Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 16:45:21
|
|
|
|
bice devojcica
|
Ja glasam za 1
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 16:54:05
|
|
|
|
Verolina
|
Br 2 Divna, predivna pesmica. Tako se nekako nalazim u njoj
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 16:58:40
|
|
|
|
17 joka
|
2 divna pesmica
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 17:02:04
|
|
|
|
World
|
glasam za 2
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 17:45:28
|
|
|
|
Meisje
|
Glasam za dvojku
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 4.11.2012 7:47:48
|
|
|
|
sandrina 85
|
2
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 4.11.2012 7:52:27
|
|
|
|
MakiJ
|
broj 2
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 4.11.2012 8:59:58
|
|
|
|
maca821
|
glasam za br 2
< Poruku je uredio maca821 -- 4.11.2012 9:00:32 >
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 4.11.2012 9:12:30
|
|
|
|
Mery78
|
broj 2
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 4.11.2012 16:33:58
|
|
|
|
lilihip
|
IZVORNA PORUKA: aalisa RR 3. Prema staroj priči, beba je pre rođenja upitala Boga: - Kažu da me sutra šalješ na Zemlju. Ali kako ću se ja onde snaći ovako bespomoćna? - Odabrao sam anđele za tebe. Oni će te čekati i brinuti se o tebi. Svakog dana dana će se smejati sa tobom, dobijaćeš njihovu ljubav svakog dana i bićeš srećno biće - odgovorio je Bog. - Kako ću se s ljudima sporazumevati kad ne znam njihov jezik? - Tvoji će te anđeli naučiti jezik, pa ćeš se moći sporazumevati. Beba je podigla glavu i upitala: - Svi kažu da na Zemlji ima loših ljudi. ko će me štititi? - Tvoji anđeli ce te čuvati makar po cenu života - odgovorio je Bog. - Hoćeš li mi barem reći njihovo ime? - upita beba. - Nije važno kako se zovu. Ti ćeš ih zvati MAMA i TATA - odgovori Bog. prelepo, glas za 3.
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 4.11.2012 21:50:19
|
|
|
|
lalojedac
|
lilihip hvala ja glasam za 1
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 5.11.2012 0:18:16
|
|
|
|
degu
|
2 uh sva sam se naježila i sve zamislila
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 5.11.2012 11:44:31
|
|
|
|
little_one
|
broj 2 definitivno
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 5.11.2012 21:24:49
|
|
|
|
lidija 011
|
glas za br. 2
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 5.11.2012 21:29:38
|
|
|
|
lidija 011
|
broj 2
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 7.11.2012 11:30:42
|
|
|
|
aalisa
|
Požurite glasajte još danas
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 8.11.2012 13:44:15
|
|
|
|
aalisa
|
Cestitamo autorki pobednickog komentara, a to je Pcelica Lena Pcelica Lena posaljite mi na pp podatke - ime, prezime, adresu i broj telefona. 2. Sanjala sam noćas lice jedne male devojčice. Kovrdzica crna, mala na ramenu mom zaspala. Ja je mazim, ljubim oči i zamisljam kad ce doći. Rumen obraz, nosić prća takva biće moja Svrća. I digoh se da test rešim i ni u cemu ne pogrešim, da dobijem nagradicu i javi dam devojčicu. Neću sanak više sniti mamica ću stvarno biti. Te pločice njeno ime nose ime bebe kovrdzave kose.
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 8.11.2012 15:00:50
|
|
|
|
Meisje
|
Bravo,nek bude korisno
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 8.11.2012 17:05:07
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala cure od srca, pa da vas obradujem uz pomoc ovog testa :)
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 8.11.2012 17:16:35
|
|
|
|
aalisa
|
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 8.11.2012 23:35:12
|
|
|
|
imperial
|
Čestitamo pčelice,poklon je zaista vredan
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 9.11.2012 4:07:26
|
|
|
|
17 joka
|
Pčelka, čestitam da nas obraduješ uskoro
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 15.11.2012 23:44:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Cure hvala puno, ali nista bez vasih glasova , Stigle su samo da vam javim. Presrecna sam zbog njih :) Hvala vam jos jednom od srca
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 17.11.2012 2:23:11
|
|
|
|
17 joka
|
Pčelka
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 28.1.2013 18:21:24
|
|
|
|
nata11
|
< Poruku je uredio nata11 -- 28.1.2013 18:24:39 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?