Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:17:27
|
|
|
|
Dada81
|
Uhh,meni ovo sve stvara tahikardiju koliko god se trudim da sam opustena,(ja sam za sve relax varijante i bez zurbe,a vecito negde zurim..)Sad bas i nisam ;oci mi k'o zapeta puska,a unutrasnji glas mi govori da radim sto i inace,poludecu od glasova u glavi sreca samo pa od pre koju nedelju ne radim,inace pored posvecivanja detetu sto mnogo volim da radim i posla koji sam imala zapostavila sam ovu nama dragu RR,a zato sam sada tu
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:18:03
|
|
|
|
Olga75
|
cure kuuul evo u ovom momentu ja imam 743 poena a nema me na listi i nema za nagrade , moderatori i admini ih ne dobijaju a clanice koje nisu aktivne ako se ko sto Dunja rece ne jave takodje ih nece dobiti a ovo je PRVI MEDJU JEDNAKIMA a trenutno nad RR ba sije za bobrih 4000 poena
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:18:20
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:18:38
|
|
|
|
Dana 72
|
Ja sam posavila temu " kad ste poslednji put nekome pomogli i u cemu" Nema komentara , sto sam i ocekivala. Jer smo postali dosta povrsni i sebicni. Pomoc je i to kad ustanes starijoj osobi u autobusu i sl .nemora toda budu neke "velike stvari" ili novac. Takvi smo ako mi tu nemamo "neku korist" nista od pomoci. Vise nas interesuje sta drugi "vole": da jedu , da piju. kako i gde se oblace pa da se takmicimo "ko je bolji u tome"
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:19:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Prihvatajte pozive što vam šaljem, to vam donosi bodove
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:19:56
|
|
|
|
dijana1*
|
Olga pa oni su ubedljivo bolji, jel da
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:20:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Jesu
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:20:58
|
|
|
|
Pretty78
|
pozive za sta.....i ja sam otvorila temu za osmi mart...pisite da dobijamo poJeneeeeeeeeeeeeeeee
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:21:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Malo kalkulišite, igrajte pametno
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:21:57
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Prihvatajte pozive što vam šaljem, to vam donosi bodove Daj Dunja,salji
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:22:27
|
|
|
|
Pretty78
|
a gde moze da se vidi koliko sta donosi poJena ?
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:22:56
|
|
|
|
Olga75
|
Dijana , pa ovo je tek prvi dan susticemo ih , ja ti kazem znaci : postovi , nove teme ( DA NISU DUPLE ) komentarisanje albuma , lajkovanje fotki , komentarisanje dnevnika , lajkovanje dnevnika , deljenje RR sadrzaja , postavljanje novih albuna , pisanje novih dnevnika ( koji su svima vidljivi ) skupljanje RR drva , sve to donosi poene
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:24:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 a gde moze da se vidi koliko sta donosi poJena ? Pretty u pravilniku imaš tabelu, sa svim aktivnostima I BODOVIMA. Idite na ono što donosi dobre bodove!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:24:53
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: Dana 72 Bravo moja Banjalucanko i ja sam tako mislila da to SVE vazi od danas al dobro. Nego mozda sve ovo posluzi u neke "druge svrhe" npr. cija RR pobedi tu je definitivno najveca stopa nezaposlenosti , pa mozda posle ovoga "nikne neko zlatno radno maseto" ZA POBEDNIKE Mislim da je ovo o nezaposlenosti mozda i presudno ovde ili gresim.. Kako god,zao mi sto puno beze bh!
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:25:39
|
|
|
|
Olga75
|
Priti evo KLIK
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:26:52
|
|
|
|
Pretty78
|
hvala...idem da studiram
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:27:28
|
|
|
|
Pretty78
|
Olga dala si mi spisak nagrada
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:28:52
|
|
|
|
New Mom
|
Ja stavljam hejt na ovo. Bez uvrede. Daleko od toga da nije lepo što je povećana aktivnost, ali ovako se previde teme gde mame stvarno trebaju savet ili pomoć.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:29:09
|
|
|
|
Olga75
|
ee pa da znas a bila sam ubedjena da tamo pise i sta koliko bodova nosi odoh da kopam pa ako me zverko ili matori ne pometu linkovacu ( kad je l nadjem ) i sta koliko poena nosi
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:29:11
|
|
|
|
dijana1*
|
Naravno da cemo ih stici
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:29:30
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 pozive za sta.....i ja sam otvorila temu za osmi mart...pisite da dobijamo poJeneeeeeeeeeeeeeeee e Pozive za prijateljstvo, sada svima šaljem, nego malo koči Hajmo šaljimo jedni drugima i prihvatajte pozive za prijateljstva, donosi dodatne bodove. Bolje vi meni šaljite jer onda vi dobijate 5 bodova a ja 3 (a ja svakako nemam prava na nagradu). Šaljite pozive nama moderatorima, šaljite jedni drugima. Prihvaćen poziv za prijateljstvo donosi 3 boda,
< Poruku je uredio dunja RR -- 11.3.2013 15:32:05 >
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:31:23
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 hvala...idem da studiram Evo Pretty Pravilnik u njemu imaš tabelu KLIK Kalkulišite. nećete valjda da nas pobedi RR.ba
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:33:35
|
|
|
|
Didy
|
Verovatno je vec sto puta pitano i odgovoreno, ali daj da i ja pitam - Gde i kako vidite rang listu?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:35:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Desno imaš zeleno polje, klikni tu, klikneš i raširi se polje, i onda klineš na PROVERI POPIS >>
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 11.3.2013 15:36:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja pregurah 2000 bodova
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
koje ime je najlepse po vama:pisuljicaTakodje napisati dole jer ne mogu da vidim odgovore u anketi :(Tara (
27%)
Masha (
32%)
Srna (
22%)
Lara (
19%)
Ukupan broj glasova: 78Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!