Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.1.2013 9:41:46
|
|
|
|
blum
|
Čekalice moje ja sam ovaj mjesec radila folikulometriju ,ciljane odnose i nakon toga utrogestan. Eeee sad pojavili su mi se neki nesvakidašnji simptomi 7 dan posle ovulacije prilikom odnosa sa mm tako me je jako probolo sa lijeve strane čitavom dužinom oko jajnika dasam naglas jauknila (odnos nije bio grub) i nemam nikakve upale niti infekcije. Sinoć me je kroz lijevu dojku ,zatezalo tačno sam osjetila kanal gdje ide mlijeko . E SAD POSTO NIGDJE NISAM PROČITALA OVAKVE SIMPTOME JA SAM MOŽDA malo (malo više) fiju-fiju
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.1.2013 10:17:03
|
|
|
|
Jole84
|
Štetice,Ksenči,Blum navijam jako žene Kad padaju testići?
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.1.2013 10:29:28
|
|
|
|
blum
|
Ehh moj testić će da bude doktor uoči neočekivane imam kontrilu pa moraće makar vidjet zadebljanje ako ima išta .
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.1.2013 11:44:34
|
|
|
|
Sonreir
|
Stetice, ja cekam da nam napises nesto lepo i pozitivno Vucem te jakooo!
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.1.2013 13:43:44
|
|
|
|
IvaSale
|
Cekalice moje,hvala puno na divnim zeljama . Nadam se da sve koje cekate odredjeni datum kao i ja,da cemo se radovati zajedno . Meni se jako smanjila zelja za hranom,temperatura mi svaki dan raste,jutros mi je bila 36 sa 8. M bi trebala da dobijem za koji dan,ali se jakoooo nadam da je nece biti nego . Moja seka je vec trudna drugi put,a ja jos nijednom. E pa vreme je da i ona postane tetka .
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.1.2013 15:28:02
|
|
|
|
Štetica
|
Devojke hvala na podrsci,puno mi znaci. Nazalost moram da vas razocaram jer je beta 0.18. Sve simptome koje sam imala prebacicu na listu pms-a.
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.1.2013 16:01:32
|
|
|
|
Sonreir
|
Zao mi je, Stetice, tvoji simptomi su bas obecavali, licili su na prave trudnicke Eto sta sve moze nasa luda glava od prevelike zelje Skupi snage, bices i ti mama
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.1.2013 18:32:08
|
|
|
|
Dakica79
|
Ksenix meni je stigla jos preksinoc ali nisam htela da vas smorim sa time samo sam prigvirila da vidim ima li kod vas novih simptoma ili pijem Virak Ocajnicu i Zdravac i prvi put nisam osetila ciklus,a grudi su mi narasle i dalje mislim da je zbog Virka,caj je fantastican prvi put u svom zivotu nisam popila analgetik inace taj dan kada stigne jedva i hodam i pored leka,nego da ne masim temu,Kseniks radi test sto pre nemoj da mucis svoju dusu ja se nadam tvojim Stetice bice samo napred novi je ciklus nova sansa Trudnjace vucite nas jakooooo ovog ciklusa u prvo Sve vas pozdravljam divne ste sve.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 24.1.2013 23:15:59
|
|
|
|
Jole84
|
Štetice,Dakice žao mi je idemo dalje devojke
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.1.2013 1:26:50
|
|
|
|
Ksenix
|
Drage moje, samo da se javnem... Dakice, Stetice, bas mi je zao...ali, sta je, tu je...malo ili malo vise tuge, pa moramo dalje..nazad nema Kod mene nista novo...malo me hvata nervoza zbog blizine termina, ali, nedovoljno da bih posegla za testom...stvarno mislim da cu dobiti...pojavile su se i bubuljice.. Imam jos dva dana do 14. dpo...pa cemo videti..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.1.2013 11:31:18
|
|
|
|
Azra82
|
Ksenix draga Nadam se da ce ovaj mjesec da budu
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.1.2013 11:38:20
|
|
|
|
Sonreir
|
