Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 16.10.2012 13:27:20
|
|
|
|
Tatamata
|
Izvini Unina mama, ispravljeno je!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 16.10.2012 13:28:14
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 16.10.2012 13:43:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala..
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.11.2012 15:24:32
|
|
|
|
jovana13
|
da li mogu da posaljem porodjajnu pricu cini mi se da neko vreme nije radila ta rubrika?
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.12.2012 14:48:28
|
|
|
|
mlada_mama
|
ja sam svoju poslala prije 4 dana, da li ce biti objavljena ili da saljem opet, hvala
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 5.1.2013 2:23:58
|
|
|
|
sunceee
|
evo i ja svoju poslah :) otpali mi prsti kucajući, nemoj da niste objavili :P i nemoj da niste čitale :P šalim se malo, i nadam se da će nekome moje iskustvo koristiti... :)
< Poruku je uredio Ana RR -- 27.1.2013 18:01:06 >
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.1.2013 17:28:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Idemo redom "Ja sam uspaničena, ne mogu od bola da guram kako treba. Babica mi kaže da će na žalost morati epiziotomija opet, očigledno beba ne može da prođe. Ovaj put sečenje boli ..." Ovde možete videti kompletnu porođajnu priču br. 2 od New Mom KLIK Napišite nam vašu prođajnu priču
< Poruku je uredio Ana RR -- 27.1.2013 18:03:33 >
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.1.2013 17:43:15
|
|
|
|
jovana13
|
tek je 2 puta napisan il samo ja tako vidim
< Poruku je uredio Ana RR -- 27.1.2013 18:03:51 >
|
|
RE: ...i moja porodjajna priča 27.1.2013 17:50:33
|
|
|
|
dunja RR
|
New mom ima dve porođajne priče, jel na to misliš ili?
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.1.2013 17:58:20
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR New mom ima dve porođajne priče, jel na to misliš ili? Ista priča ide 2 puta jedna za drugom, treba jednu obrisati.
< Poruku je uredio Ana RR -- 27.1.2013 18:04:12 >
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.1.2013 18:06:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Sunceee, molila bih te da ne menjaš naziv teme. Kada otvoriš polje za odgovor, napišeš svoj tekst a naslov ne menjaš. Tnx.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.1.2013 19:20:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Stiže sledeće priča - napisala mlada_mama "Gledam CTG i vidim da su njoj otkucaji u sekundi pali sa 140 na 97... tu sam mislila da ću umrijeti. Zovem, vrištim, doktoreeeee, sestroooooooo, oni iz daljine govore DIŠI!!! ja opet zovem, i vičem CTGGGGG! Oni dolaze, vide jaki bolovi i počinjemo." Kompletna priča KLIK
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.1.2013 19:21:15 >
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.1.2013 19:41:27
|
|
|
|
jovicaa
|
a sta tacno od podataka treba da napisemo i saljemo preko meila?
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.1.2013 20:00:30
|
|
|
|
jovana13
|
jovice na prvoj strani imas objasnjenje
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.1.2013 21:52:40
|
|
|
|
dunja RR
|
U kom obliku napisati porođajnu priču? Kopirajte tekst u mail i popunite ga svojim podacima. Napišite nam svoju porođajnu priču. Dajte Ringeraji dušu, kao što ste to i do sada činile... Ringerajin korisnik: nick sa Ringeraje.rs Datum: mesec i godina Tip porođaja: carski rez / prirodni porođaj / ... Broj dana u porodilištu: brojem Porodilište: naziv porodilišta i mesto Ocena porodilišta: od 1 do 5, gde je 1 najniža, a 5 najviša ocena Komentar ocene: napišite rečima Saglasna sam da se moja priča objavi na mestima gde se Ringeraja oglašava: DA ili NE Molimo da koristite sva slova, uključujući š đ ž č ć :) Možete nam poslati i sliku iz porodilišta, za objavu uz vašu priču. Priću i potrebne podatke poslati na mail adresu: porodjajne.price@ringeraja.rs. To nije mail adresa sa koje ćete dobijati odgovor administratora, prosto, nije adresa za dopisivanje, već samo adresa koja će pomoći da vaša priča dospe na Ringeraju, na deo portala na koji smo dali link. Takođe, bitno je da znate da navedeni mail služi isključivo za porođajne priče, sve ostale probleme i dalje šaljite na info@ringeraja.rs. Jovice mila, evo
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.1.2013 21:55:57 >
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.1.2013 22:06:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Bio bi red da i ja napišem svoju porođajnu priču
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.1.2013 22:15:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Anči
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.1.2013 22:19:26
|
|
|
|
dunja RR
|
A sada Mama Dunja: Moja porođajna priča "Guram jednom, a jedan doktor mi gura stomak. Ja mu govorim, slobodno jače, on se smeje. Guram drugi put, govore mi da izlazi i da me seku sa leve strane, a ubzo zatim vidim nesto malo, krvavo sto plače." KLIK
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.1.2013 23:41:23
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: sunceee evo i ja svoju poslah :) otpali mi prsti kucajući, nemoj da niste objavili :P i nemoj da niste čitale :P šalim se malo, i nadam se da će nekome moje iskustvo koristiti... :) Evo priče sunceee: Moja porođajna priča "Ne ideš ti nigde, penji se na sto, za 10 min si gotova". "A epidural, hoću epidural, ne mogu bez epidurala". "Ma kakav epidural, ti si najgore prošla, sad ćeš da se porodiš" ... KLIK
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.1.2013 23:53:15
|
|
|
|
Azra_
|
Bravo za sve mame koje dele sa nama na forumu svoja iskustva i porođajne priče. Ja kao da sam bila drogirana... Znam da mi je vodenjak pukao nakon dočeka Nove godine, u 03h, da sam oprala kosu i sredila se i u porodilištu bila nešto pre 4h. Odjekivali narodnjaci! Nigde žive duše. Bolove nisam imala do 13-14h, onda krenulo. Porodila se u 18h. Ničega se ne sećam. Tolika doza straha, adrenalina, uzbuđenja... Pa kad mame sve lepo napišu , u toliko sati se desilo ovo, pa u toliko me pregledali, pa ja u toliko opet zvala dr....divim se zaista... Ja kao da sam bila pijana. Kad su mi doneli bebu, je ga uzela u ruke, a sestra mi kaže ˝pa poljubi ga!˝ :-), a ja kao u školi, ljubim ga, da me učiteljica ne bi kritikovala. Čudni neki osećaji... Tad i nikad više. Zato je divno kad neko može da napiše svoju priču. Maštala sam da ću jednog dana i ja podeliti svoju sa vama, ali ništa od toga. :-(
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.1.2013 23:57:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Najlepši poklon za Novu godinu Hvala svim devojkama koje su sa nama podelile svoje divne priče, a hvala i onima koje će to tek uraditi, jedva čekamo. Pišite ..
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 28.1.2013 0:09:24
|
|
|
|
jovicaa
|
hvala dunja cim stignem, napisacu..
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 28.1.2013 1:02:32
|
|
|
|
dunja RR
|
Važi mila
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 28.1.2013 8:06:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Uhh ja bih trebalo da napišem tri porodjajne priče ali nemam toliko vremena, zato ću napisati za sada samo iskustvo sa zadnjim porodjajem naravno kad ugrabim malo slobodnog vremena....nisam znala da postoji ova tema,baš je odlična
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 28.1.2013 14:19:49
|
|
|
|
jovicaa
|
mene su deca pocastila istovremenim spavanjem, a svekrva ruckom, pa sam i ja silno inspirisana za pisanje napisala i poslala svoju drugu porodjajnu pricu..
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?