Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Inseminacija III deo 13.12.2012 21:34:07
|
|
|
|
Snekile7
|
Devojke moje, glavu gore, ma igurno ce svma biti bolje u 2013, osecam to... Mozda je ova godina , godina beba, ali sledeca ce biti sa jos vise
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 13.12.2012 22:04:00
|
|
|
|
NoraBo
|
Snekile bice, bice sigurno
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 15.12.2012 22:23:36
|
|
|
|
zmajče
|
Zbog odustajanja od IUI (pronađene bakterije u spermokulturi) nisam primila pregnil za pucanje folikula i doktor je savetovao 3 dana uzastopne odnose 2 folikula pukla a 2 nisu strah me da se ne stvore ciste ,nisam dobila ni utrogestan ne znam šta da radim
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 16.12.2012 13:14:15
|
|
|
|
Snekile7
|
Ja slabo znam o tome, nadams e da ce vec neka devojka da ti pomogne. A zar ne treba da se radi spermokultura pre nego sto pocnu pripreme za iui, mislim na uzomanje tih hormona?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.12.2012 8:19:56
|
|
|
|
zmajče
|
Treba al moj muz ima puno obaveza i bili smo ubeđeni da je ok zato što do sada kada smo radili zaista je tako i bilo ali eto sada smo se zeznuli a i rez nešto kasnije stigao,pre 3 meseca nalaz sterilan.VIše sreće drugi put
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.12.2012 9:41:44
|
|
|
|
J@n@
|
Drage devojke za sve po !Neka nam Deda Mraz donese najlepse poklone-svima po bar !!!! Meni je 21dc,cekam vesticaru pa krecem sa pripremama za trecu IUI-bice treca sreca!!!!
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 17.12.2012 21:40:37
|
|
|
|
plašljiva
|
Devojke bila sam jutros kod doce, dogovor da ponovo pijem klomifen i idemo na 3 (nadam se sreću) insemenaciju. Ovo će mi biti zadnja IUI ako neupali idemo na VTO. Pozdrav svim devojkama....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.12.2012 15:36:36
|
|
|
|
Gagicaaa
|
Cao devojke!!! Moram da priznam da vec duze vreme pratim ovaj forum i zaista jako puno stvari sam saznala i zato sam resila da vam se pridruzim i to bas na ovoj temi jer upravo pocinjem prvu insemenaciju pa sta bude
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 18.12.2012 16:59:10
|
|
|
|
plašljiva
|
Gagicaaa dobrodosla pa da ti uspe iz prve....srecnooo
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.12.2012 12:57:50
|
|
|
|
jess021
|
Gagicaaa, dobro dosla. Nadam se da ce prva IUI biti uspesna, pa da se selis na neke druge teme!!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 19.12.2012 15:57:55
|
|
|
|
Snekile7
|
Devojke, Jel neka radila kod Tulica u Visegradskoj??? Zanimaju me detalji??? Trebala bih u januaru ili februaru prvu iui kod njega, boze zdravlja....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 20.12.2012 11:46:14
|
|
|
|
Gagicaaa
|
Devojke,hvala na dobrodoslici Kao sto rekoh ovo nam je prva insemenacija koju radim bez stimulacije,danas-sutra treba da primim pregnil i nakon toga valjda jos cu nesto piti.Sto se tice nase problematike,sa mnom je sve ok ali zato mm ima nesto sporije spermatozoide i pije profertil vec 2 meseca...ali da ne bi gubili vreme i cekali 3 meseca da proverimo ima li dejstva profrtila odlucili smo da probamo sa insemenacijom.Pa sta bude....mada se ne nadam uopste
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 21.12.2012 11:35:46
|
|
|
|
jess021
|
Gagice, nemoj da si malodusna, moras da se nadas!! Ne razumem sta ces piti posle Pregnyla? Nakon stop injekcije za dan-dva se radi IUI, bar sam ja tako radila.
|
|
RE: Inseminacija III deo 21.12.2012 15:04:20
|
|
|
|
Gagicaaa
|
Jess 021, mislila sam na utrogestan koji dolazi nakon IUI,nisam se dobro izrazila. Inace,danas mi je odradjena IUI, sinoc sam primila pregnil od 1500 i danas nakon IUI na ultrazvuku se vidi zuto telo i sad ostaje samo cekanje i pozitivne misli:-):-):-) Slazem se da se treba nadati.....Ko zna,mozda nova godina donese nesto lepo :-):-) Proveravam betu oko 6 ili 7 januara ukoliko vestica ne dodje ranije....
