Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:08:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: salle zasto si ga propustila?!!!! Pa da bi ga neka od vas osvojila, mi moderatori ne dobijamo nagradu za Zlatno drvce Lu
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:10:06
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: salle zasto si ga propustila?!!!! Pa da bi ga neka od vas osvojila, mi moderatori ne dobijamo nagradu za Zlatno drvce Lu kazite mi gde je, posto mi je dete opet jutros skratilo zivot, i omatorila sam u sekundi, preko mi je potreban eucerin, a sve ostale moje nagrade cu pokloniti nekome
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:10:13
|
|
|
|
Dada81
|
U lovu na zlato Ima li ko zlatno drvce
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:12:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Zar ima odredjeno gde je? Bas bi mi odgovarala jedna kremica
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:13:18
|
|
|
|
Pretty78
|
dadooooooooooo osetis li kako te punim poenimaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:13:42
|
|
|
|
Olga75
|
koliko sam pokapirala moze biti svugde i po forumima , u dnevnicima , albumina na sadrzaju kad smo kod sadrzaja , ajte tamo da lajkujete , to je cas posla , jos pokupite drvo i idu bodovi
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:14:24
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Zar ima odredjeno gde je? Bas bi mi odgovarala jedna kremica Nema Anck,samo leti sa teme na temu,koliko te noge nose
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:14:41
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja sam otvorila jos jedan album,a imam i dnevnik pa komentarisiteeee....
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:15:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Da, da , ispod članaka - like, send/share i drvo - 5 bodova
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:15:30
|
|
|
|
Pretty78
|
gde je sadrzaj sta je sadrzaj
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:15:59
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Ja sam otvorila jos jedan album,a imam i dnevnik pa komentarisiteeee.... sada cu te naci, ja uskoro ubacujem album, pa navalite
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:16:16
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: salle zasto si ga propustila?!!!! Pa da bi ga neka od vas osvojila, mi moderatori ne dobijamo nagradu za Zlatno drvce Lu kazite mi gde je, posto mi je dete opet jutros skratilo zivot, i omatorila sam u sekundi, preko mi je potreban eucerin, a sve ostale moje nagrade cu pokloniti nekome Skoro sam stigla,a pravim i dorucak uz prekide,naravno ,nista nije izgorelo Jesi pisala u razgovorima,Salle,sta je bilo jutros?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:16:53
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 gde je sadrzaj sta je sadrzaj clanci sa RR kad klik na veliko ringeraja izbaci ti tekstove , svaki lajk je bod
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:18:04
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 dadooooooooooo osetis li kako te punim poenimaaaaaaaaaaaaaaaaaa Blesoooooo jedna Nista ja nisam osetila
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:18:58
|
|
|
|
pandina
|
Ja punim gde stignem i koga stignem. Puuuno je albuma, pa izvinite ako ne stignem bas sve da vas napunim. Skuvala sam kafu, dete zaspalo, stan u haosu, a ja se bacam na gledanje slika.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:19:03
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: salle zasto si ga propustila?!!!! Pa da bi ga neka od vas osvojila, mi moderatori ne dobijamo nagradu za Zlatno drvce Lu kazite mi gde je, posto mi je dete opet jutros skratilo zivot, i omatorila sam u sekundi, preko mi je potreban eucerin, a sve ostale moje nagrade cu pokloniti nekome Skoro sam stigla,a pravim i dorucak uz prekide,naravno ,nista nije izgorelo Jesi pisala u razgovorima,Salle,sta je bilo jutros? napisala sam dnevnik... ma sve je ok, samo me je isprepadao
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:19:37
|
|
|
|
salle
|
imam novi album
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:19:53
|
|
|
|
isidora88
|
ajde, ajde punite me poenima
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:21:17
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: salle imam novi album Ja ga jos ne vidim...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:22:35
|
|
|
|
salle
|
valjda ce se uskoro pojaviti.... ili ga nadji kod mene
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:23:27
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Ja sam otvorila jos jedan album,a imam i dnevnik pa komentarisiteeee.... javi pristizu li poeni
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:24:55
|
|
|
|
Modessty
|
a kad se sheruje nešto na face? neki tekst i slično? Koliko to nosi?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:25:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: salle zasto si ga propustila?!!!! Pa da bi ga neka od vas osvojila, mi moderatori ne dobijamo nagradu za Zlatno drvce Lu Ja se primila
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:29:41
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Modessty a kad se sheruje nešto na face? neki tekst i slično? Koliko to nosi? share 3 boda + like 1 bod
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 10:31:32
|
|
|
|
pandina
|
Nemam fb
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?