Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 12.10.2012 14:40:01
|
|
|
|
aalisa
|
IZVORNA PORUKA: imperial Prijavila sam se i spremila divnu pesmicu Super imperial
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 23.10.2012 22:39:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Prijavite se
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 27.10.2012 13:34:00
|
|
|
|
lalojedac
|
gde se prijavljujemo i sta treba da se odgovori...meni je ovo jedina sansa da uspem da ubodem plodni dan ako nista ne uradimo,moracemo da uzmemo 5 kredit pa da nastavimo vto pricu,bas bih volela da probam sa ovim tracicama
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 27.10.2012 14:30:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Lalo, na dnu teksta imaš link na anketu, i obavezno kada rešiš anketu napiši neki sladak komentar ispod, jer on ulazi u takmičenje KLIK
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.10.2012 14:31:10 >
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 29.10.2012 14:01:19
|
|
|
|
lalojedac
|
poslala sam dunja,hvala,nadam se da sam se dobro snasla.
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 30.10.2012 10:36:11
|
|
|
|
aalisa
|
Prijavljujte se! Uskoro počinje glasanje
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 30.10.2012 12:30:34
|
|
|
|
snovi
|
Baby Time je odličan, prijavila se i ja
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 30.10.2012 14:15:01
|
|
|
|
lalojedac
|
i ja se prijavila,ne znam da li je stigla prijava
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 30.10.2012 14:23:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Lalo je ne vidim prijave, tek na kraju meseca pošalju programeri na adresu moderatorki aalisa RR.
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 1.11.2012 9:48:18
|
|
|
|
lalojedac
|
ok dunja,izvini,nadam se da sam se prijavila,sad nam je preko potreban baby time
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 14:57:39
|
|
|
|
aalisa
|
IZVORNA PORUKA: lalojedac ok dunja,izvini,nadam se da sam se prijavila,sad nam je preko potreban baby time Draga lalojedac, prijava je tu
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 15:00:41
|
|
|
|
aalisa
|
Dragi naši slede komentari...
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 15:02:41
|
|
|
|
aalisa
|
1. ZELJA Imam jednu zelju,a ona je jaka, volela bih da zatrudnim i rodim decaka. Ali tata hoce devojcicu,da ima plave okice i crnu kosicu. Da se niko ne ljuti,krevetac ih ceka, neka budu blizanci<i bata i seka>!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 15:04:29
|
|
|
|
aalisa
|
2. Sanjala sam noćas lice jedne male devojčice. Kovrdzica crna, mala na ramenu mom zaspala. Ja je mazim, ljubim oči i zamisljam kad ce doći. Rumen obraz, nosić prća takva biće moja Svrća. I digoh se da test rešim i ni u cemu ne pogrešim, da dobijem nagradicu i javi dam devojčicu. Neću sanak više sniti mamica ću stvarno biti. Te pločice njeno ime nose ime bebe kovrdzave kose.
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 15:06:37
|
|
|
|
aalisa
|
3. Prema staroj priči, beba je pre rođenja upitala Boga: - Kažu da me sutra šalješ na Zemlju. Ali kako ću se ja onde snaći ovako bespomoćna? - Odabrao sam anđele za tebe. Oni će te čekati i brinuti se o tebi. Svakog dana dana će se smejati sa tobom, dobijaćeš njihovu ljubav svakog dana i bićeš srećno biće - odgovorio je Bog. - Kako ću se s ljudima sporazumevati kad ne znam njihov jezik? - Tvoji će te anđeli naučiti jezik, pa ćeš se moći sporazumevati. Beba je podigla glavu i upitala: - Svi kažu da na Zemlji ima loših ljudi. ko će me štititi? - Tvoji anđeli ce te čuvati makar po cenu života - odgovorio je Bog. - Hoćeš li mi barem reći njihovo ime? - upita beba. - Nije važno kako se zovu. Ti ćeš ih zvati MAMA i TATA - odgovori Bog.
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 15:07:29
|
|
|
|
aalisa
|
4. Super bravo za sponzore u RR!!!
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 15:08:11
|
|
|
|
aalisa
|
5. Hoćemo i mi Baby Time.
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 15:09:21
|
|
|
|
aalisa
|
6. Poklon je divaaaaaan, to nam treba.
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 15:10:08
|
|
|
|
aalisa
|
7. Pozdrav svima, divno je učestvovati!
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 15:10:37
|
|
|
|
aalisa
|
8. Super ste
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 15:11:12
|
|
|
|
aalisa
|
9. Prijavili se :)
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 15:11:59
|
|
|
|
aalisa
|
10. Baby Time želimo mi, da nam dan bude finiji.
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 15:15:01
|
|
|
|
aalisa
|
Izvolite, glasajte za jedan komentar koji vam se najviše dopada a njegovog autora će naš dragi sponzor - Pharmanova, nagraditi kutijom Baby Time.
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 16:16:54
|
|
|
|
imperial
|
Ja glasam za 1.
|
|
|
|
RE: Osvojite Baby Time-kućni test za ovulacij... 2.11.2012 16:43:06
|
|
|
|
MASHKA
|
2
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?