|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac
15.1.2013 16:16:06   
lalojedac
dace Bog mei,prasi me,vuci,ma sta god samo da uspemuser posted image kao i sve devojke koje su u postupkuuser posted image

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 926
15.1.2013 20:52:40   
alex88
uspeces lalo,mozda cemo zajedno u aprilu po svojeuser posted image user posted image user posted image ,drzim ti fige za 23,da te ubace u program.

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 927
15.1.2013 20:54:29   
alex88
jelo za koju kliniku si se odlucila,jer jevremovu?srecno

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 928
16.1.2013 10:44:06   
lalojedac
alex to bi bilo divno,dace Boguser posted image
zene ja sam se razbolela kao i muz,da li ce mu to uticati na rezultate? i da li necu naskoditi zenama tamo ako odem sa virusom,doduse verovatno ce me proci do sl.nedelje ali brinem i za muza..ionako je opet 0,sad mu jos fali i ovouser posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 929
16.1.2013 11:05:18   
jela 76

IZVORNA PORUKA: alex88

jelo za koju kliniku si se odlucila,jer jevremovu?srecno

Ne Alex, već za Spebo.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 930
16.1.2013 11:10:42   
jess021
jelo, srecno!!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 931
16.1.2013 12:42:05   
alex88
neka pije sto vise vitamina i caja,koiko sam citala prehlada moze da utice na rezultate spermograma,nadam se da nece u vasem slucaju,bas sad naso da vas snace glupi virus.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 932
16.1.2013 12:47:23   
alex88
Jelo bas lepo sto mozes sam da biras kliniku,to nisam znala,mislila sam da oni odredjuju.Nas je prof. u leskovcu pitao zasto se ne prijavimo za besplatnu vantelesnu,sto bi retko ko pitao,to ukazuje na njihovo postenje i da im nije u interesu samo da ti uzmu novac(kao neki)vec da ti pomognu da ostvaris svoj cilj.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 933
16.1.2013 14:17:38   
jela 76

IZVORNA PORUKA: jess021

jelo, srecno!!

Hvala jess! Navijam i ja za sve vas!

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 934
16.1.2013 15:30:35   
gradinar
Evo i mene posle duze vremena. Razdragana, srecno u LE i da nam se vratisuser posted image Svima ostalima koji ulaze u program, puno srece i da vec jednom zatrpamo ovaj forum sa vestima o user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 935
16.1.2013 20:41:09   
lalojedac
hvala drage moje,pijemo revitu,voce,cajeve,ma svasta,ali gde nadje bas sad?bez veze!no,dobro,sta je tu je.
gradinar pa gde si ti? kako si? sta ima?

(odgovor članu gradinar)
Direktna veza do poruke: 936
16.1.2013 22:59:08   
mala_82
Lalo proci ce ta prehlada do 23 bice to sve ok navijam jako da saznas konacno nesto lepo user posted image
Gradinar kako si ti dokle si stigla?

Direktna veza do poruke: 937
17.1.2013 10:10:35   
gradinar
Mene su praznici totalno odvojili od racunara - slavlja, gosti, krkanluk, ma verujem da ste slicno i vi prozivljavale. Bockam se (ne da muz ima laku rukuuser posted image ) i verovatno cu sledece nedelje biti u LE. Malo smo uzbudjeni, trenutno pravimo kolekciju filmova za opustanje u LE!
Zenske punouser posted image user posted image user posted image od mene!

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 938
17.1.2013 10:22:21   
jela 76
IZVORNA PORUKA: gradinar

Mene su praznici totalno odvojili od racunara - slavlja, gosti, krkanluk, ma verujem da ste slicno i vi prozivljavale. Bockam se (ne da muz ima laku rukuuser posted image ) i verovatno cu sledece nedelje biti u LE. Malo smo uzbudjeni, trenutno pravimo kolekciju filmova za opustanje u LE!
Zenske punouser posted image user posted image user posted image od mene!

user posted image
Draga kad si počela i kako? Kontacepcija, pa stimulacija, ili...?

< Poruku je uredio jela 76 -- 17.1.2013 10:23:33 >

(odgovor članu gradinar)
Direktna veza do poruke: 939
17.1.2013 21:47:39   
gradinar
Bas tako Jelo, kontracepcija, pa stimulacija, mikroginon i diferelin. Od novembra sam pocela sa kontracepcijom, a u januaru sa bockanjem.

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 940
18.1.2013 23:03:48   
maka...
Evo i ja da se pridruzim.Citala sad sto puta ovaj forum i dao mi je ogromnu nadu.Sve ste divne a najvise se zahvaljujem Alexis89 koja je sve lepo objasnila,njen *referat* sam procitala milion puta user posted image .Imam 28 god. 2006 sam imala vanmatericnu trudnocu i odstranjen mi je jedan jajovod dok se posle god dana zbog priraslica drugi slepio tako da nam je jedina opcija VTO.Bila sam u Spebo sredinom decembra i VTO nam je zakazana za mart.Jedva cekamo,nadamo se najboljem user posted image .Drugih problema nemamo,mladi smo.Doktor nam je ulio veliku nadu kad nam je rekao da ako nekome moze da uspe to smo mi zbog svih pozitivnih okolnosti koje nam idu u prilog.Svim buducim user posted image zelim uspeh i puno optimizma.Toliko od mene za sada,veliki pozz za sve hrabre dame user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gradinar)
Direktna veza do poruke: 941
18.1.2013 23:53:35   
alex88
Mako dobrodosla i puno sreca u martu,kad kreces sa kontracepcijom, stimulacijom?

