kukam za 15 poena salu na stranu svaki poen nam znaci
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:18:42
|
|
|
|
degu
|
Evo i meni: Српски Преведи поруку Искључи за: Словеначки Tudi oseba degu je dodala komentar pod sliko v albumu <a href=\"index.php?page=album1&ID=1463\">Moja srecica najdraza </a>: damica :* Za ogled komentarja klikni na: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=12588
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:18:50
|
|
|
|
isidora88
|
ja odoh da spavam, ne mogu vise da gledam, bicete mi u snovima laku noc i pustite da mali crnci rade za nas
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:18:58
|
|
|
|
milenatea
|
i meni ovakvi mailovi stizu
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:19:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
meni od juče stiže sa RR.net isto kao isidori
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:19:10
|
|
|
|
World
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: bebi13 jel moze meni neko da objasni zasto mi mejlovi stizu sa rr.net? Kopiraj mi ovde sdržaj maila molim te. pa stize i meni sa rr.net info o komentarima na album, ako to ima ikakve veze?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:19:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: bebi13 jel moze meni neko da objasni zasto mi mejlovi stizu sa rr.net? Kopiraj mi ovde sdržaj maila molim te. Tudi oseba jovana13 je dodala komentar pod sliko v albumu <a href=\"index.php?page=album1&ID=1467\">Kada stigne ono najdraze</a>: :))))))) Za ogled komentarja klikni na: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=12662 Delimo lepe trenutke <3 Tvoja Ringaraja
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:19:29
|
|
|
|
Pretty78
|
kopiram sa teme: sve zene piju kafu samo ruzica sokic evo jedna u duhu ovog svi mi igramo posteno samo rr.ba nidje veze
< Poruku je uredio Pretty78 -- 13.3.2013 23:20:10 >
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:20:52
|
|
|
|
jovana13
|
IZVORNA PORUKA: cicibanns Jovana13 izvoli :) http://album.ringeraja.rs/index.php?page=browse1&type=1 meni izbacilo moje albume! ljudi al me promovisete jahocu vasee slike da komentarisem necu svoje
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:20:56
|
|
|
|
Verolina
|
Evo i mog..Ovo je jedan od milion koji mi je stigao. Slika koju je Lu komentarisala je neka bezvezna. Oseba Lu RR je komentirala tvojo sliko v albumu <a href=\"index.php?page=album1&ID=1524\">opet nove slike :D</a> Inbox x info@ringaraja.net 5:41 PM (5 hours ago) to me Translate message Turn off for: Slovenian Tudi oseba Lu RR je dodala komentar pod sliko v albumu <a href=\"index.php?page=album1&ID=1524\">opet nove slike :D</a>: Bubica slatka:) Za ogled komentarja klikni na: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=13575 Delimo lepe trenutke <3 Tvoja Ringaraja
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:21:16
|
|
|
|
Anoniman
|
meni neki stizu sa rr.net,a neki sa rr.rs
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?