Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.1.2013 16:16:06
|
|
|
|
lalojedac
|
dace Bog mei,prasi me,vuci,ma sta god samo da uspem kao i sve devojke koje su u postupku
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.1.2013 20:52:40
|
|
|
|
alex88
|
uspeces lalo,mozda cemo zajedno u aprilu po svoje ,drzim ti fige za 23,da te ubace u program.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 15.1.2013 20:54:29
|
|
|
|
alex88
|
jelo za koju kliniku si se odlucila,jer jevremovu?srecno
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.1.2013 10:44:06
|
|
|
|
lalojedac
|
alex to bi bilo divno,dace Bog zene ja sam se razbolela kao i muz,da li ce mu to uticati na rezultate? i da li necu naskoditi zenama tamo ako odem sa virusom,doduse verovatno ce me proci do sl.nedelje ali brinem i za muza..ionako je opet 0,sad mu jos fali i ovo
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.1.2013 11:05:18
|
|
|
|
jela 76
|
IZVORNA PORUKA: alex88 jelo za koju kliniku si se odlucila,jer jevremovu?srecno Ne Alex, već za Spebo.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.1.2013 11:10:42
|
|
|
|
jess021
|
jelo, srecno!!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.1.2013 12:42:05
|
|
|
|
alex88
|
neka pije sto vise vitamina i caja,koiko sam citala prehlada moze da utice na rezultate spermograma,nadam se da nece u vasem slucaju,bas sad naso da vas snace glupi virus.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.1.2013 12:47:23
|
|
|
|
alex88
|
Jelo bas lepo sto mozes sam da biras kliniku,to nisam znala,mislila sam da oni odredjuju.Nas je prof. u leskovcu pitao zasto se ne prijavimo za besplatnu vantelesnu,sto bi retko ko pitao,to ukazuje na njihovo postenje i da im nije u interesu samo da ti uzmu novac(kao neki)vec da ti pomognu da ostvaris svoj cilj.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.1.2013 14:17:38
|
|
|
|
jela 76
|
IZVORNA PORUKA: jess021 jelo, srecno!! Hvala jess! Navijam i ja za sve vas!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.1.2013 15:30:35
|
|
|
|
gradinar
|
Evo i mene posle duze vremena. Razdragana, srecno u LE i da nam se vratis Svima ostalima koji ulaze u program, puno srece i da vec jednom zatrpamo ovaj forum sa vestima o !
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.1.2013 20:41:09
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala drage moje,pijemo revitu,voce,cajeve,ma svasta,ali gde nadje bas sad?bez veze!no,dobro,sta je tu je. gradinar pa gde si ti? kako si? sta ima?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 16.1.2013 22:59:08
|
|
|
|
mala_82
|
Lalo proci ce ta prehlada do 23 bice to sve ok navijam jako da saznas konacno nesto lepo Gradinar kako si ti dokle si stigla?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.1.2013 10:10:35
|
|
|
|
gradinar
|
Mene su praznici totalno odvojili od racunara - slavlja, gosti, krkanluk, ma verujem da ste slicno i vi prozivljavale. Bockam se (ne da muz ima laku ruku ) i verovatno cu sledece nedelje biti u LE. Malo smo uzbudjeni, trenutno pravimo kolekciju filmova za opustanje u LE! Zenske puno od mene!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.1.2013 10:22:21
|
|
|
|
jela 76
|
IZVORNA PORUKA: gradinar Mene su praznici totalno odvojili od racunara - slavlja, gosti, krkanluk, ma verujem da ste slicno i vi prozivljavale. Bockam se (ne da muz ima laku ruku ) i verovatno cu sledece nedelje biti u LE. Malo smo uzbudjeni, trenutno pravimo kolekciju filmova za opustanje u LE! Zenske puno od mene! Draga kad si počela i kako? Kontacepcija, pa stimulacija, ili...?
< Poruku je uredio jela 76 -- 17.1.2013 10:23:33 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.1.2013 21:47:39
|
|
|
|
gradinar
|
Bas tako Jelo, kontracepcija, pa stimulacija, mikroginon i diferelin. Od novembra sam pocela sa kontracepcijom, a u januaru sa bockanjem.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.1.2013 23:03:48
|
|
|
|
maka...