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 21.12.2012 15:07:20
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: Gagicaaa Jess 021, mislila sam na utrogestan koji dolazi nakon IUI,nisam se dobro izrazila. Inace,danas mi je odradjena IUI, sinoc sam primila pregnil od 1500 i danas nakon IUI na ultrazvuku se vidi zuto telo i sad ostaje samo cekanje i pozitivne misli:-):-):-) Slazem se da se treba nadati.....Ko zna,mozda nova godina donese nesto lepo :-):-) Proveravam betu oko 6 ili 7 januara ukoliko vestica ne dodje ranije.... Super, navijam da dobijes najlepsi poklon za Novu Godinu!!
|
|
RE: Inseminacija III deo 21.12.2012 17:32:58
|
|
|
|
janabons
|
Plasljiva.super napredujes,samo napred,navijam za tebe Gagice,nemoj tako,kako kazu,kakve su ti misli,takav ti je zivot. Tek si na prvoj iui,ako sad nema nade,pa kad ce je biti? Samo pozitivno
|
|
RE: Inseminacija III deo 21.12.2012 17:35:22
|
|
|
|
janabons
|
j@n@,zelim ti od sveg srca da prodjes kao ja
|
|
RE: Inseminacija III deo 21.12.2012 21:01:16
|
|
|
|
zmajče
|
danas 22 dan ciklusa folikuli na levom popucali na desnom 22x15 nema cista ima slobodne tečnosti u douglasu ja sam u šoku doktorka kaze u akciju,Jel imala neka sličan problem posle klomifena
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.12.2012 13:35:12
|
|
|
|
marigogi
|
Pozdrav devojke, već duže vreme pratim ovu temu i eto reših da Vam se pridruzim i čujem da li je neka imala slicno iskustvo. 10.12 .2012 smo počeli sa 3 inseminacijom u Betaniji NS kod DR.Trninić, prve dve su bile neuspesne uz stimulaciju Klomifenom. Ovu trecu smo počeli stimulacijom merional na drugi dan ciklusa pa sve do juče ( 11 ampula) danas sam primila Pregnyl i sutra treba da bude D day tj.inseminacija, ali posto je nedelja a Betanije NEradi nedeljom moramo po preporuci DR. da radimo privatno na klinici DR.Ilić u NS. I to će biti sutra oo 08,30h. Ima li neka devojka da je imala sličnu stimulaciju i neko slicno iskustvo. ??? Pozdrav uz SVAKOJ OD VAS
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.12.2012 13:42:55
|
|
|
|
Snekile7
|
Jeso21 i ostale devojke, samo napred, bice, bice bebica....navijam za vas
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.12.2012 19:01:18
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: marigogi Pozdrav devojke, već duže vreme pratim ovu temu i eto reših da Vam se pridruzim i čujem da li je neka imala slicno iskustvo. 10.12 .2012 smo počeli sa 3 inseminacijom u Betaniji NS kod DR.Trninić, prve dve su bile neuspesne uz stimulaciju Klomifenom. Ovu trecu smo počeli stimulacijom merional na drugi dan ciklusa pa sve do juče ( 11 ampula) danas sam primila Pregnyl i sutra treba da bude D day tj.inseminacija, ali posto je nedelja a Betanije NEradi nedeljom moramo po preporuci DR. da radimo privatno na klinici DR.Ilić u NS. I to će biti sutra oo 08,30h. Ima li neka devojka da je imala sličnu stimulaciju i neko slicno iskustvo. ??? Pozdrav uz SVAKOJ OD VAS marigogi, meni je sve tri IUI radila dr Trninic, nazalost ni jedna nije uspela, sve tri sam radila sa Klomifenom i kod Ilica. A sto ti je sad ova stimulacija sa Merionalom? Nemam iskustva sa tim. Koliko imas sad folikula? Navijam da ova treca bude uspesna
