Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:41:00
|
|
|
|
Pretty78
|
sad je preko 38000 razlika a pre 8 minuta je bila 36000
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:41:33
|
|
|
|
jovana13
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 IZVORNA PORUKA: jovana13 dada daj mi link do tvojih albuma Jovana ,evo jedan od,nemam ih puno, valjda sam dobro ,Hvala unapred http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1467 nema na cemu, stvarno se trudim da odem kod svakog i jos nisam gledala ko je komen.moj nego ko mi prvi izadje tamo kad udjem u albume ali sam kod dosta njih bila ili vidim da imaju mnoogo kom pa onda izaberem da pomognem onom ko ima manje....
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:43:11
|
|
|
|
17 joka
|
meni nece da otvaraju albume kom. do koliko dozvole samo mi izbace rado bih svaciju sliku laj i kom imam i ja jos jedan nov album pa ko moze
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:43:58
|
|
|
|
Pretty78
|
odustajem
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:44:37
|
|
|
|
jovana13
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 sad je preko 38000 razlika a pre 8 minuta je bila 36000 nemoguce.... ovo na posten nacin je stvarno neizvodljivo pa stvarno se ovde svi trude a one za 8min 2000 poena????
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:46:36
|
|
|
|
Verolina
|
Donja Lesice, ovde nesto smrdi!!!!!!!
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:47:35
|
|
|
|
Anoniman
|
nama se ne otvaraju albumi,ne racunaju svu poJeni... Nesto nije kako treba..
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:48:21
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 sad je preko 38000 razlika a pre 8 minuta je bila 36000 sad je 39300
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:49:44
|
|
|
|
Verolina
|
Ma ovo nije u redu. Nesto stvarno nije normalno. ispadne da oni imaju 1000 aktivnih korisnika koji svaki minut posalju po poruku. Dajte, neka se proveri sta je u pitanju.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:50:09
|
|
|
|
pandina
|
Heeeeeeej, proverava li neko sta se tamo desava? Mozda im nice drvece na sve strane ili im se nesto vise boduje nego kod nas?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:50:57
|
|
|
|
jovana13
|
i gde da ulozim zalbu sto ne dobijam bonus za stabla? to je 15 poena sto bi rekla ona u vicu 2 po 2=202!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:51:16
|
|
|
|
Pretty78
|
gde ste rrrrrrrrrrrrrrrrrr ovkeeeeeeeeeeeeee upomooooooooooooooc
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:51:44
|
|
|
|
Anoniman
|
zasto meni ceo dan stizu mejlovi sa rr.net kad neko komentarise slike i dnevnike posle mene? Da ne idu moji poeni na rr.net
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:52:49
|
|
|
|
milenatea
|
tu sam uspavala sam mrtvog bolesnog muza a pre toga smo jedva smuckali... jadnicko moj zenske sta se desava pa nas ovoliko siju? danas sam 2000 poena samo ja imala ceo dan ssam kom slike
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:54:19
|
|
|
|
17 joka
|
ovo nije normalno stvarno je nemoguce
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:55:37
|
|
|
|
Anoniman
|
gde su nam Dunja,lesica...i ostale moderatorke
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:57:33
|
|
|
|
Pretty78
|
stvarno nam trebaju modovi HELOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:58:46
|
|
|
|
pandina
|
mozda odmaraju jadne zene
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:59:07
|
|
|
|
Anoniman
|
razlika 40000 i vise
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:59:54
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: bebi13 razlika 40000 i vise ma daaaaaaaaaaj to je ne izvodljivo ...nesto petljaju
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:01:16
|
|
|
|
jovana13
|
41000 je razlika!!!! i to kad smo mi krenuli da smanjujemo razliku ono odjednom ovako! meni tu nesto smrdi!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:02:05
|
|
|
|
marince1
|
bas velika razlika
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:02:39
|
|
|
|
jovana13
|
gde bas sad da odmaraju mozda one uveliko proveravaju a mi odmah na njih
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:04:24
|
|
|
|
Verolina
|
Nije moguce da dobijaju 1000 poena za minut
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 23:04:26
|
|
|
|
jovana13
|
marince ti kao neko ko je ovde jedan od glavnih jel mislis da je ovo izvodljivo na posten nacin? p.s. +se nama ne dodaju neki poeni
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?