Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:50:42
|
|
|
|
mamy2
|
IZVORNA PORUKA: milenatea besposlicarke ja jesmo i sta ces sad? Gomila smo besposlicarki kojima je samo i jedino cilj da pobijedimo.Taktika-zdravo nema je tako kako vi mislite.Kod nas je jedino jedinstvo ,jedna za sve , sve za jednu.U sportskom duhu vam zelim da se nastavimo fer boriti i da dostojanstveno prihvatite drugo mjesto, pa Boze moj nije ni drugo mjesto najgore sto ti se moze desiti, moze te recimo preci i biti bolja od tebe slovenacka rr
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:53:29
|
|
|
|
Trcosava
|
OMG!?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 15:55:07
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: mamy2 IZVORNA PORUKA: milenatea besposlicarke ja jesmo i sta ces sad? Gomila smo besposlicarki kojima je samo i jedino cilj da pobijedimo.Taktika-zdravo nema je tako kako vi mislite.Kod nas je jedino jedinstvo ,jedna za sve , sve za jednu.U sportskom duhu vam zelim da se nastavimo fer boriti i da dostojanstveno prihvatite drugo mjesto, pa Boze moj nije ni drugo mjesto najgore sto ti se moze desiti, moze te recimo preci i biti bolja od tebe slovenacka rr aj pali, na BA
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:00:43
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: mamy2 IZVORNA PORUKA: milenatea besposlicarke ja jesmo i sta ces sad? Gomila smo besposlicarki kojima je samo i jedino cilj da pobijedimo.Taktika-zdravo nema je tako kako vi mislite.Kod nas je jedino jedinstvo ,jedna za sve , sve za jednu.U sportskom duhu vam zelim da se nastavimo fer boriti i da dostojanstveno prihvatite drugo mjesto, pa Boze moj nije ni drugo mjesto najgore sto ti se moze desiti, moze te recimo preci i biti bolja od tebe slovenacka rr zjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:01:38
|
|
|
|
zoća
|
e evo i mene dokle smo stigleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:08:17
|
|
|
|
Lu
|
Evo i mene ponovo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:09:12
|
|
|
|
salle
|
zene, u akciju beze nam za 26 000
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:11:34
|
|
|
|
Olga75
|
pa neka bezi RR ba , mi bar ne idemo da ih spijuniramo pozdrav za konkurentkinje
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:12:12
|
|
|
|
milenatea
|
isidora prelep ti je sincic
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:12:53
|
|
|
|
zoća
|
a ima i toga
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:12:57
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR pa neka bezi RR ba , mi bar ne idemo da ih spijuniramo pozdrav za konkurentkinje
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:15:03
|
|
|
|
milenatea
|
cemu ovakav post? nista ja lose nisam rekla i mi vismo ovde u sportskom duhu i borimo se za NASU RR i ne svadjamo se ni sa kim, niti imamo nesto protiv BA. Vazno je ucestvovati
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:18:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nijedna od nas nije otišla naRR.ba da se pravda i likuje, ovo je ne-fer i ne-sportski! Trebalo bi upozoriti njihove modove na ova upadanja na NAŠU RR! Ako je ko jedinstven onda smo to mi!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:18:14
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja da se zapljunem,došla sam tj odspavala malo sa sinom pa spremila ručak i sada ponovo u akciju do POBEDE....Bilo bi to zaista nešto da pobedimo u finišu takmičenja a one sve vreme vodile
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:19:39
|
|
|
|
Zemunka85
|
Jaaaaaaooooooooj tek sada vidim sve ovo jaoooj. Sada sam sa tableta ali jedva cekam da muz dodje, da ja sednem za komp da "ucim' ajaoooj kada ucitam slikaaaaa i slikaaaaa :-) . Odoh sada da komentarisem. Bebac pajki.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:20:04
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: mamy2 IZVORNA PORUKA: milenatea besposlicarke ja jesmo i sta ces sad? Gomila smo besposlicarki kojima je samo i jedino cilj da pobijedimo.Taktika-zdravo nema je tako kako vi mislite.Kod nas je jedino jedinstvo ,jedna za sve , sve za jednu.U sportskom duhu vam zelim da se nastavimo fer boriti i da dostojanstveno prihvatite drugo mjesto, pa Boze moj nije ni drugo mjesto najgore sto ti se moze desiti, moze te recimo preci i biti bolja od tebe slovenacka rr Opa, ovde se svašta izdešavalo imamo i konkurenciju na liniji
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:20:15
|
|
|
|
17 joka
|
moje lepotice pogledajte moj album
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:20:36
|
|
|
|
muzicarka
|
bilo bi lepo da pobedimo , jos nije kasno
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:21:03
|
|
|
|
milenatea
|
potpisujem, e iz ovog razloga ajmo da se ne sklanjamo sa kompjutera makar crkle IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Nijedna od nas nije otišla naRR.ba da se pravda i likuje, ovo je ne-fer i ne-sportski! Trebalo bi upozoriti njihove modove na ova upadanja na NAŠU RR! Ako je ko jedinstven onda smo to mi!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:22:09
|
|
|
|
Lu
|
Dajte taj album "srpska posla", pretpostavljam da je zabavan
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:24:41
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Nijedna od nas nije otišla naRR.ba da se pravda i likuje, ovo je ne-fer i ne-sportski! Trebalo bi upozoriti njihove modove na ova upadanja na NAŠU RR! Ako je ko jedinstven onda smo to mi! U pravu si Ivanka 100%
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:26:23
|
|
|
|
dunja RR
|
ŽENE RAZGOROPADITE SE
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:27:35
|
|
|
|
Trcosava
|
Išla je jedna naša da vidi kod njih stanje.... ali koliko znam nije pisala. Meni ovo smešno, ne znaju za šalu.... a sad moram da sredim malo kuću, dete liže tanjir, hoće još kolača, a ja je kuliram
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:27:54
|
|
|
|
milenatea
|
hahahahahaha sad cemo da vidimo ko nije u sportskom duhu.BA
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 16:28:07
|
|
|
|
Dada81
|
Ja sam i rucak napravila,vredna zena docekam mm Pa,vidim vec nekih promena ihhh
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?