Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 12:34:38
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella IZVORNA PORUKA: liliana Vidim ja da će ovih 5 dana oko našehg kompjutera biti otimačina na 100 načina!!! Ja samo danas imam ,,voljno''. Tini ukidam igrice na 5 dana, MM ukidam kladionicu na isti vremenski period. Ovih 5 dana ovaj komp je samo moooooooooooj!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 12:37:11
|
|
|
|
Olga75
|
Isidora , Verus i Eugenija imaju toliko bodova zato sto se pise u teme koje su one otvorile pogledajte pravila jos jednom
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 12:38:31
|
|
|
|
snovi
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 kako verus i eugenija imaju najvise bodova kad njih ne vidjam vise na forumu,,,nista mi nije jasno Zato što pišete u temama koje su Veru i eugi otvorile
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 12:38:48
|
|
|
|
snovi
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 kako verus i eugenija imaju najvise bodova kad njih ne vidjam vise na forumu,,,nista mi nije jasno Zato što pišete u temama koje su Verus i eugi otvorile
< Poruku je uredio snovi -- 11.3.2013 12:40:27 >
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 12:39:45
|
|
|
|
snovi
|
Boduje se naravo, sve piše u pravilniku. Što više lajkujte i šerujte IZVORNA PORUKA: isidora88 meni nista nisu jassni oni bodovi da li se poduje lajkovanje nekih clanaka i kad se objavi na fb? sta znaci ono pojedincno ucesce i tako to? kako verus i eugenija imaju najvise bodova kad njih ne vidjam vise na forumu,,,nista mi nije jasno
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 12:40:15
|
|
|
|
Olga75
|
svako ko otvori temu na koju se pise ALI DA NISU DUPLE TEME dobija poene na svaki dat komentar
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 12:40:55
|
|
|
|
snovi
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: Cindarella IZVORNA PORUKA: liliana Vidim ja da će ovih 5 dana oko našehg kompjutera biti otimačina na 100 načina!!! Ja samo danas imam ,,voljno''. Tini ukidam igrice na 5 dana, MM ukidam kladionicu na isti vremenski period. Ovih 5 dana ovaj komp je samo moooooooooooj!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 12:43:24
|
|
|
|
Dada81
|
Ovo je opasna akcija Ma,koliko stignem,evo dete trazi da se igram sa njim,a njega nikada nisam odbila,iako je veliki ,treba poceti biti vise sam,neka razvija mastu (bar ovih 5 dana)
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 12:46:04
|
|
|
|
Torbica
|
Hahaha, Olga, pa ovo je zaraznoooooo!!!! Jovice, i moj svekar treba da naidje, mada, briga mene ko ce sta da misli... A gde vidite ko ima koliko poena?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 12:47:18
|
|
|
|
lesica
|
Otvaranje albuma sa fotkama i pisanje dnavnika vam donosi isto veliki broj poena,a na svaki komentar na vaš dnevnik,album... dobijate još poena.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 12:48:01
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Hahaha, Olga, pa ovo je zaraznoooooo!!!! Jovice, i moj svekar treba da naidje, mada, briga mene ko ce sta da misli... A gde vidite ko ima koliko poena? Torbice pogledaj desno pise ti klikni tu pa kada kliknes vidis liste
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 12:48:51
|
|
|
|
malenac76
|
bas zabavno :) super ideja :)
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 12:49:42
|
|
|
|
dijana1*
|
Znaci da pisemo dnevike
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 12:52:39
|
|
|
|
liliana
|
Jooooooooj, zene, koja je ovo navlakuša!!!!!!!! Tina mi ssedi u krilima i samo juri drvca po RR!!!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 12:53:32
|
|
|
|
lesica
|
Jel šaljete zahteve za prijateljstva?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 13:03:41
|
|
|
|
isidora88
|
ja saljem samo sto vise nece da se posalju zahtevi, kad kliknem na dodaj prijatelja nista se ne desava a da li se boduje kada ja dajem neki komentar na slike u albumu ili kad komentarise dnevnike?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 13:07:30
|
|
|
|
Olga75
|
samo da vam kazem da nas rr ba sije za nekih 4000 poena ajde da im pokazemo
< Poruku je uredio Olga RR -- 11.3.2013 13:08:10 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 13:09:23
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ja saljem samo sto vise nece da se posalju zahtevi, kad kliknem na dodaj prijatelja nista se ne desava a da li se boduje kada ja dajem neki komentar na slike u albumu ili kad komentarise dnevnike? Da, tu se dobijaju 3 boda, što više komentarišite dnevnike i albume.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 13:18:12
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sam sokirana kolicinom novih nikova ovde. Mislim, lepo je to, nagrade, sljive i sve ostalo, ali bas je bedak sto inace ne pisu ovde.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 13:22:09
|
|
|
|
lesica
|
Verka,možda počnu... Možda im se svidi ćaskanje o koječemu. I uzgred,Cind svaka čast za stablo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 13:22:53
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: Leax IZVORNA PORUKA: Torbica Hahaha, Olga, pa ovo je zaraznoooooo!!!! Jovice, i moj svekar treba da naidje, mada, briga mene ko ce sta da misli... A gde vidite ko ima koliko poena? Torbice pogledaj desno pise ti klikni tu pa kada kliknes vidis liste Hvala ti draga, bas sam plavusa!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 13:30:16
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Verka,možda počnu... Možda im se svidi ćaskanje o koječemu. Bilo bi lepo
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 13:36:08
|
|
|
|
Dana 72
|
E pa drage moje ja sam vec "uspela" da dobijem nagradu, Kaze mi muz "idi molim te skuvaj rucak, kupicu ti od tih nagrada sta hoces. Samo skuvaj nesto" Eto "nacina" kako jos mozete do nagrade
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 13:37:47
|
|
|
|
liliana
|
E, sad, mene zanima da li i ako se podele fotografije neke sa RR (mislim sa RR FB stranice) na Fb-i to donosi bodove, ili ne?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 13:38:19
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Dana 72 E pa drage moje ja sam vec "uspela" da dobijem nagradu, Kaze mi muz "idi molim te skuvaj rucak, kupicu ti od tih nagrada sta hoces. Samo skuvaj nesto" Eto "nacina" kako jos mozete do nagrade
|
Anketa
Urokljive zeneDa li se plasite da neko moze da urekne vase dete tako sto pomazi vas stomak ili dete a vi znate da osoba nije dobra?Ne, to je glupost (
65%)
Nije mi svejedno (
25%)
Da, verujem i pazim se (
11%)
Ukupan broj glasova: 93Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!