Dakice, zao mi je sto ti je stigla M, bice prilike sledeceg meseca Blum, da li imas dece? Neke zene koje su vec radjale i dojile, opisuju osecaj u grudima kao onaj kad nadolazi mleko. Nekima je to i neko blago strujanje u grudima bio simptom trudnoce, posto grudi nisu vise tako jako osetljive posle dojenja. Srecno! Ksenix, draga, onda ti ipak nisi dovoljno nervozna kad jos nisi uradila test Meni su na 10dpo prestali svi simptomi, splasnuo mi je stomak, grudi su se izduvale kao da mi je stigla M i tada sam se ja isplakala sto nisam trudna Tako da, draga moja, nista nije sigurno, osim cistih gaca
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.1.2013 12:32:08
|
|
|
|
Ksenix
|
Blum, a kada ti je neocekivana? Navijam za Azra, hvala, draga...videcemo Son, i nisam nervozna...tek-tek, da overim Necu raditi test do 28.1., pd uslovom da ne dodje do tad.. Kako si ti, trudnice? Sve vas
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.1.2013 13:33:18
|
|
|
|
blum
|
sonreir imam jedno od 7god. ali ovo drugo neće nikako evo već par godina se mučimo danas mi je 9dpo a to mi se desilo samo preksinoć i samo na jednoj dojci tačno sam osjetila kanal tačno kroz centar dojke uhhhh sad si me bacila u razmišljanje
< Poruku je uredio blum -- 25.1.2013 13:36:14 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.1.2013 13:35:23
|
|
|
|
blum
|
ksenix treba da dobijem 30 ili 31 ali ja imam i kontrolu kod dr. 31 pa kozna dali cu je dočekati bez zato test neplaniram raditi
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.1.2013 13:56:32
|
|
|
|
blum
|
a daa zaboravih vam reći sinoć me je bockalo nesto sa lijeve strane ali samo najednom mjestu u donjem dijelu maternice al ja strumastično umišljam izgleda
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.1.2013 16:12:53
|
|
|
|
Pippa
|
Ja dobila prekjuče Čim prodje ova bacamo se novu akciju.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.1.2013 21:45:09
|
|
|
|
Ksenix
|
Blum, bice mi mnogo drago da je i tvoj osecaj ispravan, kao i kod Son Pippa, zao mi je...a cim prodje, istog momenta navalite Kod mene nista spec., osecam temp., jeza me drma...sutra i prekosutra su kriticni dani
< Poruku je uredio Ksenix -- 25.1.2013 21:51:27 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 25.1.2013 21:55:14
|
|
|
|
17 joka
|
jako
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 26.1.2013 20:54:32
|
|
|
|
Pippa
|
Ksenix drzim palceve!!!
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.1.2013 0:48:18
|
|
|
|
2403991t
|
cao svima, meni je danas bio poslednji dan i ja i decko planiramo da ovih dana poradimo na bebi :) ako imate neki savet dajte :) nadam se da cu za 3 4 nedelja da se javim sa nekim simptomima. navijam za sve vas koje ocekujete
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.1.2013 10:02:41
|
|
|
|
Ksenix
|
240.., dobrodosla! Heh...saveta uvek ima, a najbolji je da imate odnose bar svaki drugi dan i da uzivate u tome Kakvi su ti ciklusi? Srecnoooo
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.1.2013 11:51:02
|
|
|
|
2403991t
|
Hvala :) bili su nederovni, pasam pila diane 35 godinu dana i kao su se sredili, videcemo.. :)
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.1.2013 14:38:54
|
|
|
|
blum
|
ksenix kakvo je stanje kod tebe danas ja cinimise nemam vise nikakvih simptoma
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 27.1.2013 15:01:49
|
|
|
|
Ksenix
|
Pisala sam na crticama...stigla danas...smorila sam se, iako sam je ocekivala... A i bila sam bolesna ceo januar, jos i ta kandida...verujem da mi organizam i nije bio u dobrom stanju... bice bolje.. Blum, tvoj nestanak simptoma mozda i nije tako los znak...i Son kaze da su joj se grudi i stomak izduvali 10.dc. pa se smorila...ali, eto, sve je na svom mestu
|
|
|
Anketa
Ime za decakaBreskvaKoje vam je najlepse?Petar (
27%)
Pavle (
25%)
Konstantin (
14%)
Saša (
16%)
Maksim (
10%)
Demijan (
7%)
Ukupan broj glasova: 382Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!