Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:10:45
|
|
|
|
Shishica
|
Laku noc. Ne znam ni kako bi preuzela nagradu... A i ove Bosanke nas presisale..
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:11:31
|
|
|
|
Pretty78
|
stici cemo iiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhh
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:12:33
|
|
|
|
liliana
|
Joj, moje dete samo skače po meni i viče:"Mama, skupimo drvce!!!" Imamo drva za iduću zimu!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:12:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Pomagajte,neznam kako da ubacim dnevnik,već po treći put pišem i kada hoću da ga postavim obriše se,izludela sam više
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:21:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Do koliko traje danas? Ja bogme sutra vec necu moci ovoliko da budem aktivna kao danas Do ponoći
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:22:55
|
|
|
|
lesica
|
A od ponoći počinje sutrašnji dan
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:25:49
|
|
|
|
vikiveki
|
Ima li neka posebna procedura kada se upisuje prvi zapis u dnevnik?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:29:01
|
|
|
|
Maraj
|
jao, vidi ovi iz rr.ba nas "tuku" al za malo...
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:29:13
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: liliana Joj, moje dete samo skače po meni i viče:"Mama, skupimo drvce!!!" Imamo drva za iduću zimu!!! ma da su sadnice u pitanju nikla bi ogromna suma
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:31:20
|
|
|
|
Leax
|
Ja saljem zahteve za prijateljstvo ali nema odgovora tako da ili je nesto u kvaru ili ...?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:33:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: nata11 Lesice kada kliknem na tebe pise profil nedostupan. Ja to pricam ceo dan, poslala sam 100 zahteva a niko me nije prihvatio Nemojte ovako da šaljete tj. nemojte kliktati na profil, sada smo testirali, postoji greška. Šaljite pozive ovako: Uđete u: Moja Ringeraja Privatne poruke i Prijatelji Pretraživač prijatelja U polje Pozvani uneset__e nick, ili deo nicka (kod moderatora kucajte bez RR), izbaciće vam spisak, pa odaberete I onda - važno, ne klikćete na avatar ili nick, već desno na ikonicu prijatelja (DVE GLAVE I ZNAK + ) i tu šaljete, klik na potvrdi. Ajmo tako I pogledajte listu bodova kako sada dobroooo izgleda, svi imate šanse KLIK
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:33:04
|
|
|
|
degu
|
Ja sam uspela na 2 zahteva da odgovorim, i ja sam ih slala al se ništa ne dešava, ili me možda ne žele za prijatelja
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:33:30
|
|
|
|
Anoniman
|
moze li neko da mi pojasni ovu tabelu i ovu logiku Pojedinci, sakupljena RR stabla (ukupna lista) 1. Maryna1 774 2. mali_mis 496 3. vikiveki 460 4. dijana1 438 5. *Maki* 434 2. bebi13 1867
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:38:02
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR A od ponoći počinje sutrašnji dan Znaci ispocetka bodovi i sve? Izvinjavam se,nisma stizala mozda pazljivo citati ranije
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:38:14
|
|
|
|
isidora88
|
da li se zna sta osvaja koje mesto?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:39:23
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: degu Ja sam uspela na 2 zahteva da odgovorim, i ja sam ih slala al se ništa ne dešava, ili me možda ne žele za prijatelja ako hoces saljem ti zahtev da prihvatis pa bar da znam sta se desava
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:40:59
|
|
|
|
Pretty78
|
poslalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:41:04
|
|
|
|
salle
|
od koliko sati je jutros pocelo takmicenje? ja sam bila na netu oko 5, ali jos nije pocelo, pa me interesuje u koliko je pocelo?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:41:07
|
|
|
|
lesica
|
Isidora imaš nagradni fond,pročitaj tu sve piše. Jako je puno nagrada da bi se sve napamet znalo.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:42:05
|
|
|
|
Figaro88
|
Kako bi bilo lepo kada bi svi mi bili stalno ovako aktivni
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:43:43
|
|
|
|
lesica
|
Salle,jutros u 8 je počelo i za današnji dan traje do 24 h. A onda od 00.01 počinje sutrašnji dan i traje do 24. Uglavnom u petak u 16.00 je kraj.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:44:52
|
|
|
|
salle
|
hvala :*
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:45:14
|
|
|
|
degu
|
Leax poslala sam ja tebi, funkcioniše ovako kako je Dunja napisala
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:47:19
|
|
|
|
salle
|
ja uopste ne dobijam poene za napravljen album, dnevnik, prijateljstvo, samo za forum i ako komentarisen neku sliku, ili bilo sta dr
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 20:49:34
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 da li se zna sta osvaja koje mesto? Natavno, nacrtana detaljna tabela u pravilniku.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Test za trudnocuivakDa li vas je nekad izneverio test za trudnocu?Nikad (
74%)
Kada sam ga rano uradila (
21%)
Uvek (
5%)
Ukupan broj glasova: 62Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!