Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 15:59:59
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
A sta sa bradavicama
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 16:01:20
|
|
|
|
Verolina
|
Iskoce ti kvrzice na areoli bradavice. One koje vec imas se ne racunaju. Znaci, samo ako iskoce nove.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 16:06:06
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Meni su iskocile nove i to nekoliko sitnijih blize sredini i kao da su belicaste!Jel to moze bez razloga tako
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 16:11:29
|
|
|
|
bubibubi
|
Ja ih imam i ovako pa ne znam da li bi uopste primetila da iskoci koja nova
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 16:12:27
|
|
|
|
Ksenix
|
Pa da...ne mora da bude...ali eto jos jedne aktivnosti Kad sam to citala prvi put na nekom forumu, umrla sam od smeha koliko su zene bile duhovite na temu zagledanja donjeg sprata Dalilak, zelim ti najiskrenije da imas dobar osecaj...cekamo izvestaje
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 16:14:56
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Bubi imala sam ih i ja ali samo okolo sad ih imam blize bradavici zato sam primetila.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 16:15:47
|
|
|
|
Ksenix
|
Vojv, kad ti NE treba da dobijes? Ja stvarno nemam pojma kako je to sve izgledalo pre nego sto sam saznala za to...sve mislim, bice upadljivo kad bude, pa cu ukapirati
< Poruku je uredio Ksenix -- 13.1.2013 16:16:15 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 16:16:07
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87 Meni su iskocile nove i to nekoliko sitnijih blize sredini i kao da su belicaste!Jel to moze bez razloga tako E, pa sad ne znam. Meni nisu belicaste.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 16:21:30
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
ne treba da dobijem za tri dana,Verka nisu velike kao ove stare.vec nekako sitne kao da se sijaju na belo ko neke bubuljice koje treba da iskoce nez kako da ti blize pojasnim Kseni znam da nije trudnoca jer cu dobiti grudi su mi otekle i boluckaju.U ovom ciklusu su me boleli jajnici tj desni cesto
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 16:22:29
|
|
|
|
17 joka
|
Verka i ja sam tako radila Kseniy donji sprat a sta sve mi ne radimo da vidimo da li je uspelo , cudio smo mi zene
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 16:27:00
|
|
|
|
Ksenix
|
Joko, sta ces...stvaranje novog zivota je cudo, pa otuda, valjda, opsesija tom pojavom Vojv, pa svi kazu da su simptomi isti...prema tome, cekamo jos tri dana
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 17:56:57
|
|
|
|
dalilak
|
Ksenix hvala ti puno.. I ja zelim isto tako svima vama koji zelite bebu ds uspe i ja cu znat za dva dana vise pa cu javit.. Nadam se iskreno da me osecaj ne vara.. I da necu dobit mengu..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 18:20:58
|
|
|
|
nata11
|
Drzim palceve dalilak pa javni
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 18:34:38
|
|
|
|
dalilak
|
Hvala puno.. Ma i ako ne bude sad bice.. Ali eto bilo bi super uglavnom javicu vam..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 18:47:59
|
|
|
|
bubibubi
|
Ksenix, bas me nasmeja sa donjim spratom . vojvodjanja, da znas da cu i ja malo bolje moje da pogledam . Malopre malo prilegoh, bas sam danas umorna, kad me 3-4 puda probode negde, rekla bi blizu desnog jajanika. Kao da me neko iglom ubode. Jos jedan znak da meni stize sa malim kasnjenjem.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 19:28:49
|
|
|
|
Sonreir
|
Moji simptomi: razdrazljiva pomalo, spavam mnogooo (12h dnevno), naduven stomak, kao da ne vari hranu vec sve sto pojedem stoji u zelucu, ne pije mi se vise kafa uopste. Razum kaze da je jos uvek rano za simptome, ali eto ja sam ih ipak napisala. Mozda ovo nisu simptomi trudnoce vec simptomi da sam se ugojila i postala lenja U prvoj trudnoci od simptoma je bilo samo pojacano spavanje od dana za dobijanje M, malo kasnije problemi sa varenjem i mucnine. Grudi i bradavice me nikada nisu bolele i nisu se puno menjale u trudnoci tako da to ne ocekujem ni sada.
