lalojedac
|
nas uvek zove Milica,ona je sestra,i nikad nam ne daju objasnjenje,budem u soku i dok se opasuljim oni prekinu vezu...sad sam bila zatecena i ona se izvinula par puta,kao nisu krivi,profesor mora na put,i nije tu do 5 februara,pa kao jel moze za tad da vam zakazemo,ja reko pa naravno,zakazuj sta me pitas?! ne znam,u pocetku je bilo super,e onda su krenuli tako bez puno objasnjenja da nam saopstavaju vesti,nemam pojma sta im je,kad npr.bude nesto za zamrzavanje nikad nam ne kazu koliko ima,samo bilo je malo i zamrznuto je,i to zovu muza uvek. Ne znam,mozda ja previse ocekujem,pa mi je cudno,ma nije mi problem nista ali jeste veliki problem cekanje i odlaganje,jer da smo to hteli mi ne bi krenuli kod njih. Mislim imamo zamrznute 2 ture i tad su rekli da je to to,pa kad smo otisli oni mu ukljucise novu terapiju i to 6 nedelja,pa prodje i to i nema nista,vratio se na azzo,i sad smo zbunjeni i uplaseni i vec 3 meseca nismo isli,nisti pije sta,samo cekamo slobodan termin,pa i kad ga ima,oni ga pomere! Bice bolje da nam uspe prva,jer ovo nerviranje me nervira
|