|
Evo i ja da se pridruzim.Citala sad sto puta ovaj forum i dao mi je ogromnu nadu.Sve ste divne a najvise se zahvaljujem Alexis89 koja je sve lepo objasnila,njen *referat* sam procitala milion puta .Imam 28 god. 2006 sam imala vanmatericnu trudnocu i odstranjen mi je jedan jajovod dok se posle god dana zbog priraslica drugi slepio tako da nam je jedina opcija VTO.Bila sam u Spebo sredinom decembra i VTO nam je zakazana za mart.Jedva cekamo,nadamo se najboljem .Drugih problema nemamo,mladi smo.Doktor nam je ulio veliku nadu kad nam je rekao da ako nekome moze da uspe to smo mi zbog svih pozitivnih okolnosti koje nam idu u prilog.Svim buducim zelim uspeh i puno optimizma.Toliko od mene za sada,veliki pozz za sve hrabre dame
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 18.1.2013 23:53:35
|
|
|
|
alex88
|
Mako dobrodosla i puno sreca u martu,kad kreces sa kontracepcijom, stimulacijom?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.1.2013 1:07:28
|
|
|
|
maka...
|
Alex88 hvala ti puno od .Ocekujem 24. pa su rekli da im se javim.Ostalo mi je jos da uradim hormone iz krvi sto se rade drugog dana i ako budu u redu nadam se da cu krenuti sa kontracepcijom do kraja meseca. Tebi je zakazana aprila? Mnogo mi je drago sto je Spebo na listi klinika koja radi Vto o trosku drzave,mi smo otisli sa odlukom da platimo ali nam je doktor rekao da bi vise voleo da idemo o trosku drzave pa cemo se potruditi da do pocetkom marta kad pocnem sa bockanjem da predamo papire za besplatnu vto i da zadrzimo termin u martu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.1.2013 9:44:16
|
|
|
|
lalojedac
|
maka dobrodosla i želim ti puno uspeha! joj blago vama,vi to brzo idete a mi krenuli još u junu i ništa nam nisu rekli kad ćemo mi,nikako da se javi neko ko je imao situaciju kao mi,loš spermogram,malo me brine što ništa ne pominju,samo bockaju muža i zamrzna ako ima nešto i to je to. nikako da nam kažu nešto,bar okvirno,tako da velike nađe polazem u sredu i da čujem bar nešto novo!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.1.2013 10:02:00
|
|
|
|
koalica72
|
Devojke, evo i mene posle dužeg vremena. Novim drugaricama želim dobrodošlicu, svima mnogo sreće i mnogo zdravih bebica. Ja sam juče bila kod one Majre u Bg-u i još ne mogu da se saberem. Po njenom viđenju ni jedan hormon mi nije dobar. Užas! Lalo, lečite se prirodno, nikako ferveks. Pokazalo se da loše utiče na spermiće.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.1.2013 10:05:27
|
|
|
|
mala_82
|
Mako dobro dosla i srecno u martu. Koalice draga kako si sta se desava kod tebe sta ces i kako dalje? Lalo sigurno ces cuti nesto konkretno u sredu navijamo za to.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.1.2013 10:58:00
|
|
|
|
koalica72
|
Dobro sam Mala. Slava, ovi praznici i gužva na poslu su mi malo odvukli pažnju. Plan mi je da, po savetu iz Le, uradim histeroskopiju, kariotip i neke 4 gen.mutacije na trombofiliju, pa onda ponovo u akciju. Mislila sam da u međuvremenu ubacim i malo neke alternative, rekreaciju...., ali me je ova Majra skroz demoralisala. Od situacije da su problem samo moje godine i povremeno ne baš sjajan spermogram, što je konstatovalo 5 lekara, došla sam do toga da su mi po njoj svi hormoni u haosu već godinama. Nisam pametna! Šta ti radiš, šta planiraš?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.1.2013 11:03:56
|
|
|
|
daca77
|
Koalice, a da li je nesto predlozila da uzimas kako bi sredila hormone?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.1.2013 11:15:09
|
|
|
|
nata11
|
Mene interesuje kada ste pozvale za koliko su vam zakazali pregled? Koliko ste dugo cekali? I u kom mesecu leti im je odmor?
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.1.2013 11:30:43
|
|
|
|
koalica72
|
Daco, ona je navodno samo dijagnostičar, mada sam čula da je nekima savetovala neku mumie smolu. Meni ne. Rekla je da moram da uradim hormone 2,7,14 i 21 dc i da sa njima idem kod ginekologa. Ja pitam kod kog. Bila sam bar kod 5, uključujući i komisiju za vto u NF i niko nije rekao da nisu ok. Ona kaže, kod onih koji su radili vto i nije uspelo. Neprijatna je, imaš utisak da te grdi! Nisam pametna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Trudnoca i prevaraPansophiaAko bi vam muz u toku trudnoce saopstio da ima sex sa drugom zenom, da li biste prekinule trudnocu ili biste ostavile njega?Prekinula bih trudnocu i njega bih ostavila (
9%)
Nastavila bih trudnocu, a njega bih ostavila (
79%)
Ostala bih u braku i nastavila trudnocu (
12%)
Ukupan broj glasova: 92Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!