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 19:33:30
|
|
|
|
dalilak
|
Mene grudi bole vec 10dana, a to mi se desava inace samo dan najvise dva pred menstruaciom.. I danas sam se dva puta zamalo onesvestila.. I inace 2dana pred mengu imam jake bolove u stomaku.. Sad imam samo male grceve povremeno u doljnem delu stomaku.. A to do sad nisam imala nikad.. A cigare su mi postale bljak zapalim je povucem dva dima i ugasim jer jer mi se momentalno povraca od njega.. Za kafu ne znam jer je nikad nisam pila..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 19:41:10
|
|
|
|
bubibubi
|
Sad cete se nasmejati mom simptomu od danas. Naime, dok sam se vozila u autu, poce da mi igra neki misic sa leve strane pupka. Ma igra li igra. Rasnjiram jaknu i stegnem rukom jer je bas bilo neugodno. Trajalo je 15-ak sekundi. Sta bi sad ovo . Za sad kasni jedan dan. Obicno dolazi na vreme, eventualno porani dan/dva. Desilo mi se samo 2 puta da okasni. Jednom 3 dana, jednom 5.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 19:46:45
|
|
|
|
dalilak
|
Bubibubi ja to drzim palceve.. A smijesno nije nista zene i njihovi predosecaji i znakove znaju biti cudo..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 19:57:47
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Iskoce ti kvrzice na areoli bradavice. One koje vec imas se ne racunaju. Znaci, samo ako iskoce nove. khm,pre 3 dana sam primetila kvrzice,inace ih nemam,pojavile su mi se kad sam i to mi je bio jedini simptom i bol u zeludcu kad je bila implantacija (valjda se tako kaze).... e,sad sam opet prosle nedelje imala bol u zeludcu,a od pre 3 dana i kvrzice i peckaju me grudi i po malo boluckaju! ali za neverovati je da se tripujem,a imali smo polu zasticen jedan jedini odnos (tako ti je to kad imas malu bebu koja ne spava nocu)...kazem polu-zasticen,malo se igrali,pa stavili kondom imala sam 19.12..a ciklusi su mi na 33-35 dana i sad se ja tripujem i umisljam,videcemo mada mi je Tika mala
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 20:05:03
|
|
|
|
bubibubi
|
dalilak vonavoj, bice kod tebe jos jedna mala . To za cibuljcice bas nisam znala. Mada ih ja imam inace, ne bi ni primetila da se koja pridoda. Kad vec pominjes zeludac, i mene je nocas boleo. To me probudilo. Okrenila se na drugu stranu i pocelo prestajati. Povezala sam to sa sarmom koju sam jela. I meni je poslednji ciklus bio 19.12. Dobijam na 24/25 dana, sto znaci da je trebala stici juce. Ma ja nemam pojma. Totalno sam glupa za simptome .
< Poruku je uredio bubibubi -- 13.1.2013 20:06:23 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 21:46:19
|
|
|
|
icika26
|
meni su se simptomi ,tamne bradavice,mucnina,i sve zivo pojavilo tek kad mi je kasnila 10 dana zato nista ne ocekujem sada ,svima su uglavnom bile samo bolne grudi a to se opet javlja i kao pms
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 21:51:49
|
|
|
|
Azra82
|
Ksenix da,treba da dobijem ili ne 18. Grudi odavno bole,a ako je bol u zeludcu jedan od znakova,onda sam sigurno trudna
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 22:54:26
|
|
|
|
vonavoj
|
meni su znaci trudnoce bile te kvrzice,i to su se pojavile nekih 7 dana posle O,kada se pojavio je bol u zeludcu..i do kraja prvog tromesecja me je boleo,bilo da je pun ili prazan eto,mislila sam da zeludac nema veze sa trudnocom,ali i meni i sestri je to bio znak,sve je individualno...a sad tripujem .
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 22:57:48
|
|
|
|
bubibubi
|
Sve sto vise citam, ja sve vise simptoma imam a svesna sam da od nema nista jer nismo nesto bili vredni a nisam ni sigurna kad mi je bila O
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?