(odgovor članu maka...)
Direktna veza do poruke: 942
19.1.2013 1:07:28   
maka...
Alex88 hvala ti puno od user posted image .Ocekujem user posted image 24. pa su rekli da im se javim.Ostalo mi je jos da uradim hormone iz krvi sto se rade drugog dana user posted image i ako budu u redu nadam se da cu krenuti sa kontracepcijom do kraja meseca.
Tebi je zakazana aprila?
Mnogo mi je drago sto je Spebo na listi klinika koja radi Vto o trosku drzave,mi smo otisli sa odlukom da platimo ali nam je doktor rekao da bi vise voleo da idemo o trosku drzave pa cemo se potruditi da do pocetkom marta kad pocnem sa bockanjem da predamo papire za besplatnu vto i da zadrzimo termin u martu.

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 943
19.1.2013 9:44:16   
lalojedac
maka dobrodosla i želim ti puno uspeha! joj blago vama,vi to brzo idete a mi krenuli još u junu i ništa nam nisu rekli kad ćemo mi,nikako da se javi neko ko je imao situaciju kao mi,loš spermogram,malo me brine što ništa ne pominju,samo bockaju muža i zamrzna ako ima nešto i to je to. nikako da nam kažu nešto,bar okvirno,tako da velike nađe polazem u sredu i da čujem bar nešto novo!

(odgovor članu maka...)
Direktna veza do poruke: 944
19.1.2013 10:02:00   
koalica72
Devojke, evo i mene posle dužeg vremena. Novim drugaricama želim dobrodošlicu, svima mnogo sreće i mnogo zdravih bebica. Ja sam juče bila kod one Majre u Bg-u i još ne mogu da se saberem. Po njenom viđenju ni jedan hormon mi nije dobar. Užas! Lalo, lečite se prirodno, nikako ferveks. Pokazalo se da loše utiče na spermiće.

Direktna veza do poruke: 945
19.1.2013 10:05:27   
mala_82
Mako dobro dosla i srecno u martu.
Koalice draga user posted image kako si sta se desava kod tebe sta ces i kako dalje?
Lalo sigurno ces cuti nesto konkretno u sredu navijamo za to.

(odgovor članu koalica72)
Direktna veza do poruke: 946
19.1.2013 10:58:00   
koalica72
Dobro sam Mala. Slava, ovi praznici i gužva na poslu su mi malo odvukli pažnju. Plan mi je da, po savetu iz Le, uradim histeroskopiju, kariotip i neke 4 gen.mutacije na trombofiliju, pa onda ponovo u akciju. Mislila sam da u međuvremenu ubacim i malo neke alternative, rekreaciju...., ali me je ova Majra skroz demoralisala. Od situacije da su problem samo moje godine i povremeno ne baš sjajan spermogram, što je konstatovalo 5 lekara, došla sam do toga da su mi po njoj svi hormoni u haosu već godinama. Nisam pametna! Šta ti radiš, šta planiraš?

(odgovor članu mala_82)
Direktna veza do poruke: 947
19.1.2013 11:03:56   
daca77
Koalice, a da li je nesto predlozila da uzimas kako bi sredila hormone?

(odgovor članu koalica72)
Direktna veza do poruke: 948
19.1.2013 11:15:09   
nata11
Mene interesuje kada ste pozvale za koliko su vam zakazali pregled? Koliko ste dugo cekali? I u kom mesecu leti im je odmor?

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 949
19.1.2013 11:30:43   
koalica72
Daco, ona je navodno samo dijagnostičar, mada sam čula da je nekima savetovala neku mumie smolu. Meni ne. Rekla je da moram da uradim hormone 2,7,14 i 21 dc i da sa njima idem kod ginekologa. Ja pitam kod kog. Bila sam bar kod 5, uključujući i komisiju za vto u NF i niko nije rekao da nisu ok. Ona kaže, kod onih koji su radili vto i nije uspelo. Neprijatna je, imaš utisak da te grdi! Nisam pametna.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Trudnoca i prevara
Pansophia

Ako bi vam muz u toku trudnoce saopstio da ima sex sa drugom zenom, da li biste prekinule trudnocu ili biste ostavile njega?

Prekinula bih trudnocu i njega bih ostavila (9%)

Nastavila bih trudnocu, a njega bih ostavila (79%)

Ostala bih u braku i nastavila trudnocu (12%)

Ukupan broj glasova: 92

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here