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.12.2012 20:36:19
|
|
|
|
marigogi
|
IZVORNA PORUKA: jess021 IZVORNA PORUKA: marigogi Pozdrav devojke, već duže vreme pratim ovu temu i eto reših da Vam se pridruzim i čujem da li je neka imala slicno iskustvo. 10.12 .2012 smo počeli sa 3 inseminacijom u Betaniji NS kod DR.Trninić, prve dve su bile neuspesne uz stimulaciju Klomifenom. Ovu trecu smo počeli stimulacijom merional na drugi dan ciklusa pa sve do juče ( 11 ampula) danas sam primila Pregnyl i sutra treba da bude D day tj.inseminacija, ali posto je nedelja a Betanije NEradi nedeljom moramo po preporuci DR. da radimo privatno na klinici DR.Ilić u NS. I to će biti sutra oo 08,30h. Ima li neka devojka da je imala sličnu stimulaciju i neko slicno iskustvo. ??? Pozdrav uz SVAKOJ OD VAS marigogi, meni je sve tri IUI radila dr Trninic, nazalost ni jedna nije uspela, sve tri sam radila sa Klomifenom i kod Ilica. A sto ti je sad ova stimulacija sa Merionalom? Nemam iskustva sa tim. Koliko imas sad folikula? Navijam da ova treca bude uspesna Pa pravo da ti kažem ovaj put sa merionalom su dosta ozbiljnije odradili, prva dva puta sam imala samo po jednom folikulometriju i koristila klomifen , na blef su mi davali pregnyl a ovulaciju sam utvrdjivala sama listićima. Međutim sada je radila samo sa merionalom od 2 dana ciklusa i na svaki drugi dan je radjena folikulometrija, zasto ne znam. na šemi pise endomet.deb. pa redom 2 mm, 7,5, 10,5 pa onda folikuli levo plo, 10 fol 10mm, pa onda samo vodeci folikul pracen najviše 15*15 pa 17*17 ona slabo objasnjava ja jos manje pitam. Sada je prvi put bila zadovoljna kako je sve teklo. Inače kod nas je muski sterilitet problem. Sutra radimo pa cemo videti, ja kad sam radila sa klomifenom nisam imala nikakve promene u organizmu dok Merional 11 ampula čuda rade :-D zato me i interesovalo jos nečije iskustvo. :-) Hvala za navijanje nadam se da ce biti treća sreća ako ne idemo na VTO. Kako vi? jel ste i vi prešli posle treće na VTO?
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 22.12.2012 22:26:00
|
|
|
|
zeksi
|
Ja sam radila kod Trninicke sa merionalom, isto sam radila privatno, ali u Genesisu posto je bila subota... Bilo je uspesno.....sto i tebi zelim...
|
|
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.12.2012 10:50:24
|
|
|
|
jess021
|
Ma da, ja cu sad posle praznika da krenem sa skupljanjem papira za VTO. Ja sam za sve tri IUI sama odredjivala ovulaciju i mislim da je to bas propust sto se 1-2 puta ide na UZ. Navijam i dalje
|
|
RE: Inseminacija III deo 23.12.2012 13:24:47
|
|
|
|
marigogi
|
Hvala Jess021 uradili smo jutros sad pijemo utrogestan i femibion i čekamo 15 dana da se obradujemo nadam se. Tamo su divni ljudi u poredjenju sa Betanijom prefektno po prvi put smo zadovoljni kako je priprema i sama IUI tekla. Navijamo i mi za vas
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?