Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:04:27
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: marince RR bas velika razlika za 20 minuta su skocili preko 10000 ?????????
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:05:34
|
|
|
|
Verolina
|
Gde je kapetan od belu ladju da ovo proveri
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:05:47
|
|
|
|
17 joka
|
nije mi jasno uopste
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:05:51
|
|
|
|
pandina
|
ako stvar na obe RR ne kontrolise ista grupa programera, svasta je moguce da su izprogramirali
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:06:25
|
|
|
|
jovana13
|
43000
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:06:33
|
|
|
|
Pretty78
|
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:07:06
|
|
|
|
Figaro88
|
Bas je velika razlika,i nikako da ih stignemo...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:07:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Meni je nemoguća tolika razlika
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:07:14
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: pandina ako stvar na obe RR ne kontrolise ista grupa programera, svasta je moguce da su izprogramirali iSTA GRUPA JE
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:07:26
|
|
|
|
Verolina
|
Dajte ljudi, ovo je nemoguce.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:07:44
|
|
|
|
milenatea
|
joooooooooooooj previse necemo ih stici da ne spavamo tri dana
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:08:06
|
|
|
|
Pretty78
|
pa kako onda za 20 minuta razlika preko 10 000
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:08:06
|
|
|
|
degu
|
One pišu da ne varaju, da su u početku zakinute za 2000 poena jer im nisu išli poeni na chet teme. Stvarno ih je duplo više i ne mislim da one varaju, al verujem da je neka greška jer je ovo sad stvarno nemoguće.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:08:18
|
|
|
|
Verolina
|
Nemoguce je da imaju 1000 i 2000 poena po minutu
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:08:50
|
|
|
|
cicibanns
|
ma namestaljka...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:09:12
|
|
|
|
marince1
|
Mislim da su one aktivne u ovom terminu,tipa zavrsile rucak,uspavale decu,muzeve...zato ima tako dobro ide. Ne sumnjam da je neka mutna radnja u pitanju. Ajmo da im dokazemo ko je jaci!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:09:43
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ja cu da vam kazem sta rade. Imaju mnogo vise aktivnih korisnica i po logicnom matematickom proracunu, kad je tri na jednu, te tri ce za nasih deset otkucati trideset postova. Upravo tako
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:10:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
ja mslim da nas server zeza, sve je mnogo sporo, i komentarisanje i lajkovanje... treba vremena da se učita
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:10:26
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: marince RR Mislim da su one aktivne u ovom terminu,tipa zavrsile rucak,uspavale decu,muzeve...zato ima tako dobro ide. Ne sumnjam da je neka mutna radnja u pitanju. Ajmo da im dokazemo ko je jaci! nema sanse preko 43000 je sad
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:10:27
|
|
|
|
Figaro88
|
Ne verujem da bi neko bas namestao takmicenje Ali jeste po malo cudno.Mada je i nas malo....
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:11:02
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Verolina Ja cu da vam kazem sta rade. Imaju mnogo vise aktivnih korisnica i po logicnom matematickom proracunu, kad je tri na jednu, te tri ce za nasih deset otkucati trideset postova. Upravo tako Ali je i pored toga nemoguce da drukaju 1000 poena po minutu. Sto ovde vise ljudi kuca to se tamo vise razlika povecava. Ozbiljno, nesto nije u redu!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:11:37
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Verolina Ja cu da vam kazem sta rade. Imaju mnogo vise aktivnih korisnica i po logicnom matematickom proracunu, kad je tri na jednu, te tri ce za nasih deset otkucati trideset postova. Upravo tako Ali je i pored toga nemoguce da drukaju 1000 poena po minutu. Sto ovde vise ljudi kuca to se tamo vise razlika povecava. Ozbiljno, nesto nije u redu! tako je bas to htedoh napisati
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:11:50
|
|
|
|
Anoniman
|
jel moze meni neko da objasni zasto mi mejlovi stizu sa rr.net?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:11:56
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: degu One pišu da ne varaju, da su u početku zakinute za 2000 poena jer im nisu išli poeni na chet teme. Stvarno ih je duplo više i ne mislim da one varaju, al verujem da je neka greška jer je ovo sad stvarno nemoguće. Ni ja nisam dobila puno bodova na ovu temu juče jer je tema bila juče najposećenija i zatrokirala je. Isti razlog i kod njih, koliko su oni izgubili i mi smo. Tako da pustiimo te priče ..
< Poruku je uredio dunja RR -- 14.3.2013 2:00:08 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:12:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
sad sam gledala, ima ih samo 7-8 trenutno više na forumu nego nas... opet je nemoguće... mora da su oktopodi
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?