Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 10.1.2013 23:52:58
|
|
|
|
icika26
|
ja ne znam vise sta da mislim jeste mi tek drugi mesec sad pokusavanja ali prvi put smo tako uspeli samo sam bila mnogo opustenija nisam se ni setila da mi je kasnila 10 dana bilo je kao ajde idi kupi test opusteno sada sam bas opterecena
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 10.1.2013 23:56:48
|
|
|
|
dijana1*
|
Uh, jedva cekam da pocnem da trazim znakove
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.1.2013 11:21:48
|
|
|
|
icika26
|
ksenix ja taj mesec kada sam ostala trudna bas sam bila prehladjena katastrofa,pila sam kafetine svaki dan jedan period me glava ubijala od bolova ,pusila sam po paklu dnevno i mnogo sam radila ,bas sve sto ne treba ,posle u onom periodu kada sam trebala da dobijem kako krenem uz stepenice boli stomak kao da cu da dobijem odmah,grcevi probadanje u jajniku,e sad od kako sam se porodila vise nemam imace pms bolove tek kad
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.1.2013 15:46:40
|
|
|
|
Ksenix
|
Ah...kafetin....moj dragi prijatelj...kako mi nedostaje sada...sve, kao, necu da se trujem lekovima, pa posle da se kajem... a tako bih se rado malo zatrovala Ja nikad nemam PMS bolove...malo me pritegne taj dan kad krene, nekad popijem kafetin a nekad i ne...i to je to...ali imam psihicke PMS bolove Muckamo sad svaki drugi dan, dok trake ne pokazu O, onda cemo malo da pojacamo...pa neka ide zivot...ako se do sad nije desilo, a sad se bas desi, neka se desi... Dijana, kad pocinjes?
< Poruku je uredio Ksenix -- 11.1.2013 15:47:22 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.1.2013 17:22:05
|
|
|
|
icika26
|
pa obicno kad se cuvas onda nista uvek je tako.ja sam prosli mesec svaki drugi dan.ovaj mesec svaki pa videcemo ,ako ne bude nista opet svaki drugi ,ne znam sta da mislim vise
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 11.1.2013 17:47:44
|
|
|
|
Ksenix
|
Ne cuvam se, nego ne forsiramo po svaku cenu svaki dan...ma, nema ni tu pravila...ako hoce, hoce
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.1.2013 14:30:59
|
|
|
|
icika26
|
ksenix izmerila sam danas 37 tem ,a osecam se ok,obicno kad imam 37 nije mi dobro
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.1.2013 15:13:30
|
|
|
|
Ksenix
|
Je l' meris prvu jutarnju? Mada, meni su proslog ciklusa bile dosta visoke T, preko 37, pa nista...mislim, ne kazem da je to kod tebe slucaj...znam da mnogo zelis i volela bih da vam uspe sad Jos 4 dana, ako se ne varam? Ja i dalje cekam da trake pokazu O...a vec je 18.dc. Mada mi se nesto cini da ce to danas biti...videcemo Ima li jos koga ovde?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.1.2013 20:52:15
|
|
|
|
bubibubi
|
Ja danas ocekujem . Jos nista. Mozda ima nade. Zadnjih meseci je na vreme, 25-ti dan, mada je pre pola godine i vise umelo da okasni koji dan. Pih, ko ce ga znati. Nisam 10 dana bila ovde, al nadam se da ste mi dobro, a mozda se neko ovih dana bas nada, kao i ja.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.1.2013 20:59:40
|
|
|
|
17 joka
|
Bubibubi da vesticara ne dodje narednih 9 meseci
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.1.2013 21:00:58
|
|
|
|
Sonreir
|
Bubi, srecno! Da li znas kada ti je bila O?
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 12.1.2013 21:02:34
|
|
|
|
bubibubi
|
Eh Joko iz tvojih usta u... Hvala ti, al bi bila jos srecnija kad bi ti i ostale duze cekalice, pre mene presle na trudnicke teme. za sve vas. Sonreir, nisam sigurna za O. Bila sam na odmoru pa nisam nesto ni pratila. Jedino je sekret bio nesto jaci oko 17-18 dc.
