Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:32:22
|
|
|
|
salle
|
kako me nerviraju ove bosanke!!!!!!!!!!!!1
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:32:40
|
|
|
|
Figaro88
|
Poeni stizu,ja u jednom prozoru komentarisem albume,u drugom pisem na forumu,poludecu dok budem danas u kupovini,ne mogu da verujem koliko je ovo zarazno
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:33:59
|
|
|
|
salle
|
kod mene su otvorena 4 prozora RR ali bosanke nikako da stignemo
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:40:11
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: salle kod mene su otvorena 4 prozora RR ali bosanke nikako da stignemo dobr ataktika,ali meni onda usporiiii.. Sale,evo me danas,svim ad auzvratim na lepe komentare,na albumima sam ti,juce me cesto izbacivalo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:41:30
|
|
|
|
salle
|
ja sada dajem sve od sebe da dobijem eucerin i podmladim se
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:44:06
|
|
|
|
Modessty
|
e baš je ove nedelje moralo dete da se razboli
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:46:29
|
|
|
|
Modessty
|
postavila još jedan album.... dete se žali da sam dosadna što samo jurim drvca! Devojčice posle ovoga da dodješ da se malo igraš sa njim! zapostavih bolesno dete zbog rr
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:48:27
|
|
|
|
Dada81
|
Moj je sada odbijao da jede,mislim da je to protest,hoce moju paznju , cista taktika
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:57:36
|
|
|
|
lesica
|
Devojke, VRLO VAŽNO!!! Propratite da li dobijate poene po temama i forumu, tj. da li dobijate poene za odgovore kako u temama koje ste otvorile tako i u temama u kojima pišete. Juče je primećena greška u ovoj temi pa je bio manjak od mnooogo poena. Propratite malo,da ukoliko se još negde u nekoj temi dešava, prijavim programerima da srede.[/b]
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:59:16
|
|
|
|
salle
|
ma ja jos od ponedeljka pisem da dosta poena ne dobijam, ali ne mogu vise to da pratim, kucam na 4-5 prozora RR
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 11:00:40
|
|
|
|
Dada81
|
Paticemo,mada ja to iskreno slabo radim,valjda ne stizem,ucestvujuci i gledajuci na sve strane,a bilo bi tuzno da su nas uskratili..Mislim da je eto nas slucajno zapala t agreska..
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 11:01:29
|
|
|
|
Leax
|
e verovatno sam ja bila na nekoj od tih nesretnih tema , utrnuse mi prsti a nesto bilo slabo bodova juce
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 11:02:33
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Modessty postavila još jedan album.... dete se žali da sam dosadna što samo jurim drvca! Devojčice posle ovoga da dodješ da se malo igraš sa njim! zapostavih bolesno dete zbog rr cestitam
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 11:03:34
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Devojke, VRLO VAŽNO!!! Propratite da li dobijate poene po temama i forumu, tj. da li dobijate poene za odgovore kako u temama koje ste otvorile tako i u temama u kojima pišete. Juče je primećena greška u ovoj temi pa je bio manjak od mnooogo poena. Propratite malo,da ukoliko se još negde u nekoj temi dešava, prijavim programerima da srede.[/b] Uh ja to nikada nisam proveravala, samo teram
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 11:04:16
|
|
|
|
pandina
|
Leax bas si lepa, gledah ti album malocas.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 11:04:18
|
|
|
|
Modessty
|
našla sam ZLATNO DRVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 11:04:47
|
|
|
|
pandina
|
E pozlatilo ti se! CEstitam!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 11:04:57
|
|
|
|
Olga75
|
bravo Mod
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 11:06:38
|
|
|
|
Sanja90
|
Cestitam a gde je bilo????????
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 11:06:43
|
|
|
|
Pretty78
|
bravo mod....gde je bilo
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 11:07:59
|
|
|
|
Leax
|
cestitam mod
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 11:08:03
|
|
|
|
jovana13
|
bravo mod trudnice...! postavila sam silne albume al nemam moje slike u komp pa sam nasla zivotinjice
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 11:09:36
|
|
|
|
Leax
|
hvala pandina
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 11:11:43
|
|
|
|
Verolina
|
Ja ne mogu da komentarisem slike cestitam Mod
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 11:13:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?