Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:50:42
|
|
|
|
mamy2
|
IZVORNA PORUKA: milenatea besposlicarke ja jesmo i sta ces sad? Gomila smo besposlicarki kojima je samo i jedino cilj da pobijedimo.Taktika-zdravo nema je tako kako vi mislite.Kod nas je jedino jedinstvo ,jedna za sve , sve za jednu.U sportskom duhu vam zelim da se nastavimo fer boriti i da dostojanstveno prihvatite drugo mjesto, pa Boze moj nije ni drugo mjesto najgore sto ti se moze desiti, moze te recimo preci i biti bolja od tebe slovenacka rr
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:53:29
|
|
|
|
Trcosava
|
OMG!?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:55:07
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: mamy2 IZVORNA PORUKA: milenatea besposlicarke ja jesmo i sta ces sad? Gomila smo besposlicarki kojima je samo i jedino cilj da pobijedimo.Taktika-zdravo nema je tako kako vi mislite.Kod nas je jedino jedinstvo ,jedna za sve , sve za jednu.U sportskom duhu vam zelim da se nastavimo fer boriti i da dostojanstveno prihvatite drugo mjesto, pa Boze moj nije ni drugo mjesto najgore sto ti se moze desiti, moze te recimo preci i biti bolja od tebe slovenacka rr aj pali, na BA
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:00:43
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: mamy2 IZVORNA PORUKA: milenatea besposlicarke ja jesmo i sta ces sad? Gomila smo besposlicarki kojima je samo i jedino cilj da pobijedimo.Taktika-zdravo nema je tako kako vi mislite.Kod nas je jedino jedinstvo ,jedna za sve , sve za jednu.U sportskom duhu vam zelim da se nastavimo fer boriti i da dostojanstveno prihvatite drugo mjesto, pa Boze moj nije ni drugo mjesto najgore sto ti se moze desiti, moze te recimo preci i biti bolja od tebe slovenacka rr zjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:01:38
|
|
|
|
zoća
|
e evo i mene dokle smo stigleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:08:17
|
|
|
|
Lu
|
Evo i mene ponovo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:09:12
|
|
|
|
salle
|
zene, u akciju beze nam za 26 000
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:11:34
|
|
|
|
Olga75
|
pa neka bezi RR ba , mi bar ne idemo da ih spijuniramo pozdrav za konkurentkinje
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:12:12
|
|
|
|
milenatea
|
isidora prelep ti je sincic
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:12:53
|
|
|
|
zoća
|
a ima i toga
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:12:57
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR pa neka bezi RR ba , mi bar ne idemo da ih spijuniramo pozdrav za konkurentkinje
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:15:03
|
|
|
|
milenatea
|
cemu ovakav post? nista ja lose nisam rekla i mi vismo ovde u sportskom duhu i borimo se za NASU RR i ne svadjamo se ni sa kim, niti imamo nesto protiv BA. Vazno je ucestvovati
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:18:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nijedna od nas nije otišla naRR.ba da se pravda i likuje, ovo je ne-fer i ne-sportski! Trebalo bi upozoriti njihove modove na ova upadanja na NAŠU RR! Ako je ko jedinstven onda smo to mi!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:18:14
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja da se zapljunem,došla sam tj odspavala malo sa sinom pa spremila ručak i sada ponovo u akciju do POBEDE....Bilo bi to zaista nešto da pobedimo u finišu takmičenja a one sve vreme vodile
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:19:39
|
|
|
|
Zemunka85
|
Jaaaaaaooooooooj tek sada vidim sve ovo jaoooj. Sada sam sa tableta ali jedva cekam da muz dodje, da ja sednem za komp da "ucim' ajaoooj kada ucitam slikaaaaa i slikaaaaa :-) . Odoh sada da komentarisem. Bebac pajki.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:20:04
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: mamy2 IZVORNA PORUKA: milenatea besposlicarke ja jesmo i sta ces sad? Gomila smo besposlicarki kojima je samo i jedino cilj da pobijedimo.Taktika-zdravo nema je tako kako vi mislite.Kod nas je jedino jedinstvo ,jedna za sve , sve za jednu.U sportskom duhu vam zelim da se nastavimo fer boriti i da dostojanstveno prihvatite drugo mjesto, pa Boze moj nije ni drugo mjesto najgore sto ti se moze desiti, moze te recimo preci i biti bolja od tebe slovenacka rr Opa, ovde se svašta izdešavalo imamo i konkurenciju na liniji
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:20:15
|
|
|
|
17 joka
|
moje lepotice pogledajte moj album
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:20:36
|
|
|
|
muzicarka
|
bilo bi lepo da pobedimo , jos nije kasno
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:21:03
|
|
|
|
milenatea
|
potpisujem, e iz ovog razloga ajmo da se ne sklanjamo sa kompjutera makar crkle IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Nijedna od nas nije otišla naRR.ba da se pravda i likuje, ovo je ne-fer i ne-sportski! Trebalo bi upozoriti njihove modove na ova upadanja na NAŠU RR! Ako je ko jedinstven onda smo to mi!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:22:09
|
|
|
|
Lu
|
Dajte taj album "srpska posla", pretpostavljam da je zabavan
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:24:41
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Nijedna od nas nije otišla naRR.ba da se pravda i likuje, ovo je ne-fer i ne-sportski! Trebalo bi upozoriti njihove modove na ova upadanja na NAŠU RR! Ako je ko jedinstven onda smo to mi! U pravu si Ivanka 100%
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:26:23
|
|
|
|
dunja RR
|
ŽENE RAZGOROPADITE SE
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:27:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Išla je jedna naša da vidi kod njih stanje.... ali koliko znam nije pisala. Meni ovo smešno, ne znaju za šalu.... a sad moram da sredim malo kuću, dete liže tanjir, hoće još kolača, a ja je kuliram
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:27:54
|
|
|
|
milenatea
|
hahahahahaha sad cemo da vidimo ko nije u sportskom duhu.BA
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:28:07
|
|
|
|
Dada81
|
Ja sam i rucak napravila,vredna zena docekam mm Pa,vidim vec nekih promena ihhh
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?