< Poruku je uredio bubibubi -- 12.1.2013 21:05:37 >
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 2:58:41
|
|
|
|
Ksenix
|
Bubi, nadajmo se da je odmor ucinio svoje Javljaj novosti! Nesto se slabo prijavljujemo za docek Meni danas prilicno jaka test linija na tracici, pa sam se "ozbiljno" bacila na posao ...mada nisam sigurna da je jednake jacine, ali, za svaki slucaj...pa cu sutra videti hoce li se jos pojacavati ...vise ni ne zanm koji mi je dc...nesto se oduzilo Son, u kojoj si ti fazi? Tebi su termini nesto malo pre mojih?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 9:41:39
|
|
|
|
bubibubi
|
Ksenix, znaci kreces u novi pohod . Samo vi vredno radite. Ja ovaj mesec nisam pratila T al sam uzela juce i jutros da izmerim kad ona 35,6 . Niska. Cudno, jer mi pred ide i do 37. Izgleda da ce okasniti koji dan. Pih. Gde li su nam ostale cekalice? Mozda su nocas malo popile pa se teze bude . Od mene
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 10:16:12
|
|
|
|
dalilak
|
Zdravo nova sam.. Pisala sam vec na forum osecaj trudnoce.. Pa da se pridruzim i ovde.. Pitala sam se sta vi mislite o tome.. Da li zena moze da oseti da je trudna.. Da se to jednostavno zna..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 10:30:22
|
|
|
|
icika26
|
meni je prosli mesec bila 5 dana pred i na dan 36,5 svaki dan mikada nije bila veca ,ovaj mesec imam temperaturu 37 ali opet ne mora da znaci nistaa
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 14:26:43
|
|
|
|
Azra82
|
Meni je zadnjih dana 37 ili malo visa,i nadam se da nece uskoro padati
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 14:42:32
|
|
|
|
nata11
|
Dalilak ja neverujem u to da mozes da osetis trudnocu ali nisam do sada imala iskustva sa njom tako da je mozda bolje pitanje za crtice koje seu vec radjale. Mislim da je tu u pitanju psiha pa pocnes da umisljas i simptome koje nemas.
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 15:31:27
|
|
|
|
Ksenix
|
Pozdrav, drage moje Kod zena koje su vec radjale sam cula vec nekoliko puta da su bile sigurne da su trudne odmah posle odnosa...cudila sam se cudom, ali, sve su bile u pravu, hvala Bogu! Azra, ti, bese, 18.? Je l i dalje zestoko przi POS? Navijam da bude dobitni! Je l' pratite svoje donje usne? Jesu li tamne i sedefaste?
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 15:45:27
|
|
|
|
dalilak
|
Ja sam cula da moze da se desi i da se desava opet ne znam.. Zato sam i pitala za vase misljenje.. A za dva dana trebam najkasnije dobit mengu pa cu znat vise.. Ja se ipak nadam da jesam dugo pokusavamo da zatrudnim.. Mozda umisljam desavalo mi se vise puta da sam mislila pa nisam bila.. Ali tad nisam imala bolove i mucninu i gubitak apetita.. Sad moguce da je i to sve samo moja zelja ali bolovi i mucnina je tu to ne mogu umislit..
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 15:49:11
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ksenix,a kakve to veze ima
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 15:52:53
|
|
|
|
Verolina
|
Vojvodjanka, to ti je tzv. Cedvikov znak. Kod mnogih zena jos pre izostanka ciklusa zbog izuzetne prokrvljenosti vaginalnog podrucja, koza, odnosno sluzokoza promeni boju i postane modro ljubicasta sa nekim sedefastim odsjajem. Medjutim, to nije iskljucivo kod svih. Meni se to npr. nikad nije desilo. Inace, Cedvikov znak i pojava novih Montgomerijevih tubakla govori 99% u prilog trudnoci.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 15:56:12
|
|
|
|
vojvodjanka87
|
Ahaaa,ja znam da nisam nikad nista primetila Hvala ma objasnjenju Verolino,da mi nije vas ostala bi neznalica
|
|
|
|
RE: Znaci trudnoće II deo 13.1.2013 15:57:28
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha....e, moja dusice, ja od kad sam saznala dugo vremena sam pred ciklus zagledala u cicu i areole na bradavicama. Nikad nista. Cak ni kad sam zatrudnela nista od ta dva nisam imala.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?